Pokud by sem prestali psat lidi typou "ty", Minno, Bukaj, Tuner#2, atd, (omlouvam se vsem ostatnim zapalenym), tak se definitivne ztrati puvodni smysl webu. sorry, tolik muj pohled na vec...

Jinak souhlas, octaviaklub, škoda homo a podobně je tragédie...

jen to video se me trosku dotklo :)
A - opakuji - hlavně ty internety tolik nežrat.

Než se s někým hádat nebo pouštět do polemiky, která stejně nikam nepovede... Prostě to přeskočím a je to. A hlavně ty internety tolik nežrat

se svejma autama jsem velmi spokojen, jinak bych je nemel, ne?

nevidel jsem, ze by jsi tu napsal neco k veci, jen samej brekot :)))
to máš samozřejmě pravdu

Myslel jsem, ze paty dvere mam opravovany, protoze se neco zacina objevovat pod oknem a oni jsou fungl novy, samozrejme nebyly osetreny, nejak tuknutej byl PZ blatak na lem, protoze vzadu to klepane neni, ale na lemu jsem meril silnejsi vrstvu barvy. PZ dvere jsou klepany PP dvere puvodni bez defekto, LZ dvere a blatnik taky origo bez oprav, LP dvere jsou davany jiny, PP blatak origo bez koroze PP davanej s kapotou a chladicovkou fungl novej, ale kterej debil to lakoval, je to striknuta metaliza bez jakyhokoliv zakladu primo na forezu. Zajimalo by me, za kolik ji ten, co ji mel predemnou rok koupil, to muselo byt za prepis :), vsechny tri chladice jsou nove, svetla, zatim zloutnou jen predni blikny - DPA. Ale jsem spokojen, skelet je velmi zdravej, jen ty meneny dily nebudou asi v Zn a budou reznout, kdyby neprselo, tak bych to obesel spektrometrem.

www.ebay.com/itm/.../1427
83534848?ssPageName...

světlo zbarví plast ve světle

Jinak to dělam v movie makeru nebo Sony Vegas či jak se to jmenuje. ....Jinak sem koukal a opravdu budu muset nechat ten plastovej sráč.
Do sání dali místo záslepky mrazovku, není tam závit, nic a sání teda měnit nebudu... i když uvidíme. Jsem překvapen nemůžu se rozhodnout. Zespoda je to evidentně překvapivě zdravý, jen jsou shnilý lemy. Na druhou stranu to bylo evidentně bouraný - ač jsem zatím nezjistil kam, ale jednotka airbagu hlásí crashdata a jsou ko manžety, první díl vejfuku s lambdou, ten termostat a pár dalších maličkostí.

Nějaký ty mouchy se najdou, ale za flašku rumu, neber to.... Přičemž bych se rád rovnou zeptal...je to přechodový ročník 96, tzn jednobod, ale s tím hnusným plastovým domkem termostatu, který samozřejmě nedovírá.... Chci ho vyměnit za hliníkový a jen si chci ujasnit...bmm má v původně dvě čidla. To, co je v termostatu, tak snímá teplotu pro budík a to, co je v sání teplotu pro řj...Ale k dotazu, měnil to už někdo? Není nějaká změna v kabeláži? Moje představa je, že vyměním domek, uskřípnu konektor, jeden drát na čidlo, dva protáhnout k sání a poslední zaizolovat. Jde to tak udělat nebo v tom je zakopanej pes?

. Tak hlavně, ať vám to klape

tak hlavně koukej doma poslouchat no