Dneska jsem se mimojiné vrtal v jedné Feldě a mám S.O.S. prosbu - neměl by někdo z okolí na půjčení řídící jednotku BMM 50 kW bez imobilizéru? Než začnu rozmotávat svazek elektroinstalace...
...to auto (kamarádky kamarádky) má jít za týden na technickou a před týdnem chcíplo 15 km od baráku...
...ještě před tím, než jsme ho odtáhli před dům, jsem to napíchl na noťas a zjistil chybu Hall snímače (byl to také můj první tip) - žádný signál. Tak koukám, hall Vikä, tak to je jasný...
...majitelka koupila nový senzor, vyměnila a auto nastartovalo a půl hodiny motor běžel, pak od auta odešla a za hodinu už zase nenastartovala...
...zase jsem to napojil a zase hallův senzor - žádný signál
Bylo mi to divné, tak jsem ještě prošel kostry u kabelového svazku a zkontroloval konektory - nikde nic nevypadá poškozeně...
...tak jsem oba senzory vzal domů a otestoval na MPi Feldě a hle - oba snímače snímají...
...tak bych ještě rád vyzkoušel jinou jednotku, jestli nemůže být chyba v ní. Dneska mi totiž šlo načíst jednotku, zobrazit chybové kódy (tam byl jen ten Hall), ale už se mi nepodařilo chybu smazat - chvilku po zadání příkazu se zobrazila hláška "chyba komunikace", tak jestli nebude načatá jednotka?