-> Gemini: mas vyskladany peckovy motor...a chce sa ti to ladit na tej mechanike? alebo to robis len pre zaujmavost? podla mna potencial na elektrike by bol ohromny...napriklad ako:
ked motor chyta na brnk a netreba moc pustat ventilator alebo stierace, akumulator vydrzi cely zavodny vikend bez dobijania (3 dni), inducku napajat je to najmenej.....teraz mam cerpadlo co tlaci 9 bar a k nemu idu kable ako z atomky
-> Kocvin: Zapalování bere prd, když nemáš zapnutý světla tak se na baterku dá jet v klidu několik hodin... já na ní s kilem odjel ČB -> Praha a to jsem ty světla zapnutý měl
-> ochoda: bez altiku som presiel trasu Hlohovec - Brno + zapnute svetla radio zosilovac s subwooferom .... iskra furt bola aj ked svetla uz len zmurili.
-> Nwkt: je mi jasné Ale co na to jiskra..? Dejme tomu v druhé polovině kopce kdy už baterka při takových točkách není úplně stopro.. Jestli pak není lepší jezdit s altíkem bez baterky pro úsporu váhy nez takhle.. :-D
-> Gemini: Škoda že jsi neřekl jak jste byli u mě.. Měl jsem tu komplet Káčko z golfa II 1.8 a cca měsíc zpátky jsem ho jednou týpkovi daroval na P 924 :) Jinak držím palce ať to šlape..
-> Sepp: staci tam trubka a je to rovnako hlucne ak oked tam das rezonator a usetris peniaze vahu a priestor.. to turbo to uplne rozbije tak sa neboj nicoho, pripadne pozri moje videa ake som to mal hlucne :)
pridal som do karty aj video z brzdy tak pozri skrz hlucnost
-> Sepp: ahoj já mám střední dil vlastní výroby a koncovej z feldy roury 45mm taky to funguje ale mám to naštelovaný jen na 70kw ale je to zase parádně tichý-> Blue Power: ahoj taky jsem to tak jezdil fungovalo to dobře tlačil jsem 0,55baru teď mám základ 10° a při 1000ot/min 25°
-> Blue Power: ja ho nikdy nepouzival. Pri vetsim tlaku to snad prorazi i tu membranu ( nemam potvrzeno ). Kazdopadne zalezi na charakteristice rozdelovace.
Ahoj jezdim turbo s rozdělovačem a základní předstihem na volnoběh mezi 5 as 10 stupni a vše tak nák funguje,tak sem skusil připojit podtlak a ted to funguje na předstih tak kolem 20 a na menší se to hádá jak svin přínos moc žádnej neni jen při rozjezdech je to klidnější co nato říkáte má to cenu s podtlakem a co ten předstih neni to moc?