-> Syny: holt je jina doba no me se taky neptaly ci jsem uz jezdil a hned me dali za volat trenazery bo nejaky krouzeni po cvicaku u nas neexistuje

hned kdyz jsem to rozjel tak jsem to svizneji odpichnul a hned na me zadne zavodeni Kubik

prvni dojmy super sice prvni jizda sla ale musim se zlepsit ale to pujde takze dobry po dnesku
zitra od 8:00 jedu znova

Nový povoz bych rád na naftu
Ale zatím to neřeším, spotřebáků na hrkání nejen po městě a okolí je k dispozici víc než dost a než koupit nějakou ojetou vranu za pár desítek tisíc, radši ještě počkám, není kam spěchat... ono se to nějak vyvrbí 

davaju 0,20€ za kilo železa a hovoril že keby som niečo od neho bral,tak že by mi to dal aj zadarmo

Na to, že jsem to tehda nehodil do šmelcu a dal tomu autu šanci 

Majitel rušil škodarnu tak jsem je vyměnil za obyčejné a dal mu 500kč takže spokojenost na obou stranach
Mimochodem kdopak z Dobrušky si jede pro litaky z teto škodarny v sobotu

Realističnost simulace je tragická, jen se tam naučíš držet v ruce volant, řadičku a učíš se, kde jsou pedály. Měl jsem tam mít 2 vyučovací hodiny, ale když pan majitel viděl, s kým mám tu čest, po půl hodině jsem šel domů. Pak rovnou do provozu téměř centrem Pardubic. Instruktor během první jízdy pak jen upřesňoval svůj odhad, kolik jsem toho načerno najezdil. Jinak to byl docela mazec, ačkoliv jsem vystřídal před autoškolou poměrně dost aut (Včetně OII 1,9 TDI), OII 1,6 TDI mě docela vyškolila - totálně jedovatá spojka i brzdy, motor s tendencí při podtočení zavřít naftu.

, nějak to pořeším, aby to i vypadalo, 3měsíce trvalo než jsem se dokopal tam ten otáčkoměr namontovat. Furt se mi nechtělo.