skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> ZdeněkH: tak ja nemam len jeden imbusak ,ten som urval na skodovackej hlave ked som ju povoloval ale to bola moja blbost inac je vsetko a tiez ju mam par rockou
-> castrol: Řekl bych, že mám stejnou a má jen dvě vady. První na velké ráčně mi rupl a následně slezl plast za který se drží, ale to je mojí blbostí protože jsem na ni narval trubku a poškodil to. Druhá vada je, že jsem poztrácel pár věcí
jinak ale funguje perfektně na to kolik let ji už mám a nestála ani moc peněz.
Jo a kufr už nejde zavírat těmi cvakátky. Upadla ta ouška co na to jsou určená.

Jo a kufr už nejde zavírat těmi cvakátky. Upadla ta ouška co na to jsou určená.
-> Mára-rs 07.12.13 15:57:20: no ja mám takúto ,víz obrázok a spokojnosť je
Tak to hoši vykládejte babinci u nás doma

-> VeTeV 07.12.13 17:01:05: souhlas vánoce jsou pro děcka
-> VeTeV: jsem stejného názoru.....

nasrat na stromky a cely vanoce - max kus klacku nekde najit v lese a vrznout to do vazy - nesmite bejt jako ofce 

-> Mr_Kubas: Udelej :-) Bude rok novych stojanku na stromy. Ja se taky polepsil. Tohle je EVO II. EVO I byl orezlej skodovackej disk a mala trubka, do ktery se strom skoro nevesel :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aha, já to právě moc nevychytal a mam stromek usazen jen v té trubce a dole zavařené dno, čili jsem chtěl zalejvat do té trubky, ale jaksi mi to nedošlo
Chybama se člověk učí no, tak nevim, jestli letos neudělat novej stojánek 

-> Mr_Kubas: Heh :-D samozrejme nebudu lejt vodu do trubky, ale dolu dam misku s vodou. Trubka nesaha pod uroven priruby disku.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Budeš ten stromek v tom stojánku zalejvat? Jak utěsníš ty závity, aby neprosakovala voda?
-> VeTeV: Sem typickej alkoholik no :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: si spořádal dostlahváčů než si to dodělal .-)
-> castrol: čau všiml jsem si že máš stejnej vercajk jakek jsem včera dostal, jsi spokojenej ??
Jezek III disk by chtel vylestit este.
Jezecek. Foceno mobilem, tak zadna kvalita.
Kompletně jsem rozebral toustovač, abych ho mohl kompletně umejt 

-> stika87: Parádní škodovkář.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : U jednoho chlapa no. Nejak ho poskodili a takhle ho opravil, tak sem si to vzal. Sem mu rikal ze takovy rarity sbiram :-)
-> stika87: 

-> Nwkt 06.12.13 22:45:59: Křeček se dvouma ocáskama? 
-> Matthes, záškodník z TechWebu 06.12.13 22:37:52: No podle toho čouhajícího utpčka bych to uhodnul... kdes to zase našel? To už je alespoň potřetí tady na virtu, naposled to dával myslím Vojťas.

-> Matthes, záškodník z TechWebu 06.12.13 22:37:52: No podle toho čouhajícího utpčka bych to uhodnul... kdes to zase našel? To už je alespoň potřetí tady na virtu, naposled to dával myslím Vojťas.

-> stika87: 

Uz jsem neco podobnyho jedou videl a tak nejak to jelo :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Už jsem viděl horší....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to muselo inac slapat
-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobrá práce 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Wifi? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kapesnicek semenacek z Plzne
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Křečka?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: fapesníky
Kdo uhodne co ukrývá kouzelná krabička?
-> Jarda/felda: dik

-> Nepér: Dobrej počin - mě to připomnělo, že bych měl vykydat kal z bojleru.. ale zatím jsem za celej tejden akorát přilepil podrážku na balkónovej pantofel..

-> Jawák - zrušená registrace 06.12.13 15:05:08: pokud na něm nejni uvedená platnost tak to nevadí
Mám jednu otázku.Kupil som auto od kamarata,dal mi splnomocnenie aby som ho mohol odhlásiť na seba,no splnomocnenie bolo vyplnene v decembri 2012.Bude to ešte platne?
Oprava za 15 korun, tak jestli to ušetří kubík plynu, se to vyplatilo 

Znovu jsem zapojil spalinovou klapku na kotli (pomaleji pak chladne), abych zjistil důvod jejího odpojení před patnácti lety... Vadný koncový spínač, který po jejím otevření nesepne hořák...
Já se dneska stal hrdým majitelem dalšího vozu takže mám škoda 105 L 1986 barva agave zelená, jsem 4 tý majitel ale přede mnou byl děda který mi ji odkázal, a před ním nějaký jeho známý... bohužel první majitelku neznáme takže nevíme co se s autem dělo. Víme pouze že auto bylo u dědova známého lakováno v profi lakovně a bylo celou dobu garážováno. Laqkováno bylo po odření levého předku na parkovišti :-) známý byl ročník 1922 :-)
-> Martin NM: to uz som tak kupil, neviem od coho to je..
-> alpin: na dvoch miestach hrdzavy bol, ale je to opravene
-> MOLSO: na voskfkach som nesetril tyjo, skoro pol krabice fpyči :D:D
-> PD-TOMMY: vacsina hnije no .. aj tento, 5. dvere, rohy dveri .. taka klasika, ale asi aj zalezi ako sa kto o to stara, jeden miestny clen ma takehoto strieborneho kombika s 300tkm +/- a hrdzu by si hladal tazko .. na celom aute ..
-> alpin: na dvoch miestach hrdzavy bol, ale je to opravene
-> MOLSO: na voskfkach som nesetril tyjo, skoro pol krabice fpyči :D:D
-> PD-TOMMY: vacsina hnije no .. aj tento, 5. dvere, rohy dveri .. taka klasika, ale asi aj zalezi ako sa kto o to stara, jeden miestny clen ma takehoto strieborneho kombika s 300tkm +/- a hrdzu by si hladal tazko .. na celom aute ..
-> MOLSO: po dusickach pozbieral sviecky
-> Tuner#2: : každej to má v autě, jen Ty ně
mam to taky a je to super, jednička a zpátečka je náročnější,ale pak se to rozjede a je to pro mě osobně super.....ještě kost místo gumy a je to jak beton, kam ťukneš, to tam padne a žádný kvrdlání

mam to taky a je to super, jednička a zpátečka je náročnější,ale pak se to rozjede a je to pro mě osobně super.....ještě kost místo gumy a je to jak beton, kam ťukneš, to tam padne a žádný kvrdlání

-> alpin: hnili zadny kufor ma večina kombikov na tychto modeloch hnije asi všetko
-> afro100: a teraz sa priznaj kolko voskoviek si minul