Prosím prosím pekne prosím nevedel by niekto narýchlo rozmer tesniaceho o.kruzku co ma tesnit olejovu mierku na fabke ? ten spodny okruzok v spoji mierka -blok
-> vhml 31.05.15 18:58:46: já chci poladit hlučnost výfuku. Ta konzerva s dírkama, co tam je toho moc neutlumí, tak tam chci zkusít dát ze skůtra. To jede hezky potichu
-> MOLSO: Tohle jeste pamatujes? :-) Oni to asi u vas reprizovali, ale ja to videl jenom v tom 79., kdy ten skvost natocili u prilezitosti Mezinarodniho roku ditete. To je hrozny, jak to leti, protoze ty hlavni chlapecky postave (Cutka se myslim jmenoval) tenkrat rasily chloupky pod nosem a dneska hraje prosedively brutalni esembaky :-)
dnes som konecne doskladal napravu na ocovej skodovke o ktoru sa nestara celkovo cca 5 dni prace kvoli zatuhnutiu spojov,capov, a inych somarin ... robota co je na max dve hodiny sa ukazala na niekolko dni ... aspon ze to je za mnou :D
na zaver dna previezol Angelu do druhej garaze na pieskovanie
-> Jirik_Tuňák1983: slušná potvora, včera jsem odtahal 17´´ a 18´´ a říkal jsem si jak jsou velký, v tomto bych si se svým umpalumpa vzrůstem mohl zařídit trucovnu...