skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Jirik_Tuňák 07.11.10 23:36:37: Za moje paprsky to schovat nejde 

-> Syny 07.11.10 23:37:32: Jako z venku?
Nevim jak ostatnim, ale me nalepovaci zavazi na kole nejak nekazi celkovy dojem :)
-> Lubes: Při troše zájmu ze strany montéra se dají závažíčka schovat i za paprsky. Možná že by to vyšlo a nebo by koukal vždy třeba kousek. Zkus schválně nechat někde roztočit kolo s nastavením za 12 paprsků nebo kolik to má, kolik to bude házet hodnoty za paprsek. Když si dobře sedne guma s ráfkem (popř. nebude disk s gumou šmatlavej), tak těch pár gramů za ty loukotě schováš. Akorát jsem ještě neviděl tohle kolo zezadu, jestli je tam plac na nalepení závaží, aby nebylo metr od kraje.
-> Jožynek : no ved už mi to niekto spomínal,mne by to tam tiež nevadilo :-)
-> Nwkt: no je mi to jasné.Neviem či sa len nejak nevyhovoril ten čo mi to obúval...dosť ma to naštvalo keĎ som sa nadrel s tými kolesami a drbol mi tam tie závažia
-> MATTESS: musím veru vyskúšať...dakujem za radu :-)
-> Don_pepe: Dakujem :-)....pukličky robí Rudo(MDY) tuto z virtu :-)
-> Nwkt: no je mi to jasné.Neviem či sa len nejak nevyhovoril ten čo mi to obúval...dosť ma to naštvalo keĎ som sa nadrel s tými kolesami a drbol mi tam tie závažia
-> MATTESS: musím veru vyskúšať...dakujem za radu :-)
-> Don_pepe: Dakujem :-)....pukličky robí Rudo(MDY) tuto z virtu :-)
-> Lubes: Pěkný.
Kdes přišel k pokličkám? Já je ne a ne sehnat...
Kdes přišel k pokličkám? Já je ne a ne sehnat...
-> Lubes: jak psal NWKT, změň servis. Uvnitř to není problem, jen jsem pro jistotu nechal dát na předek nižší závaží. A neruší to vzhled
-> Lubes: Tak to u něj neobouvej. Mě když obouval kola tak si nejdřív vyvažovačkou "naskenoval" disk kam je možný dát závaží, roztočil a pak mu vyvažovačka přesně řekla na jaký místo přesně (na mm) kolik gramů dát
-> Lubes: ja mám zvnútra na mojich, sice ich tam je viac ako keby boli z vonku ale aspon ich tak nevidno...
-> MATTESS: ano bohužial tam musia byť ,teda viacej ludí mi povedalo že sa to musí dať vyvážiť aj zvnútra ale dotyčný čo to obúval mi povedal že to nejde
-> Lubes: pokud jsem dobře viděl na fotkách auta, je nalepovací závaží z obou stran kola?
-> darklord: tak asi máš problém zo zrakom
-> darklord: tak ono by stacilo tady vybarvickovat aspon ty paprsky :)
-> Lubes: no moc rozdiel nepozorujem, stale rovnako skarede. originalne prevedenie je bezkonkurencne, toto je skarede ako ked plechace natres na cierno.
-> J3STER: naštastie tam už nieje :-D
-> Lubes: To naklepávací závaží vypadá luxusně.

Pred ...prvá foto kolies ktorú som mal pred kúpou
-> poldy: Můžu 500 Kč / ks. Základ byl OK, takže žádné rovnání, vaření nebo stáčení.
a tu je navarena nova brejla aj z hrncom , novy (aj ked stary) bocny panel a jokle , inak chlpy boli az na prevodovke

-> Hurdis: na kolko ta to vyslo ? ak môzes povedat
-> Hurdis: hm...pěkné 

-> Tomáššš: Ano.
-> Hurdis: po opieskovani a komaxit ? 

-> bibendum30 23.10.10 14:22:30: Asi před týdnem vypadala moje řidičova sedačka skoro stejně. Člověk jak je teď brzo tma, tak si ani neuvědomý jakej chlívek na kombinéze má po broušení kitu,takže jsem skočil do auta a jel ještě odříznout kus nosníku z Felicie do vedlejší vesnice. Druhej den ráno jsem se pěkně zhrozil jak vypadá řidičova sedačka :( Jde to pěkně blbě dolu....
-> RON: moc pekna sranda len troska draha pre mna 

-> RON 02.11.10 18:58:11: Zajímavej komínek na té garáži. 

-> RON: pekny pekny akorad ze u nas slo usetrit jak to jen jde pac mame celkem cca 95m ctverecnich nu takze sme si to delaly sami a na parkovacim bude jen pergolka a celkem to vyslo asi na 20 tisic takze se omlovam nevedel sem to presne uz to vim..
-> iceman.cz1: u nas vychazi metr od 750,- zalezi, jakou si vyberes dlazbu - je to komplet na klic, tzn otevres vrata a niceho si nevsimas - na foto, to vyslo cca na 60000,-
-> RON: -> havlik: tak jelikoz ta zemina byla udusana dost tak na to prisla uz jen smanda.. to je ta drt.. toho je tam asi 20 tun jen pod a pred stanim je nejdriv hrubej kamen a pak drt.. nu a na to prisla rejze cca 10 tun... celkem to vyslo nevim presne ale asi 35 tisic maximalne 40 vic ne presne to nevim.. na fotkach je pulka dvora vypada to jako maly namesti
jeste jednou to co je videt je dopredu k vratum jinak ty kusi co sou na te fotce pred jsou zbytky betonu kterej tam byl predtim sme to musely vsecko vytrhat

Detailní ceník DK a TK všech fr. V rámci ČR budou rozdíly max. do 20% v závislosti na konkurenci v místě a aktuální etáži těžby.
www.euroviakamenolomy.cz/ sortiment.aspx?MID=25
Jinak si udělejte alespoň minimální přehled o existenci normových frakcí apod. Hrubší, jemnej, rejže a malej makadam slýchám několikrát týdně, tak mám drobnou averzi.
www.euroviakamenolomy.cz/ sortiment.aspx?MID=25
Jinak si udělejte alespoň minimální přehled o existenci normových frakcí apod. Hrubší, jemnej, rejže a malej makadam slýchám několikrát týdně, tak mám drobnou averzi.

-> havlik: Měl jsem namysli ten makadam 

-> Mr_Kubas: těch kostek?

-> havlik: Minulý týden nám přivezli zhruba 3x větší hromadu a vyšlo to cca na 8.000,- včetně dopravy.
-> iceman.cz1: kolik to vyslo?
me doporucovali 30 cm sterku, kombinace hrubej, jemnejsi a pak takova ta rejze pod dlazbu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jej uz ani nevim ale je to podle tabulek dokonce az moc nejak moc sme to prekopaly nu vsecko ruco a sami nebyly penize... dostaly sme se u zamkovky 30 cisel pod uroven a v parkovacim tam je to tak pevny ze to kvuli zatravnovakum neslo ani rozkopat

-> iceman.cz1: Jakou mas vrstvu kamenu? Aby se ti to nepropadlo...
a pred dodelanim stani takze po.. stani uz mam taky hotove a muze prijit zima

-> bibendum30: to je nove? nie to je vyprane v Ser-vole.

-> krup: ted jsem koukal na to na FB a pekna prace