-> castrol: Sa mi páči tá čistota a voňavosť Také príjemné Ozaj na felícií si už pral? Skúšal som dať dole poťah ale to je tak na chuja spravené, že som to vzdal
-> Stepan FUN: Jako bývalí majitel opla bych spíš řekl, že zdravit se nemusí stejně jako škodováci protože se viděli u garáže kde si navzájem ty vraky opravují
-> ZdeněkH: Co mi udělá? Vyhodí mě? Těžko... Prachy mi výzkumák musí dát? Musí! A myslím že kdybych se rozhovořil o tom jaká práce se tam dělá, jí to zavřou a pujde na pracák... No co, ať si zkouší co chce, mě je to fuk...
-> Jozka: No hučet na mě můžou tak rodiče, od nějaké přezrálé vědmy, která na pokraji důchodovýho věku bydlí u rodičů ve svým dětským pokojíku a do práce ji vozí rodiče autem(!!!) Si to líbit nenechám... To není o škodění, to je o školení!
-> dragon_cb_cz: Paní šéfka semnou vymr*ala koncem zkušebky když mi řekla podepiš zkrácení smlouvy do konce února, nebo táhni dnes (potřebuje flek pro nějaký VIP), no a celkem je to taková stará arcipizda... v pátek vlítla do labky a že prej co tam dělám, že mám nařízenou dovolenou, že ji musím do konce měsíce vybrat, že mi to nebudou proplácet na mě hučela, tak sem si zjistil že mi to měla dát vědět 14 dní dopředu písemně kráva, tudíž sem jí to dnes sdělil když se divila že mě tu vidí a přidal pár iritujících oznámení :D no a teď mi to svině bude muset zacálovat a bude na mě až do pátku s tím vědomím muset čumět :D škoda, tu dovolenou sem si i vybrat chtěl, ale just ne abych ji nakakal :D
Ach... není nad tu škodolibou radost, vidět jak se xichtí baba, která s váma vyj*bávala půl roku, když jí přijdete sdělit, že jí to právě oplácíte měrou vrchovatou a ona s tím nemůže nic dělat, jen to musí až do pátku trpět! :DDD Boží mlýny, Ovsíku, boží mlýny...
-> exwrcteam: Tak to já docela taky po těch letech..
-> j_j: Vpředu ani krátkej spoj, ani dlouhej - ony by bývaly vyšly každej jinak z historických důvodů.. a ze stejnejch příčin jsem neopustil někdejší upgrade plastovejma hříbkama..