-> Jirik_Tuňák1983: je ta maska velika no. To je fakt, ale zas to neni nic tragickyho. Ale alepson tomu nekonci predni svetlo u vicka nadrze, jako treba u nekterych peugeotu.
-> Jirik_Tuňák1983 26.08.18 19:19:37: Přesně tak, prorčně je to na té sériovnce prostě úlet a stejně tak ty světla jsou původní hezčí, ale to je problém snad všech faceliftů snad kromě O1.
-> Milan 136 26.08.18 18:22:50: On Jeník narážel na to, že vůči zbytku auta je maska příliš velká, resp. široká. U R5, kde je šířka nahnána šířkou blatníků, to není tak znát. Fakt tam budou jen 1.0 3R?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 23.08.18 21:57:43: muze to neco ucpat nebo je proste jen cerna? U par aut mam pouzite taky benzinove, protoze, kdyz nekde reknu brzdovkove, tak na me cumi jak z jara a rekne: kazdy dava benzinove... :/
Na tech strankach, co jsi dal odkaz jsem taky nenasel, jen tlakove.
Dnes som spravil dobrý skutok,ráno som našiel na bazoši nové M-kové svetlá a nezavolal (číslo som mal zaťukané v mobile )teraz už je inzerát zmazaný,aj iný môžu mať nové kryty svetiel
-> minno: -> Matthes, záškodník z TechWebu: Osobně bych se zapojit asi nemohl, ale švagr mi o víkendu ukazoval něco tuším ještě většího... a moje reakce byla stejná co -> David29 16.08.18 05:21:35: