tak nevim jestli jeden neni padelek nebo oba :), jestli to mam nalejt do jedne prevodovky...
Tady taky píšou, že je univerzální pro normální i hypoidní převodovky...ale jak může bejt do obou převodovek, když je v tom takovej rozdíl?
Asi to založím do temného kouta garáže a koupím jinej olej.

Myslel som, že Favorita budem ratovať v garáte 

Prvá jazda na cvičisku v autoškole skončila tak, že inštruktor nakázal aby som sa odviezol domov čo sa aj stalo
Inštruktor potom vravel, že mali aj žiačku (myslím že tmavšej pleti) ktorá robila skúšky asi 20x 

prostě to byl typ co se naučil nazpamět ale jak jsi se zeptal trošku jinak tak byl v pr....

) a první má jízda byla ve smyslu:

při podřazování na dvojku v křižovatce při dobočování pochopil že cuknutí odemně nepocejtí , že s tím mám cit a neřešil už nikdy nic. Vozil sem babičku z chaty domů , jezdil si pro díly na pionýra do ustí nad orlicí atp :-D .... no a moje obvyklý akcelerace při konci obce za tři plnej a jedem na devadesát byla z pravidla vtipně signalizována již při šahání po páce zvukem " a bzuuuuuum devadesát" :-D
), prostě tady máš klíče a jedem. V roční Octě 1,6 TDI. Poznal že řídim od 13 tak se s nějakejma volovinama jako technika nebo úzkostlivým dodržováním rychlostních limitů vůbec nezabejval (akorát mě občas držel spojku, když jsem chtěl bejt rychlej (v praxi normální neopožděnej) při napojování na hlavní silnici a upozornil mě, že zkušební komisař není zvyklej na hbitý ježdění, když se dělá Bčko a prý by se vylekal a při mý poslední jízdě (imho 14 hodin místo 28) mě driloval ať tu rychlost nepřekračuju kvůli zkouškám).