.. a po :-)
( víc fotek se nedochovalo - umřel aparát fotící - galerie k nahlédnutí zde: www.facebook.com/album.ph
p?aid=41024&... )
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> bibendum30: odkud si ty sedacky privezl?
-> bibendum30: Tak to teda nevedu. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jako for to není špatný
jaký??no celkem nenáročně...např. www.tuning-centrum.cz/pro
duct/2205-sedacka-sparco-s
print---modra

-> Hurdis: zásadně peru v pe-LR-wollu

-> Hurdis: zásadně peru v pe-LR-wollu

-> Hurdis: Mě se osvědčil Vanish na koberce. Naředit vodou, pak kartáčkem drhnout a vysát.
-> bibendum30 23.10.10 14:26:35: Který anatomický? Vyměním třeba za Felďácký.
-> Péďa17 23.10.10 15:40:53: Nevim. Že bych je přehlídnul? No což...

-> Péďa17 23.10.10 15:40:53: Nevim. Že bych je přehlídnul? No což...
-> Tuner#2: Nevidím rozdíl

-> bibendum30: Čím jsi čistil. Dá-li počasí a čas, chtěl bych začít s béžovou sadu z kupé. Zatím mám připraveny dvě lahvičky koncentrátu na koberce a textil. A nepříliš velké nadšení. 

-> bibendum30: já vím co myslíš,jenom škoda že se do auto nevešlo toho víc
-> Péďa17: Jak říkám,já ty zadní nejspíš neupotřebím...ale člověk nikdy neví.Každopádně jsem jim vdechnul "novej život" a to mě těší.Fakt super nákup od tebe-a to nemám na mysli jen ty sedačky

-> petr s: no spíš byl blbě navlečen přes ně,když jsem brousil na autě vše možné,švára jezdil v pracovních montérkách,prostě si ty sedačky užili své,akorát mě udivilo že na opěrkách pro hlavu zustali návleky co jsem koupil v roce 2002
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : byly na prodej v inzerci
-> Arnold: nevím kolik majitelu to auto mělo v německu,ale švára byl první majitel auta v čr,po něm 1 kluk co ho zboural a ty sedačky dal kámošovi za pomoc při likvidaci auta
-> bibendum30: na ty zadní jsem vymyšlel návod na normální uchycení ve škodovce
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : byly na prodej v inzerci
-> Arnold: nevím kolik majitelu to auto mělo v německu,ale švára byl první majitel auta v čr,po něm 1 kluk co ho zboural a ty sedačky dal kámošovi za pomoc při likvidaci auta
-> bibendum30: na ty zadní jsem vymyšlel návod na normální uchycení ve škodovce
-> Arnold: starší člověk co neudržel tekutiny
-> bibendum30: nechci ani pomyslet kdo to mel pred tebou
ale jinak se zadarilo a mas to jako nove

-> Arnold: Díky...práce na tři večery po návratu domů z práce,ale stálo to za to.Ten humus co z toho tekl do odpadu byl děsivej...si tak říkám-na tomhle bordelu někdo jezdil?? brr
-> bibendum30:
smekam klobouk pane
pekna prace

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kde?? v rámci svýho posledního nákupu motoru a jiných věcí pro princeznu.Fotky jsou v kartě auta

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : proč ne...mám je komplet...včetně zadních,ale ty nepoužiju.
Vyměním za anatomický
Vyměním za anatomický

-> bibendum30: To neni mozny, to si koupil nekde nove dozajista 

-> bibendum30: Jééé ty chcu! 

a po
už konečně vyschla
Nové??? néé vyprané v LR-wollu
O víkendu udělám druhou

Nové??? néé vyprané v LR-wollu

O víkendu udělám druhou

-> MATTESS 22.10.10 23:34:29: si musis dat pod zadek bulanek 

-> Tuner#2 22.10.10 22:40:42: A takový to bylo pěkný auto...

-> MATTESS: ulomit 

-> Nwkt: pro mě to mělo výhodu, že jsem viděl na cestu. Teď, když jedu s Honzou, čumím na cestu přes stěrač

-> Tuner#2: ten zrtopořenej to byla móda kurva... ještě že jeto pryč
ale před je lepší 

-> jarda.u1: Jako v životě. Ze ztopořenýho nějak zvadnul ... 

-> petr s: Ty nějaký vidíš?
-> jarda.u1: Bingo

-> jarda.u1: Bingo

-> petr s: rekl bych,ze to auto dole ma jinak sterac

-> Tuner#2: Najděte 10 rozdílů?
fakt pěkný před a po 

Krusne zacatky 

Sice to není úplně aktuální, ale dneska jsem našel jednu fotku a tak mě napadlo to dát i sem...
Před
Před
-> Evž@: tak na týchto fotkách iný rozdiel ako namaľovaná remenica a maznica vodnej pumpy a očistená vaňa a prsia moc nevidno.....
-> dna69 : co?
-> banditta: je to pořád tak na zemi nebo si to zvedl?
-> afro100: luxusní prácička
pěkné

-> banditta: Tomu říkám pěknej downgrade.
-> krup: Co jsi dělal? Chybí ti jedno očičko.

-> krup: Co jsi dělal? Chybí ti jedno očičko.

-> krup: zimní provoz:o)))
-> banditta: néni to naopak? .-)
-> afro100: v merkury markete zozenies klasicke dvere za 46 euro , to je pohode , sice to nevydrzi vela ale za tu cenu ani nemusi ale jasne ze keby mam na poriadne dvere tak investujem aj ja
-> ondie: ako nerobil som to sam, robim u jednoho pana, cast praci ja, cast on ... neviem ci sa to niekomu vyplati ci nie, ceny tak isto ako som uz pisal netusim, ale ludia si to robit nechavaju ...
-> alpin: nj, lenze o tom to je, to aby si kazde dva roky menil dvere ... co to stoji netusim, az tak do toho nevidim, som len pesiak...
-> afro100: já ti nevim,sem taky od dřeva...ale taky se divim,že se tohle někomu vyplatí
Aby si člověk,kterej takovouhle "renovaci" provádí nějak vydělal,musí to bejt pro zákazníka strašná raketa..a to si zase každej radši dojde koupit celé dveře nové,sice potažené jakousi folii,klidně made in Poland ale levnější..
Pro sebe to chápu,ale dělat takhle druhejm,tak si asi nic nevydělám.. (ale zas nevim,kolik sis řek za práci ;)
Aby si člověk,kterej takovouhle "renovaci" provádí nějak vydělal,musí to bejt pro zákazníka strašná raketa..a to si zase každej radši dojde koupit celé dveře nové,sice potažené jakousi folii,klidně made in Poland ale levnější..
Pro sebe to chápu,ale dělat takhle druhejm,tak si asi nic nevydělám.. (ale zas nevim,kolik sis řek za práci ;)