skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> milhaus: Mas nejaky obrazok toho ? zaujimalo by ma ako to mas urobene...
Josifek: já jsem ještě skočil k borcovi,co vaří hliník a nechal jsem si tam do rohů zespodu dovařit materiál,abych to mohl víc roztáhnout-spíš udělat jakoby spád dolů 

Dokoncil som potrubie... moc som sa s lestenim neparal ked tam ajtak pojde iny motor, ajtak som tomu venoval az moc casu...
-> Gryzly: čouhat plech vidim akorat na obou stranach a prijde mi to jako nejlepsi reseni, jak bys to chtel delat lip? bys to omotal jak vanocku ze vsech stran? to by bylo vazne super a stejne by to nedrzelo, takze porad nevim o cem je tu rec :)
jestli chtel snizit teplotu, tak tohle je podle me nejuhlednejsi reseni, ikdyz to vypada nahovno
jestli chtel snizit teplotu, tak tohle je podle me nejuhlednejsi reseni, ikdyz to vypada nahovno
-> Rapid: No rozhodně by z toho neměl vyčuhovat plech. Evidentně málo pásky.
-> LiMaK - 742 forever: chtel bych videt, jak takovejhle tvar tlumice pekne omotas ty "hala balo" :)
tim nerikam ze se mi to nejak extra libi, ale tady o vzhled prece nejde
tim nerikam ze se mi to nejak extra libi, ale tady o vzhled prece nejde
vejfuk bych omotal asi víc (když už to chceš mít) a pak bych změřil teplotu v nějakym pokusu,abys věděl o kolik se snížila a měl důkaz
zajímalo by mě to, protože zrovna omotání svodů na embéčku bude asi jediná neoriginální viditelná věc,který se chci dopustit...

-> Tuner#2: omotavka ma smysl ale v tomdle pripade ? 

-> m8rinek: kdyby mel aspon ten tlumic omatanej celej, ale mi pripada ze je to zrobene z toho co zbylo...takhle omotane hala bala se mi to taky nelibi.
Když už tak bud nic, nebo cele a poradne, tak jako ma pekne ty svody.... Jinak úravda, svody bych omotal, a nez bych takhle prznil tlumič, kterej pak zbytecne rezatí, tak bych ho nechal holej, jelikož je pod sus plechem :-)
Když už tak bud nic, nebo cele a poradne, tak jako ma pekne ty svody.... Jinak úravda, svody bych omotal, a nez bych takhle prznil tlumič, kterej pak zbytecne rezatí, tak bych ho nechal holej, jelikož je pod sus plechem :-)
-> Tuner#2: hmmm na svodech možná... Navíc nemá š120 náhodou tlumič až pod šus plechem? U laufu v motoráku to pochopim, ale což, mezi ostatníma nesmyslama je tenhle opravdu nejsmyslnější :D.
-> m8rinek 08.11.10 20:05:53: Tak zrovna Termo páska má opravdu smysl a funguje a díky tomu, že Radek má navíc kapotu bez děr, tak to pomáhá snížit teplotu v motorovém prostoru. I za jízdy stojíš na místě třeba na červenou a teplota v prostoru vyroste nahoru...
-> m8rinek: jednoznačne
-> Lubes: nepřebývá Ti estrogen?:D
-> Lubes: Presne tak
-> m8rinek: A neviem čo máš proti tomu ked si auto niekto hýčka
-> m8rinek: A neviem čo máš proti tomu ked si auto niekto hýčka

-> m8rinek: no už sa o vyhrocuje do hádky :-)...ale frflanie je to určite :-)
Zaráží mě přecitlivělost místního osazenstva, jakmile se nechválí a nedrží prst v pr*eli, jedná se hned o hádku :D:D:D:D
-> Lubes: My se hádáme?
-> ondrej1: jo jo jistě to víš lépe než já:)))
-> Radek Retro eLeSo: bohužial, tomuhle směru ,,tuningu,, (nemám rád to slovo) nerozumím a asi nikdy rozumět nebudu...
-> ondrej1: jo jo jistě to víš lépe než já:)))
-> Radek Retro eLeSo: bohužial, tomuhle směru ,,tuningu,, (nemám rád to slovo) nerozumím a asi nikdy rozumět nebudu...
-> m8rinek:
Potom sa pozri načo sa omotávajú zvody a uvidíš.Ja nevem aký máš problém

-> Radek Retro eLeSo: -> m8rinek: ...a prečo sa vlastne hádate?neni to jedno?...fakt že,človek sem niečo dá a každý druhý člen to tu ofrfle...
-> m8rinek: nemá smysl ti něco víc psát
-> Radek Retro eLeSo: sleduješ motorák za jízdy?
-> m8rinek: vadí ti ta omotávka?jezdil sem to celou sezonu a rozhodně je v motoráku menší vedro,a obrousit a natřít vejfuk je snad normální ne?nebo to eRkaři nedělaj?

-> m8rinek: Třeba je to šála aby se vejfuk v zimě nenastyd, jinej smysl nevim
-> Radek Retro eLeSo: dobře, vysvětli mi smysl :D
-> m8rinek: když myslíš
-> Radek Retro eLeSo: nic tak zbytečnýho už jsem dlouho neviděl :D
no a po
kompletně natřeno-3krát,znova omotáno a nový pásky
kompletně natřeno-3krát,znova omotáno a nový pásky

-> Nwkt: sphotos.ak.fbcdn.net/hpho
tos-ak-snc4/.../40407_1460
216557606_1599201910_11393
36_625296_n.jpg vídať aj lepšie
-> Stepan FUN: Mě poser 

-> Stepan FUN: sebevrah
A do dnešního dopoledne tam bylo toto, neboli jak řádně opotřebovat kotouče...
-> Jozka 08.11.10 15:31:38: NJ ten bude chybět ještě dlouho

-> Tuner#2 22.10.10 22:41:22: No, lepší.. Ale furt ti chybí jeden stěrač

-> Jirik_Tuňák: chcem sa isť hlavne niekam spýtať,lebo ked som ich kupoval a bol som ich hned obuť tak sa ma jeden pán pýtal či by som chcel z vnútra len bolo by to drahšie,vtedy ešte neboli tie kolesá urobené tak som to vtedy dal z vonka tak pojdem za ním ešte raz
-> Syny: no aj ja si myslím že je to lepšie ako keby tam boli klasické narážacie závažia :-)
-> Syny: no aj ja si myslím že je to lepšie ako keby tam boli klasické narážacie závažia :-)
-> Jirik_Tuňák: Aby ti nekradli čapičky jo 

-> Tuner#2 07.11.10 23:40:09: Za moje jooo.
A to dám asi ještě skrytej ventilek.

zajimavy, jak si vsichni hend rekli ze zvenku a pisou jako kdyz jsem to napsal... Zevnitr, ale ze za me netraba schovavat za paprsky.
-> MATTESS: si asi nevidel ty mojekola poradne co? - na zimu pujdou dolu, porovnat a znovapolestit ...
-> VeTeV: to by zapáchalo

-> Nwkt: na leštený srát 

-> Syny: jak vidíš, tak někomu kazí. A mít na leštěném límci závaží, no to by byla "nádhera"
-> Nwkt:

-> Nwkt:

-> Syny: Ještě řekni že bys je dal zvenku na Mattessovo leštěný apolla, čuně