-> Tommyk: Lepší blbou dobu nějak přečkat a pak se snažit o zlepšení než bejt úplně v prdeli. Já taky tvrdnu ve firmě kde žádná velká perspektiva není, ale prostě zatím není vhodný čas na změnu.
-> castrol: jakoby jo, ale vyučenej tím nejsem. Nejhorší je, když vidím, že tam za stejný peníze jako mám já jde dělat člověk jen se základním vzděláním. Oproti maturitě. Vím, že maturita není dneska žádnej hit, ale určitě lepší než jen ZŠ
-> Tommyk: znám ten pocit se ráno probudit a nějak přežít den. Díkybohu jsem to zažíval jen měsíc. Kolega z byvalé práce byl kdysi povýšen, ale plat mu snížili a zbytek obálka...
-> Vojtisek: právě že ne. Prostě je to v prdeli. Bývalá práce padla - nebyly výkresy, tak jsme zkončili a teď jsem byl už 2 měsíce doma... Už jsem potřeboval nějakou práci, tak jsem prostě vzal aspoň tohle..
-> minno: tehdá ještě né já , ale mistní mekányk. odešlo 2x po sobě po strašně krátký době... no a nakonec se tam dal zase temac a ten je tam do dnes :D
-> Tomaso435 11.02.14 17:17:51: ellringa sem měl na minulým autě a ani s novou hlavou nevydržel víc jak 30 tis... Tak to si asi niekde spravil chybu. Ja meniť tesnenie pod hlavou čo 30 tis. km, tak ma asi mrdne.
-> Jarda: hlavu jak sem sundal ta sem vrátil jenom sem ji očistil. nic jí nebylo. jenom z ní nešlo smejt to co vypadá tak ošklivě. ale na přejetí prstem byla hladká. Nojo, tady sme začli postupně pomalu filtrbox hadičky, lpg, vodu, a pak se začalo pomalu odšroubovávat, ted se ještě přešli ventily,, ten první levej vejfuk klepal. pač nešel pořádně utáhnout tak se asi uvolnil a už je to cajk, možná ventily ještě jednou někdy v budoucnu přejít... jen asi v oleji i při absolutním vypuštění zustala kapka vody co tam natekla... a tak i v novým oleji je maličko vody. snad se něco vypaří
-> Tomaso435: ja to delam bezne asi tak neco pres tri hodiny (kamos mi to stopoval v polnich podminkach na felde combi), hlavu jsi nenechal liznout? to je lepsi udelat vzdy, pokud teda nejses par tisic km od baraku :)
-> Jarda/felda: to bylo origo těsnění ještě bez loga. teď tam je temac ten se slepicí origo. ellringa sem měl na minulým autě a ani s novou hlavou nevydržel víc jak 30 tis...
takže nemá smysl připlácen víc.
-> srdcar 120L: zřejmě jo, právě že už sem 3 tejdny pozoroval takový zhoršení toho co trvá jinak už 40 tis...
-> Jarda: no když něco dělám poprvé.... :-D příště už to bude lepší. další těsnění bude na formanoj ten už 40 tis papá vodu... :D