-> Šediváček 10.04.23 12:55:36: jo to určitě máš :-) Akorát tu úpravu na keramiku sis nedal rozmluvit...
-> Milan 136 10.04.23 13:05:49: promiň,že mám na něco vlastní názor,chápu,že se to tady nenosí a hrozně vás to všechny sere ;-)
-> SO545 10.04.23 13:30:21: běžně tohle úplně stejně vypadající účtuju tak za 2000kč + to je navíc ještě vyvážený a lépe obrobené...takže celkově lepší.
-> stepan 10.04.23 22:56:59: nene,neumím vůbec nic,ale i přes všechny moje nedostatky umím lépe soustružit jak dotyčný,kdo dělal tenhle setrvák,...špatný "nůž" + otáčky,evidentně dělané na rychlo a to ocelolitina nebo z jaké sračky jsou tyhle díly nemá ráda.
Takže máme 3 zastánce co by za to ty prachy daly a 1 co za to ty prachy dal jenom kůli tomu,že...vlastně nevím proč za něco platit víc než bych musel

Navíc bez kolíků na přítlačák se bavíme o finální nevyváženosti +/- 15-20g i kdyby se to vyvažovalo s ním,protože nějak nevím,jak to vyvážit spolu a potom montovat na klikovku,...takže dřív nebo později ulítne klikovka,ale zaslepené lidi fakta nezajímají.A docela bych se vsadil,že to má zuby ze 180mm setrváku podle vzhledu a zadní zkosená plocha pod 40°,která je rozdělená na několik částí mě tak trochu říká,že to je dělané na mašině,co neumí obrábět pod úhlem,takže nůž na plocho a než by začal drnčet,udělán předěl a znova a zase znova :-) Ale třeba to tak bylo v homologaci a jako ostatní debilniny se to tak musí dělat...