skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomáššš: Jak říká vhml...kouzlo :))). Bucin řekl, že to mam špatně, tak jsem to vyřezal... :D:D:D:D
-> vhml: o cirkusu viem,ze je farebny :D
-> Bukaj 17.02.14 10:55:50: jo tohle je impozantní díra do země i z jinejch výhledů 

-> Tomáššš 17.02.14 10:14:09: to jsou starý cirkusácký triky :-D
-> Bukaj: tam jsem jel vloni a předloni na motorce. Skutečně impozantní jamka...
Jinak o víkendu jsem nafoukl kola, zprovoznil řazení, vyměnil baterky v blikačce a ujel prvních cca 65 km na jednostopém bezmotorovém vozidle značky Favorit (r.v. 1965) v letošním roce.
To vše po osmi letech, kdy jsem jezdil pouze na vozidlech motorových
Cestou jsem jel i kolem jedné solidní díry v zemi (Bogatynia, PL)
:

To vše po osmi letech, kdy jsem jezdil pouze na vozidlech motorových

Cestou jsem jel i kolem jedné solidní díry v zemi (Bogatynia, PL)

Všetky prevodovky 4q aj 5q ročníky 88-89 už majú zosilnenú prírubu a pravý spodný šteft na motore je treba mať dlhší..... A horné dva M10.
-> dragon_cb_cz 16.02.14 20:26:17: Mrkni do 136GL, tam bude určitě ta zesílená převodovka...
...jedna 136GL mi teď stojí na zahradě -bude se u ní měnit kastle
...jedna 136GL mi teď stojí na zahradě -bude se u ní měnit kastle

-> m8rinek 16.02.14 19:15:14: to je uz druhe erko,ze nema vyramovanie kabiny ? Ci to bol rozoberatelny ram ?
-> Zeke-ten šestý: narez si zavitovou tyc
-> Stepan FUN: Aha, tak to možná bude případ i tý převodovky co mi leží ve sklepě... sakra, pořád něco řešit 

-> dragon_cb_cz: krátký jsou ty spodní. zítra jedu koupit nějaké dlouhé
-> dragon_cb_cz: Na jedný z posledních 105 co sjela z linky jsem měl i silnější přírubu.
-> Zeke-ten šestý: Kde jsou moc krátký? Jsem myslel že vývojově je jen rozdíl M8/M10...
-> Nwkt: malý ne, ale ten mega nálitek co je na převodovce mě překvapil

-> Zeke-ten šestý: Krátký a malý ještě co
Přezuto (včera)
Na foto to ještě jelo, při výmeně motoru nastal problém, že jsou krátké štefty
zítra pokračování...
Na foto to ještě jelo, při výmeně motoru nastal problém, že jsou krátké štefty

nejnižší stav garáže za posledních x let
.Takhle už to snad bude navždy.SNAD
P.S.bordelu si nevšímat,ještě není uklizeno

P.S.bordelu si nevšímat,ještě není uklizeno
najel 720km a byl v DE na vrakáči + hledat nějaký nový škodovky
-> haso 16.02.14 18:29:28: zase treba vedieť ako na to -> alpin 16.02.14 18:30:12: vrzga to
-> suri: čože ?
-> suri: 1x v zivote som vyberal z passata a uz nikdy sa na taku vec nahovorit nedam...holt, ked dakto nevie jak na to, je to strasne trapenie
ale auto jazdi doteraz
ale auto jazdi doteraz
keď sa nudíte netreba kupovať medvídka mývala , stačí v nedeľu poobede vybrať prístrojovku z auta
-> francomk:

-> Klubko_: jo jo
este sa po vysati vzduchu mohol zmenit na tohoto 

-> MOLSO: to je v tom vakuovacim pytli? Evidentne s tim nema rPoblem 

pretesnené sťahovačky na Fabii , nový vetrák kurenia , a nove silentbloky na Octavii
-> vhml: píšu snad někde opak?
-> m8rinek 14.02.14 20:25:26: od letoška mají AVOK taky...
-> TTomas: já jsem nic neřekl
-> Vojťas: Nejseš za zloducha. 

-> Bucin: tvl ja nevim, ale ty tomuhle nejak rozumis? tedka budu za zloducha, ale prijde mi ze delas mesic na srotaku a sezral si tam vsechny moudra asi... Nehlede na to ze ramu je x druhu, a xx jejich moznejch variant, o tom co m8rinek dela navic vis asi prd. Tak si bez nekam pro fritak do auta radsi.
-> Bucin: AVOK je snad homologace? Jinak máte, z čehož plyne, že už to dnes může dělat fakt každej :D.
-> m8rinek: myslíš že snad homologaci nemáme ?
-> Nwkt: tk v JBC bylo dneska na nule a fest snezilo :-)
-> stepan: ze sjetejch a zpuchřelejch letních na jiný dobrý letní

-> stepan: Na zimní v dnešních 11°C ? 

-> Zeke-ten šestý: Tak brzo na letní nebo tak pozdě na zimní?
-> Pavel P.. 14.02.14 16:29:42: a dobre robia 

Dneska jsem přišel ze školy najedl se a hups na motorku sice jsem slušně vymrzl ale stálo to za to
-> myschaak AZNP K.Hora: Ahh...predpokladam, ze z kovosrotu na Prumyslove rovnou k Marovi domu:)