-> COL: vdaka za tip, taketo nieco som hladal, len som sa bal, ze lepidla budu reagovat s benzinom
-> minno: To je pravda, lenze lekra nemam, ani speci medzipodlozku ktoru by to vyzadovalo, ani sa mi to vlastne nechce cele prerabat. Ciel bol za pol dna odstranit zavadu a vozit sa
-> minno: Podobným uvažováním nakonec ale můžeš dojít k tomu, že nejlepší tuning škodovky je jí zahodit a koupit něco lepšího... a ne že by na tom něco nebylo Ale proto tu asi nejsme.
Po 9ti letech se mi ta příprava na stk trochu protáhla....plastové podběhy fungují po ty roky na 1čku, práh byl už kdysi měněn a prohnil pod "bodýčkem"
Není to původní, což mě trochu štve.. já chtěl zachovat šrouby, jenže nové M10x105 se šestihranem na 14 klíč nejsou, imbus sem nechtěl, takže když už se stejně muselo upravovat délkově tak co už.. aspoň matice na 16 klíč v 10.9 sem sehnal, štefty jsou 12.9 z nějakého BMW.. .
Místa tam je na montáž v autě habakuk a aspoň se prošetří blok.
-> Syny 20.04.21 22:47:06: Podobnou částku fakturoval servis za švárovo Hyundai Accent asi 15 let zpátky... skoro nové auto zbořené skoro na totál. Za nové dal asi 330t CZK pár měsíců před tím. Havarijka co se sakra vyplatila
-> minno: asi aby nerozdrbal blok dalsou montazou/demontazou srobov, tiez som o tom uvazoval po x tej hlave dolu, predsalen tie bloky nerastu na stromoch
Někde máme ještě asi Wartburg 353 na kabel a červenou LS, taky na kabel. Ale něco je někde, něco u ségry. Než se k tomu přes ty nepopsané krabice probojujeme....
-> King 19.04.21 15:53:53: Ještě snad někdy vyhrabu plechový tank na plochou baterii, BMW M1 s modrým kabelem na buřtíky, soutěžní BMW 2002 Alpina s modrým kabelem na buřtíky. Traktor na klíček, safari auto s kabelem. Autodráha McLaren (modré a žluté auto), mašinky. Jooo, nejlepší hračky. Je toho v krabicích ještě mnohem více, určitě jsem na plno z nich už zapomněl.
-> Jirik_Tuňák1983 19.04.21 08:34:49: Jeee, ten jsme meli taky, ale bohuzel i maminku, ktera uspesne zlikvidovala vetsinu pamatek na detstvi pod zaminkou, ze se jedna o bordel :-)
-> StepaNoFUN 18.04.21 23:43:19: plnej plyn a odvíjení ?tak to byl problém někde v úseku mezi pákami a sedačkou když se kouknu na grafy tak takový párátko žádněj problém ,problém bych viděl ve stoletém dubu nebo topolu...
-> palinator: A co je Ti tahle lehká váha platná? Pokud nestojí 2m od toho, tak v podstatě nic. Ono 28t je pěknejch. Ale když se koukneš na grafy... Na 24 tunovej jeřáb jsem si objednával 100t jeřáb, aby mi ho dostal na místo. S 60 tunou by se s ním neotočil přes kabinu ani v nejprudší zatáčce. Jako když hasiči káceli (v rámci tréningu) strom. Stála tam AD28. Jak ho dořízli, tak bylo slyšet jen plej plyn a plný odvíjení. Stálo to jen 2 ploty....
-> palinator 18.04.21 22:41:52: No, vořech je docela zlo. Na bývalé chatě byly v těsné blízkosti tři vzrostlé a byl to docela očistec porazit. Větve byly stejně vysoko. Děda je asi seřezával a nebo je to nějaká spešl štětková odrůda.
Z toho, který byl nejblíže chatě (cca 3 metry) měli obavy i profíci. Ale nakonec se to podařilo. Opravovala se jen střecha, okap a dostavoval komín.