skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jebať
19:00:59
31.08.2012
31.08.2012
Lubes - zrušená registrace
*3*
14:55:13
02.08.2012
02.08.2012
Mates AZNP ŠKODA
ešte niečo
jebák-akné
jebák-akné
11:28:35
11.01.2012
11.01.2012
Jozka
-> King: Oba ty extrémy stály za.. a oba byly výsledkem "kvalit" velitelskýho sboru. Takovou sbírku polehounů, zlodějů, kariéristů, nemakačenků a všech dalších druhů vyjebávačů by snad člověk našel dnes jedině v politický sféře. Čest vyjímkám, který byly a snad i jsou (v tý politice). Gumárna (zažil jsem třeba krátce na PROTE) taky nic neřešila, určitá míra samoregulace v každým kolektivu je nutná..
A ty věnečky, na ty bych ti dal amnestii, ty já taky rád.. A bejt to ještě větrníky, udělám to samý.
A ty věnečky, na ty bych ti dal amnestii, ty já taky rád.. A bejt to ještě větrníky, udělám to samý.
11:07:10
11.01.2012
11.01.2012
King
-> Jozka: Přesně. Nikdo nikdy nešikanoval a celá vojna byl ukrutnej veget :) Trošku mě mrzí, že jsem od vojny neměl příležitost setkat se s některým se spolubojovníků, zvlášť těch služebně starších, abych jim moh při nostalgigickým vzpomínání připomenout, že se vůči "mladejm" chovali jako prasata. Ale i já mám jeden šikanistickej škraloup! :) Prakticky celou vojnu jsem strávil jako velitel družstva na různejch příjímačích a KŘK, což byly takový ostrovy "předpisový" vojny alias gumárny. Jednou jsem naznal, že v naší velitelské cimře je už nehoráznej humus, tak jsem požádal(zdůrazňuji :) 2 klofáky, aby to v rámci večerního úklidu vytřeli u mě. Jenže tam vtrhnul podpraporčík přezývaný "Stoupa", neřek tak ani tak, potichu to napsal do hlášení a druhej den jsem musel tu krutou "šikanu" vysvětlovat u velitele základny. Byl to jeden z mála gumáků, který nedělali tenkrát armádě ostudu, ale neměl rád tvrdou šikanu. Čili tomuhle jsme se společně zasmáli, ale místo degradace jsem dostal trest v podobě natažení koaxu od společné antény do všech ubikací na základně Fin. prostředky omezené, tož do jednoho baráku se to natáhlo vojenskou telefonní dvoulinkou na hulváta :) Signál zašumněnej jaxviň, ale 3 programy fungovaly, takže splněno :)
A pak ještě, a za to taky stydím, nám jednou přivezli obědy na střelnici a jako zákusek byl můj oblíbený věneček. Shodou okolností měli ten den dávat večer v telce nějakej pro ČSFR důležitej fotbalovej zápas. Tak jsem v kruhu svých podřízených prohodil: "Pánové, při střelbách si vedete dobře, dnes večer je v televizi fotbal a já miluju věnečky..."
Po chvíli se mi na víku od ešusu sešlo dobrovolně asi 7 věnečků :)
A pak ještě, a za to taky stydím, nám jednou přivezli obědy na střelnici a jako zákusek byl můj oblíbený věneček. Shodou okolností měli ten den dávat večer v telce nějakej pro ČSFR důležitej fotbalovej zápas. Tak jsem v kruhu svých podřízených prohodil: "Pánové, při střelbách si vedete dobře, dnes večer je v televizi fotbal a já miluju věnečky..."
Po chvíli se mi na víku od ešusu sešlo dobrovolně asi 7 věnečků :)
09:19:12
11.01.2012
11.01.2012
Jozka
-> King: Tos mě předběhl, též jsem chystal napsat, že -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): o nic nepřišel.. Zvlášť při dvouletce fakt ztráta času.. teda snad krom zrychlenýho poznání, jaký můžou bejt taky lidi svině - pro ty při nástupu na vojnu ještě naivní. No a pak ještě o možnost narušovat nostalgický vzpomínání na vojnu těch, co ty zažitý sviňárny zapomněli..
06:39:36
11.01.2012
11.01.2012
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> King: No ja som ani moc nemusel uvazovat o nejakej motivaci, ked som bol prvy krat na odvode, tak ma zobrali, ale potom som sa 6 rokov flakal na skole a potom poziadal o presetrenie.... priniesil som im tam moje zdrvotne zaznamy v dvoch kabelach (asi 15 cm spis) a po hodine studovania mi rovno priniesli papier.... trvale zbaveny brannej povinnosti.... takze na obranu vlasti mozem co? no mozem jebat.... Oficialne.
19:03:39
10.01.2012
10.01.2012
King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): O nic si nepřišel :) Já jsem zase asi jeden z mála debilů, co se nechali odvést i se silnou pylovou alergií :) Ale uvažoval jsem o "modrý" za pomocí motivačních bankovek, ale chtěli za to asi 20 litrů, což byl tenkrát ranec - ale když jsem si spočítal, kolik jsem moh vydělat za 18 měsíců v civilu - nebyla by to špatná investice :) Teda, nevím, jestli v 91. už to uznávali jako důvod pro "modrou", ale brácha šel k odvodu 3 roky po mě, taky ho uznali schopným a už mu to i gumák datloval do stroje a brácha si najednou vzpomněl, že má v peněžence posudek od doktorky (taky alergie). Gumák si to přečet, obrátil oči v sloup a se slovy "Tos to, ty vole, nemoh vytáhnout dřív!" vyškub formulář ze stroje, zmuchlal a sáhnul pro ten "modroknižní" :)
18:38:03
10.01.2012
10.01.2012
francomk
Ak si dobre spomínam, pred pár rokmi mi náš známy rozprával ako na vojne učil bažantov hádzať granáty zo zákopu. Jeden študovaný debil bol na rade, vytiahol poistku a spýtal sa "čo teraz?" Známy na neho zareval "zahoď ho!!!" a ten debil ho zahodil... ále presne kolmo hore
Len tak-tak stihli všetci vyskočiť zo zákopu, keď tam granát dopadol. Asi ešte dlho ten mladík neschytak takú nakladačku, jak po tom výbuchu
Len tak-tak stihli všetci vyskočiť zo zákopu, keď tam granát dopadol. Asi ešte dlho ten mladík neschytak takú nakladačku, jak po tom výbuchu
11:01:23
10.01.2012
10.01.2012
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
Pekne citanie od vas dvoch pamatnikov :-) Ako zasluzily astmatik som si uz takuto srendu neuzil..... modra knizka..... aneb, "superintendovan pro blbost"
13:51:04
09.01.2012
09.01.2012
Jozka
-> King: Však taky starý lampoši brečeli, že válce (asi mysleli 2ww) si takový vojska vybíraly jako první, kdežto koncem 80. na ně zbývalo co zbývalo.. U nás byl špica ale jen bílej maďarskej cikán (?? - říkali o něm černý slovenský), jen na vojně nasbíral 2x10 v Sabinově.. U sousední PL baterie to bylo ještě mnohem horší - tam se děly věci..
Jo, za mě naštestí už taky nebyly prachy, ty kila (resp. 125 mm) se střílely mám dojem jen 2x do roka.. a tyhle pochybný typy se tam s přezbojením na T-72 už jen poflakovali v čerňákách, ani do tý stráže nechodily.
Jo, za mě naštestí už taky nebyly prachy, ty kila (resp. 125 mm) se střílely mám dojem jen 2x do roka.. a tyhle pochybný typy se tam s přezbojením na T-72 už jen poflakovali v čerňákách, ani do tý stráže nechodily.
13:44:24
09.01.2012
09.01.2012
King
-> Jozka: A nemůžu nevzpomenout jednoho slovenskýho spolubojovníka, taky shodou okolností murár-bodybuilder :) Některý jeho výroky se stali v Jihlavě legendou :)
"Ha, Dědič, eště raz a takú ti prijebem.......vieš ty aká je to pakáreň sbierať povyrážené zuby dolámanými rukami?! :)
"Ha, Dědič, eště raz a takú ti prijebem.......vieš ty aká je to pakáreň sbierať povyrážené zuby dolámanými rukami?! :)
13:39:34
09.01.2012
09.01.2012
King
-> Jozka: Za nás byla klika, že se už dost šetřilo a tak si kriminálníci a oligofrenici naštěstí mohli zastřílet "jenom" z palubních kulometů a vložený hlavně 16mm :)
Ovšem už samotnej fakt, že podobný existence (vč. mě :) byly vybrány na pozice velitele tanku T72 je nářez. A dělat jim pak společnost nebo dokonce velitele ve stráži s ostře nabitejma sapíkama je něco nezapomenutelnýho :)
Jednou se takhle dva hoši (docela velký kámoši) s červeným diplomem ze zednickýho učiliště na strážnici škadlili tak, že jeden druhýmu z 20cm mířil samopalem do ksichtu, odjistil a lechtal přitom spoušť. S úsměvem na rtech: "Tak a teď tě picnu!". Tomu druhýmu zamrznul úsměv a všichni okolo jsme ho zjebali, ať toho nechá. A milej recesista se ještě víc rozesmál a prej: "Neboj, není to nabitý!" - a jako důkaz natáhnul závěr a.........z nábojový komory vyskočil "ostrej" :) Tan druhej vykulil voči, polknul a zmoh se jenom na: "Ty vole, tys mě moh zabít! Ty debilééééééééé!!!!!" :)
Ovšem už samotnej fakt, že podobný existence (vč. mě :) byly vybrány na pozice velitele tanku T72 je nářez. A dělat jim pak společnost nebo dokonce velitele ve stráži s ostře nabitejma sapíkama je něco nezapomenutelnýho :)
Jednou se takhle dva hoši (docela velký kámoši) s červeným diplomem ze zednickýho učiliště na strážnici škadlili tak, že jeden druhýmu z 20cm mířil samopalem do ksichtu, odjistil a lechtal přitom spoušť. S úsměvem na rtech: "Tak a teď tě picnu!". Tomu druhýmu zamrznul úsměv a všichni okolo jsme ho zjebali, ať toho nechá. A milej recesista se ještě víc rozesmál a prej: "Neboj, není to nabitý!" - a jako důkaz natáhnul závěr a.........z nábojový komory vyskočil "ostrej" :) Tan druhej vykulil voči, polknul a zmoh se jenom na: "Ty vole, tys mě moh zabít! Ty debilééééééééé!!!!!" :)
13:21:23
09.01.2012
09.01.2012
castrol
tam by sa dalo este doplmit slov
13:17:06
09.01.2012
09.01.2012
Péďa17
-> Eidy:
10:36:27
09.01.2012
09.01.2012
Jozka
-> King 21.01.09 11:10:06: Fakt propracovaný dílko stvořil -> Eidy 16.01.09 08:10:09: .. Z 95% též znám z vojny u tankistů, zpravidla od slovenských nabíječů, ale zdaleka nejen od nich, používali skoro všichni, i páni inženieri z Blavy, patřilo ke koloritu.. Stačí mi vzpomenout na Ing. Lubo Wink..
Dobrej úlet byl, že druhým rokem se z mnohdy pologramotných nabíječů, vojáků třetího nebo i čtvrtého ročníku, stávali střelci.. takže měli pod palcem nejen malý ráže, ale přímo "kila"
Jo a zajebaný - ve významu špinavý, ba přímo zaprasený by se ještě dal doplnit..
Dobrej úlet byl, že druhým rokem se z mnohdy pologramotných nabíječů, vojáků třetího nebo i čtvrtého ročníku, stávali střelci.. takže měli pod palcem nejen malý ráže, ale přímo "kila"
Jo a zajebaný - ve významu špinavý, ba přímo zaprasený by se ještě dal doplnit..
00:20:07
09.01.2012
09.01.2012
radar75
Jebať - snežiť (celú noc jebal sneh)
Jebe - prší ( zasa si jebe kresnú mať)
Jebe - prší ( zasa si jebe kresnú mať)
00:07:37
01.05.2009
01.05.2009
MOLSO
-> Tomáš SK:
22:50:11
30.04.2009
30.04.2009
Tomáš SK
Héj, a kde je "podjebávať" ?? (= rýpať, rejt) "Nepodjebávaj ma furt, lebo ti piču naruby obrátim!"
22:03:39
30.04.2009
30.04.2009
Gabriel
20:38:05
30.04.2009
30.04.2009
stovkar
21:15:21
28.01.2009
28.01.2009
pistaa
-> Eidy: .. pekne si to zhrnul..
17:00:08
28.01.2009
28.01.2009
Staf1221
17:57:15
22.01.2009
22.01.2009
Staf1221
-> King: to "hafo" je tipujem od tych CR inteligentov ;)
17:54:15
22.01.2009
22.01.2009
Staf1221
no pravdive... len tam nejake pripady chybaju :D minimalne dalsie 2 ma napadli (vyjebať sa...na nieco, jeba = jebacka – atraktívna žena )
inak byt cudzincom tak sa radsej na pouzitie tohto jebnuteho slovicka vyjebem
inak byt cudzincom tak sa radsej na pouzitie tohto jebnuteho slovicka vyjebem
15:34:43
22.01.2009
22.01.2009
Gryzly
-> King: nechápu jak lidem kteří byli vyšetřování za násilné trestné činy mohli svěřit funkční zbraň a 60 vostrejch.
A z rozcviček jsem se velice rychle ulil, protože jsem byl operátor dálnopisné ústředny ( rok 99/00) ustředna musel bejt funkční brzo ráno, takže jsem vstával půl hodiny před budíčkem a zašil jsem se na štábu na ústředně. tam jsem byl až do tří do denního rozkazu. Takže 90% mojí vojny byl veget s neuvěřitelným koprem.
A z rozcviček jsem se velice rychle ulil, protože jsem byl operátor dálnopisné ústředny ( rok 99/00) ustředna musel bejt funkční brzo ráno, takže jsem vstával půl hodiny před budíčkem a zašil jsem se na štábu na ústředně. tam jsem byl až do tří do denního rozkazu. Takže 90% mojí vojny byl veget s neuvěřitelným koprem.
12:45:38
22.01.2009
22.01.2009
King
-> Gryzly: Jj, ty strážní roty, to byly úložiště "odpadu" :) Ale podobnou společnost jsem měl i na tankový PŠce - ležel jsem na pokoji s maníkem, co krad auta a běžel mu soud kvůli LPíčku.
A největší masakr byl, když jsem byl převelenej k rotě, která zajišťovala služby na výcvikový základně pro klofáky. Přidělili nám tenkrát bandu maníků ze zrušenejch útvarů pohraničníků a to byla teda "skvadra azůra" :) Oni se prakticky celou vojnu váleli někde v bejvalejch kasárnách po PSákách a když se dostali na normální útvar, tak čuměli jak puci, že se musí chodit ve tvaru, v zeleným, že se zdravěj gumy a když na ně velitel útvaru vytáh povinnost chodit na rozcvičky, vypadalo to na vzpouru :) Byl tam mezi nima takovej samorost, kterýho když oslovil soudruh major při nástupu: "Vojín Račan, vystupte!", tak se sice neochotně vybatolil před nastoupenou jednotku, ale ještě před tím důrazně zahlásil: "Pan Račan, pro příště - pan Račan!!!" :)
A největší masakr byl, když jsem byl převelenej k rotě, která zajišťovala služby na výcvikový základně pro klofáky. Přidělili nám tenkrát bandu maníků ze zrušenejch útvarů pohraničníků a to byla teda "skvadra azůra" :) Oni se prakticky celou vojnu váleli někde v bejvalejch kasárnách po PSákách a když se dostali na normální útvar, tak čuměli jak puci, že se musí chodit ve tvaru, v zeleným, že se zdravěj gumy a když na ně velitel útvaru vytáh povinnost chodit na rozcvičky, vypadalo to na vzpouru :) Byl tam mezi nima takovej samorost, kterýho když oslovil soudruh major při nástupu: "Vojín Račan, vystupte!", tak se sice neochotně vybatolil před nastoupenou jednotku, ale ještě před tím důrazně zahlásil: "Pan Račan, pro příště - pan Račan!!!" :)
09:45:39
22.01.2009
22.01.2009
Gryzly
-> King: Já byl taky strážák, ale o mnoho let později na přelomu tisíciletí. A takový exoty co nám tam v turnusech posílali to jsem od té doby v takové koncentraci nezažil. Číslo po nás přijelo asi 30 bažantů a z nich tři měli rozjetý soud za násilné trestné činy. Jeden dokonce někoho pobodal s těžkýmy následky. Samej feťák to byl. Po půl roce stále nepochopily, že v Mikulovicích je gumárna a nějakej SVOP třeba na dva týdny jim nedělal problém, pak se vrátili a divili se že dostanou tejden basy.
16:25:32
21.01.2009
21.01.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> King:
11:10:06
21.01.2009
21.01.2009
King
Paráda - takhle ucelenou jebologii jsem ještě neviděl :)
Ale je to naprostá pravda, protože jsem měl tu čes trávit většinu vojny v dobách agónie federace a na strážní rotě jihlavských kasáren se tenkrát sešel intelektuální výkvět bratského národa :) (v rámci objektivity nutno podotknout, že jedinců s IQ tykve se tam sešlo dost i z Čech :)....mno a tihle soudruzi si v běžněm životě vojáka zákl. služby vystačili se 4mi zákl. slovy: \"Pyča, kokot, hafo, jebať(+deriváty) :) Nebejt služebních hlášení ve stráži, tak by snad jiný slovo nepoužili :)
Ale je to naprostá pravda, protože jsem měl tu čes trávit většinu vojny v dobách agónie federace a na strážní rotě jihlavských kasáren se tenkrát sešel intelektuální výkvět bratského národa :) (v rámci objektivity nutno podotknout, že jedinců s IQ tykve se tam sešlo dost i z Čech :)....mno a tihle soudruzi si v běžněm životě vojáka zákl. služby vystačili se 4mi zákl. slovy: \"Pyča, kokot, hafo, jebať(+deriváty) :) Nebejt služebních hlášení ve stráži, tak by snad jiný slovo nepoužili :)
15:45:34
17.01.2009
17.01.2009
J3STER
-> Eidy: Načo chleba jebať treba
09:39:44
17.01.2009
17.01.2009
PRPKO-Bez auta
-> Eidy:
21:40:30
16.01.2009
16.01.2009
gabo000000 - zrušená registrace
tak ked sa clovek zamysli tak fakt je to tak
16:28:34
16.01.2009
16.01.2009
Kaprof-Pisařík
10:59:11
16.01.2009
16.01.2009
Dave - ten pátý
10:31:41
16.01.2009
16.01.2009
stana1
08:56:13
16.01.2009
16.01.2009
havlik
sedí a teraz je treba sa odjebať
08:10:09
16.01.2009
16.01.2009
Eidy
Při cestě na Slovensnko pozor nejen na novou měnu, ale i na mnohovýznamové slovo "jebať" !!!
Okienko do slovenskeho jazyka - dnes slovíčko >jebať<
Slovo >jebať< > je na území Slovenska používané od pradávna a za čas svojej
existencie si dokázalo získať štatút univerzálnosti.
To znamená, že slovo >jebať< a všetky jeho odvodené tvary sú bez problémov
použiteľné ako synonymum k akémukoľvek inému slovu.
Najznámejšie tvary slova >jebať< a ich význam:
jebať > - vykonávať pohlavnú aktivitu, rozmnožovať sa (Jebem so ženou aj s
frajerkou.)
jebať - vykonávať akúkoľvek činnosť, pracovať (Ja > sa tu jebem s lopatou.
Jebem sa celý deň v robote na > počítači.)
jebať - ísť, kráčať, prepravovať sa (Jebal som sa > celý deň do Košíc.)
jebať - biť, tĺcť, udierať (Jebol som do dverí a praskli. Jebni po tom a
pôjde to!)
jebať > - vložiť, odložiť, uložiť (Jebni to tam nech to nezavadzia!)
jebať - trápiť sa (Ja sa s tým jebem už dva dni a stále som to nevyriešil.)
Slovo >jebať< môžeme rozširovať ako > ktorékoľvek iné slovo a tieto
novovzniknuté
slová majú opäť mnoho významov a podôb:
najebať - naraziť do (Najebal som s autom rovno do múru.)
najebať - udrieť, buchnúť zraniť (Najebal som mu za to že ma urazil.)
najebať - naplniť, naliať, naložiť (Najebeme plné auto materiálu nech sa
preň už nemusíme vracať.)
najebať - požívať alkoholické nápoje (Najebali sme sa tak že sme nevládali prísť domov.)
zajebať - > schovať, ukryť (Kde si to zajebal, teraz to neviem nájsť?)
zajebať - vykonávať pohlavný akt (Musím si zajebať.)
zajebávať - ulievať sa (Vilo sa tam zajebáva a nerobí to čo má.)
odjebať - odísť (Konečne sa svokra odjebala domov.)
odjebať - odstrániť (Odjeb si tú škvrnu z nohavíc nech sú čisté!)
odjebať - zabiť, fyzicky zlikvidovať osobu (Odjebal som ho brokovnicou ani nestihol nič povedať.)
odjebať - strápniť, > "odpísať" (Dobre si ho odjebal tou poznámkou o malom penise.)
odjebať - odložiť (Odjeb tie veci zo stola nech môžme jesť!)
prijebať - pripevniť (Prijebali sme to o strom klincami.)
prijebať - buchnúť, udrieť niekoho (Takú som mu prijebal, že mu stena dala druhú.)
prijebať - prísť (Zase sa k > nám prijebali známi z Rakúska.)
dojebať - vyhrešiť, karhať > (Otec ma veľmi dojebal zato, že používam vulgarizmy.)
dojebať - pokaziť, zničiť (Ten to tak dojebal, že to už nikto neopraví.)
dojebať - prísť, dostaviť sa (No konečne si sa dojebal, už sme > mysleli, že neprídeš.)
dojebať - zle sa obliecť > (Ten sa ale dojebal s tou ružovou kravatou.)
dojebať - > dokončiť (Konečne som dojebal diplomovú prácu.)
pojebať - > posúložiť, pokefovať (Cez víkend som tak pojebal frajerku, že nevládala chodiť.)
pojebať (sa) - pokaziť (sa) (Pojebal som si život. Ráno sa mi na diaľnici pojebalo auto.)
zjebať - > spadnúť (Fero sa zjebal z lešenia, lebo si nedával pozor.)
zjebať - vyhrešiť, vykarhať (Riaditeľ ma zjebal, lebo som prišiel neskoro na poradu.)
ojebať - oklamať (Laco ma ojebal ako malé dieťa.)
ojebať - okradnúť (Cigáni ma zase na tržnici ojebali o peniaze.)
ojebať - omotať, obkrútiť (Teodor > si ojebal šál okolo krku.)
vyjebať - vybabrať s niekym (Ten > vekslák so mnou riadne vyjebal.)
vyjebať - vyhodiť (Šéf ma > vyjebal na hodinu. Vyjebal si už konečne to smetie?)
vyjebať sa - spadnúť (Včera som sa strašne vyjebal z bicykla.)
ujebávať sa - smiať sa (Tomáško sa ujebával na haluznom vtipe.)
ujebať - ukradnúť (Tí čuráci ujebali firme 2000 technológií.)
ujebať si - prdnúť si (Fuj, kto si tu ujebal?!)
prejebať - prehajdákať (Včera som v krčme prejebal celú výplatu.)
rozjebať - zničiť (Otvor tie dvere, lebo ich rozjebem!)
rozjebať sa - opiť sa na mol (Na kamarátove narodeniny sa hodlám brutálne rozjebať.)
Slovo >jebať< sa > požíva nie len ako sloveso, ale z jeho základu vznikajú
podstatné i > prídavné mená:
jebo - nízkointeligentná osoba, zvláštna osoba (Dežo je veľký jebo. S tou baretkou vyzeráš ako jebo.)
jebnutosť, jebovina - hlúposť, nezmysel (To je veľká jebnutosť tvrdiť, že dva
krát dva je päť.)
jebnutosť - > vlastnosť vyjadrujúca hlúposť (Marikina jebnutosť nepozná hraníc.)
jebačka - pohlavný akt (S Martou je vždy dobrá jebačka.)
jebačka - atraktívna žena (To je teda riadna jebačka.)
jebačka - priateľka, partnerka (Júlia je moja jebačka už 3 mesiace.)
jebnutý, prijebaný - hlúpy, nizko inteligentný (Ty si taký > jebnutý, že to snáď ani nie je možné.)
jebnutý > - položený, odložený (Hrniec je jebnutý na sporáku.)
Pozor! Môžete sa ojebať! Používanie slova jebať je návykové.
Po dlhšom používaní Vám úplne dojebe > slovnú zásobáreň a vyjadrovacie oné.
Okienko do slovenskeho jazyka - dnes slovíčko >jebať<
Slovo >jebať< > je na území Slovenska používané od pradávna a za čas svojej
existencie si dokázalo získať štatút univerzálnosti.
To znamená, že slovo >jebať< a všetky jeho odvodené tvary sú bez problémov
použiteľné ako synonymum k akémukoľvek inému slovu.
Najznámejšie tvary slova >jebať< a ich význam:
jebať > - vykonávať pohlavnú aktivitu, rozmnožovať sa (Jebem so ženou aj s
frajerkou.)
jebať - vykonávať akúkoľvek činnosť, pracovať (Ja > sa tu jebem s lopatou.
Jebem sa celý deň v robote na > počítači.)
jebať - ísť, kráčať, prepravovať sa (Jebal som sa > celý deň do Košíc.)
jebať - biť, tĺcť, udierať (Jebol som do dverí a praskli. Jebni po tom a
pôjde to!)
jebať > - vložiť, odložiť, uložiť (Jebni to tam nech to nezavadzia!)
jebať - trápiť sa (Ja sa s tým jebem už dva dni a stále som to nevyriešil.)
Slovo >jebať< môžeme rozširovať ako > ktorékoľvek iné slovo a tieto
novovzniknuté
slová majú opäť mnoho významov a podôb:
najebať - naraziť do (Najebal som s autom rovno do múru.)
najebať - udrieť, buchnúť zraniť (Najebal som mu za to že ma urazil.)
najebať - naplniť, naliať, naložiť (Najebeme plné auto materiálu nech sa
preň už nemusíme vracať.)
najebať - požívať alkoholické nápoje (Najebali sme sa tak že sme nevládali prísť domov.)
zajebať - > schovať, ukryť (Kde si to zajebal, teraz to neviem nájsť?)
zajebať - vykonávať pohlavný akt (Musím si zajebať.)
zajebávať - ulievať sa (Vilo sa tam zajebáva a nerobí to čo má.)
odjebať - odísť (Konečne sa svokra odjebala domov.)
odjebať - odstrániť (Odjeb si tú škvrnu z nohavíc nech sú čisté!)
odjebať - zabiť, fyzicky zlikvidovať osobu (Odjebal som ho brokovnicou ani nestihol nič povedať.)
odjebať - strápniť, > "odpísať" (Dobre si ho odjebal tou poznámkou o malom penise.)
odjebať - odložiť (Odjeb tie veci zo stola nech môžme jesť!)
prijebať - pripevniť (Prijebali sme to o strom klincami.)
prijebať - buchnúť, udrieť niekoho (Takú som mu prijebal, že mu stena dala druhú.)
prijebať - prísť (Zase sa k > nám prijebali známi z Rakúska.)
dojebať - vyhrešiť, karhať > (Otec ma veľmi dojebal zato, že používam vulgarizmy.)
dojebať - pokaziť, zničiť (Ten to tak dojebal, že to už nikto neopraví.)
dojebať - prísť, dostaviť sa (No konečne si sa dojebal, už sme > mysleli, že neprídeš.)
dojebať - zle sa obliecť > (Ten sa ale dojebal s tou ružovou kravatou.)
dojebať - > dokončiť (Konečne som dojebal diplomovú prácu.)
pojebať - > posúložiť, pokefovať (Cez víkend som tak pojebal frajerku, že nevládala chodiť.)
pojebať (sa) - pokaziť (sa) (Pojebal som si život. Ráno sa mi na diaľnici pojebalo auto.)
zjebať - > spadnúť (Fero sa zjebal z lešenia, lebo si nedával pozor.)
zjebať - vyhrešiť, vykarhať (Riaditeľ ma zjebal, lebo som prišiel neskoro na poradu.)
ojebať - oklamať (Laco ma ojebal ako malé dieťa.)
ojebať - okradnúť (Cigáni ma zase na tržnici ojebali o peniaze.)
ojebať - omotať, obkrútiť (Teodor > si ojebal šál okolo krku.)
vyjebať - vybabrať s niekym (Ten > vekslák so mnou riadne vyjebal.)
vyjebať - vyhodiť (Šéf ma > vyjebal na hodinu. Vyjebal si už konečne to smetie?)
vyjebať sa - spadnúť (Včera som sa strašne vyjebal z bicykla.)
ujebávať sa - smiať sa (Tomáško sa ujebával na haluznom vtipe.)
ujebať - ukradnúť (Tí čuráci ujebali firme 2000 technológií.)
ujebať si - prdnúť si (Fuj, kto si tu ujebal?!)
prejebať - prehajdákať (Včera som v krčme prejebal celú výplatu.)
rozjebať - zničiť (Otvor tie dvere, lebo ich rozjebem!)
rozjebať sa - opiť sa na mol (Na kamarátove narodeniny sa hodlám brutálne rozjebať.)
Slovo >jebať< sa > požíva nie len ako sloveso, ale z jeho základu vznikajú
podstatné i > prídavné mená:
jebo - nízkointeligentná osoba, zvláštna osoba (Dežo je veľký jebo. S tou baretkou vyzeráš ako jebo.)
jebnutosť, jebovina - hlúposť, nezmysel (To je veľká jebnutosť tvrdiť, že dva
krát dva je päť.)
jebnutosť - > vlastnosť vyjadrujúca hlúposť (Marikina jebnutosť nepozná hraníc.)
jebačka - pohlavný akt (S Martou je vždy dobrá jebačka.)
jebačka - atraktívna žena (To je teda riadna jebačka.)
jebačka - priateľka, partnerka (Júlia je moja jebačka už 3 mesiace.)
jebnutý, prijebaný - hlúpy, nizko inteligentný (Ty si taký > jebnutý, že to snáď ani nie je možné.)
jebnutý > - položený, odložený (Hrniec je jebnutý na sporáku.)
Pozor! Môžete sa ojebať! Používanie slova jebať je návykové.
Po dlhšom používaní Vám úplne dojebe > slovnú zásobáreň a vyjadrovacie oné.