-> minno: K topeni... Ventil ma vetsi chod nez tahla - nechapu proc, ale je to tak... Takze to chce vystelovat tak, aby pri zavrenem topeni byl ventil temer nadoraz zavrenej s tim, ze pri plnem vykonu topeni to nebude uplne otevreny, ale to te trapit nemusi, protoze teplota se steluje oteviranim klapek a ne kohoutem - ten jen pousti ci zavira teplou vodu. Takze ho nasteluj tak, aby kdyz mas packu dole, byl na 100% zavrenej a naopak pri maximalnim otevreni nasteluj klapku co deli vzduch, aby byla uplne zavrena pro studenej vzduch... Predpoklad je hlavne to, ze mas ten kohout dobre slozenej, pac co sem zkousel, tak jde slozit 2ma zpusoby (to tahylko do kteryho se dava drat jde otocit) a pak to muze delat bordel, ze i pri uplnem dovreni je ventil furt pruchozi a topi to

S topenim sem se neco nedelal kdyz mi to furt chcalo...
A ke svetlum... Osobne mam zkusenost, ze zarovky pri konci zivotnosti sviti naopak vic. Je to tim, ze wolframovy vlakno se postupne ztencuje a tim padem pri pruchodu stejneho proudu cim dal tim vic zhavi. Pokud neni zarovka nejak jinak v riti a opravdu ma jen uz opotrebovany vlakno, tak vetsinou sviti vic. Ale tvuj problem bych spis videl v sestelovani svetel. Pokud te to delali v servisu, tak to mas na 100% blbe, pac tam se s tim nikdo nesere. Zajed ke stene - nejlepe nekam do super hyper mega marketu do garazi, kde mas 100% rovnou podlahu a k ni na 100% kolmou zed. Stoupni 5m od zdi, odmer si vysku stredu svetla - odecti od toho 6cm a presne takhle vysoko musi byt prumet rozhrani svetla a tmy na zdi... Pokdu neni -> sestelovat. A taky bacha na ten "trojuhelnicek" svetla (to co sviti napravo do pangejtu) tam kde se zacina svetlo zvedat je stred a to musi byt presne naproti stredu svetla. Nesmi to byt sikmo. Musi to byt naprosto rovnobezne - nesmi se paprsky svetel rozbihat a ani sbihat