-> haso: jo to jelo taky na tý vlně spolupráce PSA/Ford, ale někde jsme četl, že mají přijít s nějakou vlastní generaci motorů někdě ve Švédsku... ale jak to aktuálně je, to moc netuším
-> francomk: prdel, ze jsou to dva docela odlisny svety - ze citrus/pazout je psa co treba naftaky dela ve spolupraci s fordem a i ten je vyuziva a Renault zase jede spolupraci s Nissanem, kterej tak prisel k naftakum...
-> francomk: ono sa to motory docela podobné ale keby si dal vedla seba renault a peugeot tak sú proste iné , aj v škole máme peugeot motor vystavený a boli hádky že to je rendlík
-> suri: scénic dCi , jednotkový , dva týždne dozadu chlapík došiel že mu dačo húka pod kapotou.. to bolo hneď jasné , len neviem načo dával 120e za staré turbo z vrakoviska ktoré vlastne aj klaklo.. všelijakí sme
-> myschaak AZNP K.Hora: No ty jsi s tím pěkně pohnul. Na jakou rychloakci to potřebuješ že jsi to vzal takhle hopem? Nech si někde v reklamce udělat z červený folie to "dp" jako je žlutě na 120 do velikosti pruhu a vystaráno. Nic jinýho tam asi nebylo.
-> myschaak AZNP K.Hora: Hele, popravdě, recese by to byla dobrá Ale pro mne je to absolutně nepraktický. Abych si držel doma Avii, jen kvůli tomu, že s tím párkrát do roka vyjedu? Nesmysl To těch 70tis, fakt radši nasypu někam jinam
-> Enggik: jeden čas stála v Nový Pace odtahovka snad za 25 bo za 30tkč...tenkrát jsem o ní dost uvažoval...ale dlouho,pak už zmizela....papíry co....sehnat správnej ročník a šup na testaci
-> Hurdis: no než jsem to oblepil tak to pár deníků padlo)
-> myschaak AZNP K.Hora: mnohdy ani kompresor nic neznamena - videl sem uz spousta vytvoru a musim konstatovat, ze kdyby mel majitelkompresor jen na nafukovani pneumatik, udelal by nejlepe
-> myschaak AZNP K.Hora: aby se neposral s Pernikarema mogulista jeden
byme zajimalo co to bude za rychlo akci, ale tak u tohodle stroje je to asi sumak ne... ja si pamatuju na jednu jizdu s tim z Kladna na Jizni Moravu a zpet sem jel radsi vlakem
-> VeTeV: neboj,je dobrý že je to velký auto a tudíž se musí fotit z dálky....je to dělaný jen kvůli jistý věci takže rychlorenovace ...je to kaprova ex...taky jsem mu poslal mmsku a hned volal "ty čůráku tys to dal do hradeckejch barev (v tu dobu fandící pardubicím na tribuně)"