Ráno jsem nařezal zbytky dřeva, co jsem tu měl - potřeboval jsem otestovat výsledek mého nočního snažení (když jsem den předtím zprovoznil jednu vrakolidní Stihlku, tak jsem se pustil i do mé polofunkční Husqvarny) - jsem spokojen.

Pak mi to nedalo a jal jsem se řešit sekačku, kterou jsem včera vytáhl z hromady šrotu na parcele místního zahrádkářského spolku. Po dvou hodinách vrtání ve stroji a řešení jeho neduhů jsem v rámci testování posekal zahradu, pak jsem se dal do řeči se sousedem (který mne včera potkal, když jsem táhl sekačku ze sběru) - divil se, že už funguje

a mezi řečí si postěžoval, že už mu skoro dva roky známý slibuje, že mu opraví upadlý pant na bráně...
...když jsem dosekal, vzal jsem svářečku a šel k sousedoj, vytvořil nové panty jednoho křídla brány, pak jsem při cestě pro zednickou lžíci přenosil věci z jedné půlky budoucí dílny do poloviny druhé, kde už je hotová izolace a po šesté večer konečně umíchal maltu a vyzdil další řádku cihel budoucího kurníku. To poslední jsem chtěl dělat dopoledne...