Stále laminujeme... :-) Už i nárazník má tvar a není potřeba s ním manipulovat velmi opatrně, aby z něj nevzniklo několik dílů...
Jenom netuším jak jsem mohl dřív používat na laminování klasickou tkaninu. Tohle je prostě jiná práce. :-) Tu co vypadá jako látka na vyšívání a dávaj ji k "laminovací soupravě" už nechci ani vidět... A to ji tu někde je určitě ještě půl krabice.
Vyměnil celé zapalování, a skončil u ac pumpy která nedává dostatek paliva, což mělo za následek že to občas nejelo a střílelo do výfuku ... a ještě se kousl rok starej termostat ...
-> dragon_cb_cz: Ještě vim, že za pár kaček myli motory v Radotíně - je tam nějaké SOU (asi autoopravárenské, nebo tak něco, ale auto bych si tam do opravy nedal). Tam by neměl být problém se domluvit na omytí dílů...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hmm, tak když už se tu řeší dny volna. Dneska odstavený auto na place, vyklizeno, odevzdány papíry. Zítra jen rychlá otočka pro zbytek výplaty. Hmm, a ty jdeš do roboty fakt už 6. ??
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Neboj. Já mám prakticky pátek zejtra (v pátek to bude jako malá sobota, protože to už se jenom ráno vypije kafe, uklidí stůl a přesuneme se na "besídku"... A jestli myslíš že mě naštveš tím že jdeš až 6týho... :-D Vypadá to, že budeš doma o pár hodin víc. Protože já jdu "už" 6týho ráno. :-)
-> Antony: mi sef na dovolenou pres vanoce vsechno odkejval, a dneska kdyz to daval dokupy, zjistil ze mu tady nikdo nezbyl tak jdu 23. :( a hnedka 2.ledna slouzim prvni pohotovost, tak doufam ze se vsechno vysere
-> Pavel P..: Aha, tu myčku znám, ale že se tam nechaj umejt i samotný díly to jsem netušil. Vím že jsem to řešil pár měsíců zpátky, pár myček jsem obvolal a vesměs se tvářili dost kysele.
-> dragon_cb_cz: v Praze na Harfě jak je myčka naproti Shellce bo co to je za čerpadlo.... tak tam si můžeš umejt blok, motor,převodovku nebo i celej spodek auta.... svépomocí.
Já tam umejval převodovku wapkou a za asi 15-20minut mytí jsem platil 60kč.... a ještě jsem mohl použít jejich průmyslový mýdlo aby se to líp odmočilo před wapkováním..... wapka má 80st.C takže mastnota jde krásně dolu.
-> MisakusX: A kontakt na podobný místo v Praze nemáš? Teda klidně i to v Bolce, vzhledem k uvedenému i těch 160 nebo kolik kilometrů by se mohlo vyplatit (což je teda absurdní).