Tak v Chotusicích si musíš přivstat, pokud to je tak, že někdo má lepší podmínky-může si to tam projít ještě než to ofiko otevře, tak je to chyba provozovatele a možná z toho má něco provozovatel do kapsy, ale věř že dlouhodobě na tom ve finále prodělá kalhoty, protože tím spoustu platících lidí odradí tam jezdit. Já tam jezdil někdy před 10 možná víc lety, normální cena za nový originál přední blatník na M byla 250Kč

A třeba ti překupníci z Chotusic-tvl třeba ten Lédr, dyt to je hroznej život, bydlet v karavanu, pořád se s někým handrkovat a nevím kolik z toho teda má peněz, ale podle mě žádný zázraky to nebudou, je to spíš tak k uživení. A jestli vyhání uměle ceny dílů? Nevím, to podle mě vyhání hlavně ti co to od něj koupí. A hlavně nebýt jeho a podobných, tak maraky těch dílů skončilo v hutích, čímž by opět šly ceny nahoru, tím že toho ti překupníci spousty zachránili před sešrotováním v podstatě ty vyšponované ceny zase sami sráží. Na čemž je krásně vidět jak trh funguje, když se do něj nehrabe zvenčí a nepokřivuje se různými dotacemi

Ale jinak chápu jak to myslíš a nerozporuju že máš pravdu-kde se dá se okamžitě objeví spoustu pijavic co se snaží zíkat peníze za nic.