-> castrol: kto? jeden chalan, koho? mna
zavolaju ma kamaratky v noci ze pod na pivko, reku okey...pridem, tam asi 15-20ludi...(90% z nich som poznal z videnia, osobne...mladsi o rok/dva odo mna, oni vedeli kto som a ja len tak okrajovo) a pride ku mne jeden z nich jak si davam prvy glg piva a prasti ma do hlavy, sa otocim ze hej prestan a sotim do neho...
a uz bolo zle on ze pod pod dobijem ta, tricko si dal dole

tak som sa postavil, hned holky ze riso ser na to

a sedeli s nami pro stole aj chlapci s trickami "thor steinar" a aj do jedneho z nich si chlapec dovolil, tak dostal prvu nakladacku...za 10min sa vratil, a zas mi od chrbta dal do hlavy, ale reku baby chcu aby som bol kludny ok, tak zacali ho baby kludnit ze to si nema co dovolovat do ich kamarata sa navazat ktory ho ma pritom na haku...tak ho zas chytil ten isty co predtym a zas dostal na budku

...vratil sa aj treti krat, ze zas ide do mna, ale to som ho uz neriesil a zenske zacali do neho ze nech okamzite prestane...tak a jednu z nich chytil zrazu pod krk...no a uz dostal znova na budku treti krat...zas sa vratil z vonka dnu, a kamaratka ze vypadni uz a facku jej trafil, tak chalan co robi bojove umenie sa postavil a taku bombu mu dal ze porad krvavy nos

ale nestacilo mu tak dosiel este raz, to sa do neho pustili piati chlapci a skoncil dobity jak pes...
result...do mna rypal, a vsetci co tam boli videli ze ma netrapi a som chcel byt slusny, ze ak si nezelaju aby som sa zapajal do konfliktu tak im to splnim a ludia z jeho "vlastnych radov" si snim poradili...
trochu romanik, ale tak co uz...ked je dakto debil nemoze byt lastovicka