NEchci tu rozpoutat debatu, jen řeknu svůj názor!
Nevim proč tady nadáváte na všechnu omladinu, že to jsou děti a že tady vymýšlej p*čoviny! Mě je třeba 17.Za svůj věk se nestydim a za svoje auto už vůbec ne, já například na oplastovanejch autech nezačínám, protože to nesnášim.ALe myslim si že je tady spousta těch velkej "starejch" borců, který taky někdy začínali, tzn. tunili jen jak to šlo, krosili na poli, pak vám ale cvaklo v hlavě a desítky tý staršiny tady maj dnes krásný auta, tak nevim proč tady zrovna řikat něco o omladině! Já sem se taky ke svýmu autu choval jako prase, to byly samí hodiny, bourání do beden, prostě blbosti.Sou to dva roky a já si až teĎ uvědomil co že sme to s tim autem vlastně dělali, dneska bych si dal facku, protože hodně věcí dneska lituju ,který poznamenali moje auto.S toho vyplývá, že by se hned nemělo nadávat na omladinu....tim víc mě štve když sem napiše 23-letej "staroch" kterej všemu rozumí, a myslí si že zažil v životě všechno....tim nikoho nenapadám, asi tu budu neoblíbenej ale člověk se má vyjádřit...takže tak...