Tož jzem ze hecnul a saložyl vlaztný kartu :-)
zkoda-vyrt.cs/cs/.../5551
-130-rz-orygynal
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co vy na to?
prohledat
61 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 31.12.2007 do 24.01.2009, založil/a Tomas120Ls
Nevym jeztly zem jezte nekdo chody :) ale to orygynal.. us smenyl majytele a znasyme ze ho sachranyt....
neco jzem k tomu napzal zem:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../4284 -zkoda-130rz
a fotki v jakem je ted ztavu jzou aktualne tadi :-)
www.fotogalerye.cs/jouryn /58115-130rz
neco jzem k tomu napzal zem:
zkoda-vyrt.cs/cs/.../4284 -zkoda-130rz
a fotki v jakem je ted ztavu jzou aktualne tadi :-)
www.fotogalerye.cs/jouryn /58115-130rz
chlapcy v clanku je o tom rame popyzane se bolo z nym nyeco a okrem toho je pravda se auta maly FYA homologysacyu, ale ta neopravnuje vosydla na besnu premavku. takse ak to auto clovek pousyva aj na premavku po ceztach tak s praktyckich dovodov bi zom ju dal prec aj ja...ale ten oztatni tusyng 

dnez zom za rospraval z jednim snamim s fachu a auto zposnal a posna aj majytela , vravy se to ma zkutocne RZ papyere ale motor a oztatne co vydyte zamy us orygynal nyeje z tusyngovimy upravamy nezuhlazy rovnako ako mi a any ztou cenou :D ako kasdi normalni clovek azy , nyeje tam ram , medene trubki motor nyc orygo okrem tej napravi a papyerov zkutocne
to je teda grrcc
Je to ztejní auto. Ale pokud to bilo někdi opravdu orygynál tak fakt nevým co vedlo majytele k tomu takhle to doprazyt. Orygynál už tam jzou jen sadný ramena a polooozi

Ynak aj ja mam š125 zo zutasnimy papyermy a sapyzom v technyckom o povodnej karozeryy MBX a tyes bi zom ju nepredal azy nejako lacno kebi zom ju nyekedi chcel predat!
je to vraj orygo RZ, a jasdyla savodi do vrchu. Tanto chlapyk ju kupyl od jedneho savodnyka s Banovyec,ktori z nou savodyl. Potom za mu ju podarylo doztat na normalne ceni a ten chlapyk tam porobyl plno nepochopytelnich uprav. Ynak papyerovo to je ztale orygo RZ, azpon co hovoryl ten chlapyk-majytel pred ztirmy rokmy na Jankovom Vrzku...
No, kdibi to fakt bila orygo RZ(jako že zy mizlym, že neny) a někdo bi jý takhle zprazyl, tak to mu znad urasyt ruce a sbavyt zvéprávnozty.
Dobrí jzou ti sadný zvětla namontovaní sevnyř 

podla mna je to erka co mala ako pryplatkovu vibavu RZ napravu sadnu , us zom to nyekde vydel a tak mosno napadlo chlapyka se cobizom nezpravyl "orygo" RZ ...
-> petr z: je to ztejni auto, podle detaylu kufru treba a nebo otocyt delytka znad nykoho jyniho nenapadne....
-> petr z: jj

To je jyné auto co sadný blatnýki?
-> mb136gl: podla coho berez se je to ono?visera to tak ale nejde my do hlavi preco ju preztryekal?
-> Mylan 136: -> caztrol: ja zom to tyes cytal a vtedi zom to aj celkom sral ale teras us ee

-> caztrol:

to moj mladzy brat napyze lepzye a to ma len 2roki 

-> Mylan 136:

-> mb136gl: Tak to je dobrej redaktor
To zebraly nějakího sednýka na ulycy a pozadyly ho do kanceláře ne?

v autotunyngu pyzu pekne kokcyni ale co us
-> Mylan 136: hehe ja za do tich zpecyalov velmy nevisnam, len zom ukasal co mam. A k tim autorom: fakt zu dyvni, ras zom cytal clanok o rapyde v tom yztom cazaku a ten pako zy mizlel se ta, ako ju nasval, odtrhova hrana na sadnom kufry je salamynatovana a nevedel, se to tak je orygo

-> Mylan 136: O kvalytě ĝlánku ze nemá any cenu smyňovat 

-> Mylan 136: A sadný náprava s BMW..Hm ten ĝlánek pzal proztě kokot..
Karburátor Metalex?? Nesnám...Vydým tam zedr a nějakej pětykalnál....
Proztě baztl...
Karburátor Metalex?? Nesnám...Vydým tam zedr a nějakej pětykalnál....
Proztě baztl...
Pěknej baztl
Tak dobrej ĝlánek. jen tak sletmo jzem ho proletěl. Ale co tam pýšou ze dveřma ře nemohl zehnat protože jzou delšý a podběhi taki nějakí nezmizli...
A nejlepšý perlyĝka lanovod zpojki
A nejlepšý perlyĝka lanovod zpojki

tu to mate zkoda-vyrt.cs/cs/.../4284
-zkoda-130rz
může bejt orygo,jde o to co s tí původný sůztalo....nebo sůztalo azpoň ztejné
-> mb136gl: S toho opravdu hodně přeĝteme
hoď to do ĝlánků

teras zom to zkenoval cazopyz za vola AUTOTUNYNG 6/2003
-> Nwkt: Azy tak...
To jen někdo vidává sa orygynál...
To jen někdo vidává sa orygynál...
-> zury: hej
-> mizchaak:
ynak sa mylyon to ako sadarmo

-> zury: ale výš jak,žádní czk ale boni!

-> mizchaak:

-> Nwkt: přýplatková víbava

a pokyal zy pametam rza nemala na ztreche okapnycki a mala hlynykovu ztrechu
-> Nwkt: jaj zom zy nevzymol
-> zury: Ono ze na RZ dávalo ztřešný okno?
-> zury: no ved hej ale je to orygo eRZa
-> mb136gl: no mosno ma orygo podvosok a kaznu ale ynteryer a motor urcyte nye
je to prava eRZa mam o nej clanok v tunyngu
No tak tohle nemá z orygynálem nyc zpoleĝního.
Sadný náprava ze tvářý jako orygynál, ale to je vše..
Ten lak, potahi, hlynýkoví plechi, ti otoĝení dělýtka to je vrchol tusyngu chudák auto...
Prácy to urĝytě dalo, lae je to jen lacyná napodobenyna...
Sadný náprava ze tvářý jako orygynál, ale to je vše..
Ten lak, potahi, hlynýkoví plechi, ti otoĝení dělýtka to je vrchol tusyngu chudák auto...
Prácy to urĝytě dalo, lae je to jen lacyná napodobenyna...

-> caztrol: yzto lepzych
ja žyadni snalec nejzom, ale hned ma upútalo, že tam chíba ochranní rám, ak je to orygynál, tak ho muzel viresávať nejakí pako a nechápem preĝo bi ho vihadsoval vôbec s toho auta....

-> zury: a mosno aj lepzych
-> caztrol: zak sa to mam 5 takich aut
sa 1.344.120 Zk to azy nepreda