skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> MOLSO: aneb Opel zázrak techniky , určite opel nemá jedno , že prejde po jame a jebe celé auto , a to na škodovke nezažiješ nikdy vdaka odpruženému každému kolesu samostatne
-> darklord: myslim opel vectra 2.0 D
ja sa na jeho prispevkoch len smejem
oni mali uzku 77 105 L bez posilovaca brzd a so 4Q a on si pamata ( tusim mal 8 rokov ked ju mali) ze velmi hučala ked isli 100 tak je to pre neho hučavá pičovina a kedže nema posilovač riadenia tak ten volant MUSI ist tažko 

ja sa na jeho prispevkoch len smejem

-> MOLSO: škodovka ozaj potebuje na riadenie kulturistu , rovnako ako aj 1,3 felicia bez serva .-)
-> MOLSO: to je nejaky metros s golfom ftedeicku? 

-> darklord: to som napisal bratrancovi ked si dal na fb status ze ho vyjebalo na kruháči na daom opli dechťáku
že zlatý zadný náhon - a hned sa do mna pustil
ja neviem aky ty mas furt problem , nepriznas si ze embecka je hovadina ani za boha . bezpecnost 0% , slabe motory s velkou spotrebou , hlucne ako hovado , skarede , stare , kockate , aby si otocil volantom musis byt kulturista , takisto ziadne posilovace .. zadny nahon , lepsi mozno len na zimu ... sediet v niecom takom je pre mna ako trest .. nie to este to vlastnit
to tučné ma dostalo a rozveselil ma na celý večer

ja neviem aky ty mas furt problem , nepriznas si ze embecka je hovadina ani za boha . bezpecnost 0% , slabe motory s velkou spotrebou , hlucne ako hovado , skarede , stare , kockate , aby si otocil volantom musis byt kulturista , takisto ziadne posilovace .. zadny nahon , lepsi mozno len na zimu ... sediet v niecom takom je pre mna ako trest .. nie to este to vlastnit
to tučné ma dostalo a rozveselil ma na celý večer

-> MOLSO: hi, ja som bol v tom najlepsom pocasi Brno-Ostrava-Havirov-Brno s formanom, oproti skodovke to ma len JEDINU vyhodu - kuri to ako slak, ale co sa tyka jazdy tak nic moc... Zlaty zadny nahon
-> MOLSO: Resp. aby som to dal na pravú mieru, podlaha je OK, ale sa bojím o tlumiči, aby mi neprestali tlumičovať páč by asi odtrhli od kasne...

-> Jožynek :
holt spotrebak no ...
modrá pojde po zime na WAPku a ked sa najde dierka tak sa vyvarí :)

modrá pojde po zime na WAPku a ked sa najde dierka tak sa vyvarí :)
-> MOLSO: aj ja by som si dal závažie, keď by som sa nebál že mi to prepadne cez podlahu....

-> MOLSO: ahá
já jsem si akorát přivezl nový kamna. Teda nejsou uplně nový,ale jsou moc pěkný :o)
-> afro100: lebo zatial nemam v kufri zavazie potrebujem to na utrhnutie zadnych kolies a aby predne držali 

-> MOLSO: este mi vysvetli, naco potrebujes u zadohrabky rucku ... :D
Prave som sa vrátil z 2 hodinovej jazdy modrookom v snehu :D je to kral zimy :D predohraby mozu ist do pice
vystvera sa to kam chce zabocim trhnem rucku vytočím naopak a zrovnám .... krása ...
aspon niečo pekne som si na tej zime našiel

aspon niečo pekne som si na tej zime našiel

No řeknu vám že taková procházka přes tři Pražský náměstí s Vánočními trhy, tam a zpět, dá člověku docela zabrat... ani medovina mě nevzpružila 

Testoval som komunisticke zimaky v horach a maximalna spokojnost ,vysiel som vsade kde som chcel
jedno videjko:

jedno videjko:
-> Tomaso434: ucebnicu cestiny samozrejme nemali ze ...
ja sem se bil podivat v mnestě a kopil se nejaki darki na vanoce pod stromcecek kdys uz sou ty vanoce takovi pjekni veci tam mnely
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A to zelené pozadí tam už bude furt?
-> Fén: Vsechno bude

-> Fén 03.12.10 17:59:07: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: V češtině to nebude?
-> afro100:

-> MOLSO: 9°C ? ... no neviem

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no to vypadá
ja som dnes na modrej vymenil termostat - pred nim zarasteny vernet so zapchatou odvzdušnovacou dierkou, teraz 90°C wahler nech to dobre kúri cez zimu

ja som dnes na modrej vymenil termostat - pred nim zarasteny vernet so zapchatou odvzdušnovacou dierkou, teraz 90°C wahler nech to dobre kúri cez zimu

Aktualizovali sme TechWeb

moje prve zvary hlinikom,................
.......maminko, musim se hoodne ucit
-> Max: -> Placko: Ještě jsem zapomněl na Vídeňský páreček. 

doskladal som uspesne s kamaratom passat, celkovo praca dokopy 17hodin, ani by som to nepovedal...ale uz to funguje a je to parada
-> Klubko_: Já mám mikiny 4 a pod kalhotama tepláky...ráno bude větší kláda, tak si dám + vaťákový kalhoty...
-> Borin - Král tuzerů: my taky dnes staveli krov jako by se nechumelilo. Triko, 3 mikiny, zimni bundu, podvlikacky a jedem
ale po obede se nejak oteplilo, bundu jsem mohl odlozit.

-> Jirik_Tuňák: kachní žaludek 

Přežil dneska -10°C venku v práci...
-> Jirik_Tuňák: júú labužník jako jáá

Před hodinou jsem vypil sklenku teplé medoviny, pak jsem sežral rohlíky s paštikou, vyžral k tomu jedno pivo 15ku, sežral pytlík tyčinek, dopil pivo, k tomu červenou papriku a mandarinku. Viděl bych to ještě na jogurtík a čekuládku. 

Jo a neska kdyz sem rano lezl do formana, tak na zadnich sedackach byl nafoukanej snih a to bylo vse zavrene a zamcene.....se asi sly sedacky v noci projit :D
-> iDawe: dobrej parking :-D
-> gim: jo to znám.. u nás byly v patře 4 motorky a 3 byty
ve vchodě ale jenom 5
5 motorek :-)

5 motorek :-)
-> castrol: na feldu nic, samý drobnosti kolečka plíšky sací potrubí třmeny 4p atd atd atd atd :-D
-> Tomaso435: co je v baliku ze ho Zeke nechce

-> iDawe: kamos takle parkoval ve 3 patre na chodbe v byte ninju, horsi bylo to ze ten panelak mel zvyseny prizemi. Kdyz vypravel jak ji tocil do omezovace ve 2 rano, no radsi nemluvit :-)
-> Zeke-ten šestý: no vidiš jak to de, a hned po přepisu tu máš balík

neska evidencku na formika a hura na prepis

-> vhml: když se to pak povedlo nacuknout tak netlačil :)))
opravil som dieru po brzdovom svetle... este sprc git :) a black matt v spreji.
Dovezl auto z lakovny

-> saSaT: dik

-> Tomáššš: 110L