-> Pavel P@nkáč: Zkusil jsem. Když je zapřaženo, "nepojízdný" vůz ve dvou v pohodě zhoupneš nahoru. Podmínkou jsou samozřejmě nahuštěné pneu na odtahovaném. Resp. to zvládneš i sám, když není příroda proti tobě. Při oji zapřažené na kouli je úhel nájezdu minimální, na pevném podkladu si najedeš i "bez motoru".
-> stepan: Tak nějak,ale ještě tam je něco navíc... já jsem tohle potkal tenkrát na Ještědu na závodech do vrchu... a věř mi,že to auto rozhodně platnou STK nemělo...
-> Jindas: To mi tak nějak došlo, spíš mi neni moc jasný, jak na tom to auto drží a taky mi přijde nepraktický, že tažený auto předpokládám musí mít papíry, platnou STK a splňovat veškerý náležitosti k provozu na pozemních komunikacích, takže jediná výhoda oproti lanu je, že v taženym autě není řidič, chápu to dobře?
Spíš hlavně přemejšlím co si tím počít. Jestli to dát na Véčka a jezdit s tím na výlety po okolí ( načež teda mám motorku a svojí stovku a nejezdím ani jedním )
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : drziak na uchytenie gopro .... mozem to nasrobovat navarit na hocičo ... napr na 2 metrovu lešenársku trubku aby som mal monopod
-> Max: "Pohotovost" je to správné slovo. S ohledem na pořizovací cenu nebyla žádná renovace v plánu. Ale jak to znáš. Koukneš, tohle by chtělo vyměnit, moc se to netočí, lampa rozbitá, kabel načatý, blatník prasklý, žehlička s vůlí, pneu czechoslovakia....Večer sedneš k e-shopu na vleky a pořizovací cena je x3 hned. Jízda samostaně je i relativně legislativně dobře řešitelná, toho se nebojím, jen shánění not.. V zápřahu už bych si úplně při kontrole nepískal :-)
Poslední 2 týdny terapie "motýlkem", jen si tak zaskočit občas vždy max na hodinku večer do dílny, poslechnout relaci na radiu BEAT a zaměstnat ruce. Výhledově 2-3 hodinky na doskládání a bude.
Kompletně rozebráno, obroušeno, odmaštěno, úprava rejdového čepu, ložisko, tři vrstvy syntetiky, nové pneu, žehlička. Hotové nájezdy. Hotové elektro před osazením, připravené lampy na bajonet, druhá sada lamp na dlouhém kabelu na magnety, nové blatníky, odrazky místo poziček. Chybí upravit držáky blatníků a vyrobit větší držáky na světla a popř. plochu na (80), držák na RZ.
-> Zeke-ten šestý: ale ta hadice to bejt muze, muze fungovat jako zpetnej ventil, me to jednou zacalo pribrzdovat kvuli tomu, ze jsem mel moc sjety oblozeni i buden a pistky z prasete vylezly moc a krizily se