skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jozka: super ;) bilá 68 ju?
-> Tommyk: onehdá jsme startovali sousedky Transita a tam se kabely vůbec nedávaly na baterku (pokud se dobře pamatuju)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> myschaak AZNP K.Hora: A na jakou barvu ho převálečkuješ tentokrát? 

-> m8rinek: Hmm
ještě to chce zbytek a hurá na testy (cesty).

-> krup: to je tak hnusný že se ani prodat nedá

Byl jsem si zajezdit na těch bílejch srač**ch.. abych se zejtra ráno tolik nedivil.. Mimo jiné za účelem domluvy a pochopitelně i pokochání se..
-> myschaak AZNP K.Hora 25.01.14 22:03:03: eej, žluty coupé :p
.. to je ale hnusny auto.. ! ..za kolik ho prodáš?
.. to je ale hnusny auto.. ! ..za kolik ho prodáš?

Provizorně sem si namontoval dlahu na zlomený plast vymezující vůli bowdenu plynu 

-> MATTESS 26.01.14 15:37:26: vidíš, to mi nedošlo
takže na pomocném autě normálně na póly baterie + -, na autě kterém chceme startovat zapojíme + na baterii a mínus někam na kostru..

-> Tommyk: některé auta mají v návodu dáno, kde se mají propojit
mě jde o to že to auto který nestartuje je dost našlapaný elektronikou, tak abych to nevykurvil :-D ale snad ne..
-> Tommyk: Pokud nezaměníš plus a mínus a druhé auto má relativně dobíjení v pořádku, můžeš.
-> Tommyk: ano presne tak. pristavit druhe auto - nastartovane, prepojit baterky a startovat o 106
kluci takovej dotaz. nedaří se mi natočit auto - baterka zatim dobrá, ale nechci ji vyflákat, můžu vzít druhý auto, nastartovat a píchnout na to kabely? a prostě to tam nějakou dobu mít... ? třeba 10min..
podle mě jo, ale nevim, abych to třeba nepřebíjel nebo nezkurvil elektroniku..
díky
podle mě jo, ale nevim, abych to třeba nepřebíjel nebo nezkurvil elektroniku..
díky
Děkuju moc :-)
"Průtokový šroub na brzdové hadice odvzdušňovací 10x1 mm .... [06/78-12/89] ŠKODA 105 S,L,GL (1046ccm/33kW/45HP) [06/78-12/89] ŠKODA 120 L, ..."
-> Jindas: myslim snad M10x1
Pánové prosím Vás rychlodotaz... sem v práci,tak nemám moc času... potřeboval bych vědět,jaký je závit na prutokáči na 4p brzdičích (jak se připojuje hadice... ) díky moc za odpověď.
Dnes teda včera, vyměněná baterka ve spotřebáku (Golf4 TDI).... Z 20ti minutové akce byla tak cca hoďka a pul- spadl mi dolů na kryt motoru šroubovák a držák baterky... Tak na rampu, dekl dolů..... a to vše v -13 ti venku... Fuj. Hold jsem šikula
Baterka mi vydržela v autě od roku 2006 od listopadu. Supr výdrž na nafťák, co celou dobu stojí venku... Varta silver dynamic 74 Ah 750A. Tak doufám, že požije......

-> Enggik: zelenej valník kliky ven....bez tp ale bohužel i bez vinka
-> myschaak AZNP K.Hora: Jsi měl vyhlídlou nějakou obytnou, co. Kdyby Garde doma neprošlo

Provětral jsem zas podval.....a to ještě měla domů přijet jedna troska,z toho nakonec sešlo
Jsem si teď pěkně zakřičel z okna. Nějaké blb mezi barákama odpaloval ohňostroj.

-> ToHo:
Dáš foto pak sem ?
Kdo vyráběl ?
Dáš foto pak sem ?
Kdo vyráběl ?
Dnes zprovozněné další erko na bovden 

Dneska jsem po vzoru Milana 136 a jeho úpravě na pickupu nainstaloval do origo kapes repráky 165mm. Krytky jsem dal přes to taky, aby to případné kolemjdoucí neprovokovalo...
-> Chali: Potvrzuji, je to nerez plech 4mm tlustej.
-> dragon_cb_cz 24.01.14 12:27:06: Nojo, nákupy přes internet...

-> Zazaa: to abys ji ale psolal pulden predem ne? :))
doskladal sem motokolo pro polovicku kdyby s nama chtela jet nekam na veterany :)
-> Chali: Vypadá to na ty 4mm jak píše FORM, zítra vlezu pod auto a změřím, chci to i vyfotit, jak to vypadá bez heveru...
-> Chali: co si tam pamatuji, tipnul bych to na 4 mm nerez. Každopádně na lyžinu je to silné dostatečně.
-> ToHo: Z jak silnýho plechu je ližina?
-> haso 24.01.14 06:12:37: to je aby si ho našel na parkovišti 

-> Bukaj 23.01.14 00:33:56: Já věděl, že nemám chvílit dne před večerem... viz "co jste dnes podělali"...
-> Syny: aha, tak to pak jo :)
-> Tommyk: Todle bylo na bilem eMku co jsem mel v dobe, kdy uzovka stala rozebrana na zahrade :)
-> Syny: jo?:D já to myslel na pohled pro neznalý, přece to byla užovka, ne? 

-> Tommyk: To byla 125tka - to jako pozor! 

-> Syny: tak aby nečuměli, splašená 105ka s centrálem 

-> haso: To je podle me k tomu, kdybys z okna treba videl, ze te nekdo chce vybrat auto nebo tak, tak to zmacknes a vyplasis je :) Todle jsem mel na tom centralu taky. Kdyz jsem podrzel zamceni a odemceni zarovne, tak to spustilo alarm a zacalo to blikat :) Ale vypnout to slo i dalkou, kdyz jsem auto jakoze odemknul.
-> matoo: no, tak to vypada moc hezky! pujde na kilo?