skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> P@wlos: dobre ty ;-) neni nahodou ten ram zakazanej ? :)
-> Syny: ale prd, idealny wintercar ...
-> MOLSO: su nove hadam dva tri tyzdne vydrzia :D viac sa bojim o "buchty" koli nim auto dost plava :D
-> steyr: hmm, tak ted jeste predek niz
Pac ted to drobet vypada jak motorak :)

-> steyr: pekne pekne ale bacha na tlmiče atesá sú svine 

-> MOLSO: nie nie :D vyhodil som vleckove pruziny a vlozil kyvkove :D nove tlmice :D ATESO :D doma sa mi valali :D a dalsie veci nevidno... interier strati ltak 15 kg smoly z podlahy :D a rapidkove sedadla... na zaciatok staci... ked sa trosku otepli budem pokracovat dalej :)
-> afro100:
holt niekto sa pri zastavbe vlecky s tym sere a dakto to ma na salame 

-> MOLSO: a dal nizky kaslik a 5q trubky a hrdlo na 5q 

-> Syny: asi vymenil kyvkove domce na vlečke za vlečkové 

-> steyr: Jako jedinej rozdil kterej asi po 5ti minutach vidim je zadek niz... Ale jako mozna by nebylo od veci napsat co se zmenilo, kdyz uz to neni na prvni pohled videt... 

-> steyr: dnes je uz sucha? 

-> Star LC20: dík
-> milano: myslim ze ok, tiez som sa uz prakrat sral s volantom, pruznost je najdolezitejsia vlastnost u latky ktorou obsivas volant, inak sa nepohnes 

a po. semišová koža sa síce skvele drží, ale estetický efekt nesplnil očakávanie, lebo poťah sa mi pokrčil. prilepil som ho na volant a už to nešlo napraviť. na to, že som poťah vyrábal zo starého koženého kabátu a prvý raz- si dávam trojku.

-> afro100: máš to prostě pěkný
mlčet

-> Nwkt: nič inéé iba

-> Star LC20: to ani nie
V podstate ma na túto myšlienku naviedol DNA 69, keď som sa ho pýtal na jeho avatara na TruckForu ... akurát som to len nezmenšil, ono to v praxi nie je nič iné ako hromada čiar naskládaných ma sebe v príslušnon farebnom odtieni ...

V podstate ma na túto myšlienku naviedol DNA 69, keď som sa ho pýtal na jeho avatara na TruckForu ... akurát som to len nezmenšil, ono to v praxi nie je nič iné ako hromada čiar naskládaných ma sebe v príslušnon farebnom odtieni ...
-> Nwkt: Tohle na mě takovej dojem nedělá, pokud má ten člověk tablet (píšu to správně?). Afro to zřejmě kreslí myší, to je jiná machrovinka
-> afro100: Respekt
Udělat něco tak propracovanýho v něčem tak stupidním jako malování musí vyžadovat léta praxe a odříkání. Skláním se před tvým umem

-> Tuner#2: Já i elipsu 

-> afro100 19.11.10 18:44:08: Mazec v malování umím udělat čáru a obdélník 

-> afro100: nemam slov

-> afro100: no to me poser 

-> Klubko_: -> Tuner#2: asi nebudete verit ale normalne klasicke malovanie co je pri kazdych Woknach ... uz som toho kreslil viac, niektore su podarene viac, niektore menej
-> afro100: Tuner#2 19.11.10 18:03:41 napsal:
→ afro100 19.11.10 17:45:18:
ale jinak super v čem
jsi to kreslil?hele, to me taky zajima
→ afro100 19.11.10 17:45:18:

jsi to kreslil?hele, to me taky zajima
-> afro100 19.11.10 17:45:18:
ale jinak super v čem jsi to kreslil?

-> Don_pepe: jj ttj
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Protože je to na mezi, kdyby to bylo na druhou stranu, všechna voda co zteče mi povalí do garáže a v zimě sníh bude padat sousedovi na výjezd...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Tak to spadne k sousedovi
-> j_j: Však co? Druhotný využití surovin, to je teď moderní...
-> Don_pepe: jen dotaz poč máš sklon střechy k plotu nebylo by to lepší na druhou stranu?
-> petr s: jak jinak.... zrovna nedávno jsem sousedovi nadělil kanystr málo jetýho oleje z Větévkovi škudky když jsme jí kuchali.... hned tim napajcnul kůlnu

-> petr s: z tebe má Bursík radost :) ale je to pěkný...
-> Pavel P..: Ale kecy, vidíš někde koleje?

-> Pavel P..: Vyjetej olej
-> Don_pepe: vypadá to jak nádražní budova

A z hromady desek je ........... garáž!
Konečně Šmoulík nemusí nocovat venku.
Konečně Šmoulík nemusí nocovat venku.
Já myslim, že cena je úměrná. Já jsem koupil Apolla za 5000, k tomu si připočtete pískování, komaxit, pokličky (výroba + leštění), pojistný matice a nový pneu a jsem téměř na té samé částce.
-> afro100: Jako na sračky?
Z jiného kouta jsem zase slyšel, že to může poškodit bočnici pneu. Ale kde je pravda.....

-> Gryzly: neviem, vravel mi to kamarat co ich mal na aute, presne si to uz nepamatam, viem ale, ze vravel ze pokial by siel pryrichlo, tak ich roztrha na framforce ...
-> afro100: Nevim jestli rychlostní, ale jak je pneu dole vždy zmáčklá trochu a navrchu rovná tak při jízdě to pracuje a po čase se okraj té atlsky zbarví do hněda. asi od zahřívání.
-> afro100: jj taky myslim, ale zas jaky pekny to je