skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> squalo: co to mas za rozmer pneu? vypada to v rozumnych rozměrech
-> squalo: no ešte aj tu sa predvádzaj 

-> squalo 13.12.13 09:04:43: parádní i ty Old School lampy!!já mam jen tu větší 

-> j_j: já s tím taky nemám v plánu najezdit milion, ale chtěl jsem měl mít to auto v pořádku už od základu a beru to jako nácvik na erko
-> Tomáššš: Ano

-> Tomáššš: Ano

-> Vitek: mnamka 2166 broznova zlt ? 

Tak dneska vymena motoru ve felde vyndat stary a dat druhy.Diky ti Jardo H.za motor je fakt spicovej

-> Vitek: tak to pak jo
mám kilko sice hnusnější než ty před GO,ale nechám ho tak jak je...prostě "kylo" no
pořád šlape výborně a s nájezdem tak litr ročně mě ještě přežije.

-> j_j: to byl původní záměr,ale nakonec z toho sešlo. Spodky blatníků na tom nebyly zrovna ideálně, dvěře byly dobité, a blatníky taky. Když jsem si to spočítal tak by to vyšlo o něco málo lépe,ale nevěřil jsem že by trefili v lakovně odstín. No a navíc mám v merku ještě jednu stovku s najetýmy 35 tis km celá léta garážovaná v suché garáži.
-> Vitek: děkuji ;) takže jsi šel ze "sahary" na "bronzovou žlutou"
škoda, že to nemáš kartu i tady na virtu, určitě by více lidí sledovalo rádo fotky ze skládání.
PS : koukal jsem na fotky a měl jsi jí asi nechat v origo laku (rozleštit), jen ošetřit třeba spodek - prostě kilko s patinou :)
PS 2 : navíc přesně to Tvoje měl major Honza Zeman :D https://www.youtube.com/w atch?v=ahCoFDDJilk

PS : koukal jsem na fotky a měl jsi jí asi nechat v origo laku (rozleštit), jen ošetřit třeba spodek - prostě kilko s patinou :)
PS 2 : navíc přesně to Tvoje měl major Honza Zeman :D https://www.youtube.com/w atch?v=ahCoFDDJilk
-> j_j: vím, že máme stejnou barvu, tvoji stovku mám v oblíbených.
karta je zde:
www.skoda110r.cz/article. php?id=1265
karta je zde:
www.skoda110r.cz/article. php?id=1265
-> Vitek: fakt super barva, to abych taky nějaký kilo v týhle barvě koupil
bude prosím karta auta? 
PS : mrkni mi do karty, máme stejnou vid? ;)

PS : mrkni mi do karty, máme stejnou vid? ;)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Děkuji, dlouho sem s výběrem barvy váhal,ale nelituji.
-> Vitek: hezká barva 

-> darklord 11.12.13 01:15:05: Tak voe vy ste byli nejaka haj end skola a ne jak my... Ja teda mel rozsah v zadani cca 60 stran, ale nikdo mi nebyl schopnej rict co to je cca. Nakonec sem mel 50 a v pohode. Nejhorsi je tam psat hovna, aby stranky nabehly... To delal spoluzak a malem ho vylili.
U nás je minimální rozsah daný univerzitou (pro bakalářku 40 normostran), ale u mě lze rozhodně obhájit i práce kratší, hlavní je, aby to mělo hlavu a patu, srozumitelnou strukturu, gramatiku a stylistiku dle pravidel. U humanitních oborů se předpokládá spíš syntetická práce a minimální přínos, ne práce analytická a objev něčeho neobjeveného; u těch vašich technických to bude drobně jiné, to nedokážu odpovědně posoudit...
-> Syny: u nas bol rozsah dany normostranou bez obrazkov, a bol zadany OD DO... ziadne pis kolko chces ale vojdi sa do rozsahu 

-> m8rinek: Ja myslim, ze to je jen na tobe jak moc se s tim chces srat :) Podle me (a vlastne nejen me, ale vsech co na VS bakalarky, diplomky a disertacky vedou) tydle prace nejsou o poctu slov, ale o nejakym progresu. Takze tvych 4300 slov a 33 stran (a je fuk ze i s obrazkama) s timhle vysledkem je myslim naprosto dostacujici a nikdo te proti tomu nerekne ani prd :) Nejsi na filozofickej fakulte :)Ale samozrejme pokud mas co psat dal a chces to mit epesni, tak te nikdo branit jiste nebude :)
-> Syny: Tak já mám dost stran nahnanejch vzorcema, k tomu fůru obrázků (aneb jak vytisknout video :D) takže sice 33stran, ale ,,jen,, 4300 slov. Takže v konečný fázy stran 50, ale slov kolem 7000?
-> m8rinek: To zalezi na tobe. Vic strankama nic nezkazis :) Ja mel bakuli na necelecjh 30, ale to bylo tim, ze jsem defakto 90% prace delal na kompu a modeloval a pocital coz jako popisovat modelovani se dela tezko :) Ovsem s diplomkou jsem se dostal asi na 70 stranek :)
-> m8rinek: Proč by to mělo bejt moc? Moc nevadí...
-> Syny: No hlavně jsem dnes zjistil, že mám 33stran, čímž jsem se přehoupl přes nutný minimum (juchů), trošku problém je že celej vývoj, kterej jsem udělal byl dnes přehodnocen a dle výsledků musim naohejbat postup, tak aby to sedělo :D. Na druhou stranu finální verze se zdá být o krok lepší, než minulá. Ale co s tim teď je to všechno popsaný, takže to můžu buď přepsat a tvářit se jakože nic, nebo to tam nechat a přidat nějakou kouzelnou hlášku o tom, že jsem to sice vymyslel geniálně, ale na základě konzultace z firmy XY byla konstrukce modifikována a díky lepším výsledkům bylo přistoupeno k výrobě dle této varianty :P. Jen tim se ale dostanu možná na 50 stran a jestli to už není mnoho :D.
-> m8rinek: Tak tak... Kdyz uz se s bakalarkou/diplomkou srat, tak at to ma nejakej prinos. Taky jsem to tak oboji delal a je to rozhodne zabavnejsi a da te to mnohem vic, nez opisovat uz davno napsane a jen se tvarit, ze kdyz to poskladas jinak, tak to je nejakej novej objev :)
-> Jarda/felda: No asi tak...
-> Antony: Moc nevim jak ti na to mam odpovědět... Na jednu stranu mě to docela baví, na druhou se límec hodí a na třetí ztrácet čas počítáním zrnek písku se mi nechtělo, tak dělám něco co má alespoň pro mě smysl...
-> Antony: Moc nevim jak ti na to mam odpovědět... Na jednu stranu mě to docela baví, na druhou se límec hodí a na třetí ztrácet čas počítáním zrnek písku se mi nechtělo, tak dělám něco co má alespoň pro mě smysl...
-> m8rinek: jenom bakalářka? 

-> Antony: Bakalářská práce :D.
-> m8rinek: si pacient ale v dobrom 

-> m8rinek: pokud to není tajný, co tě vede k výrobě vlastních límců?
-> m8rinek 10.12.13 15:18:05: : tady vidim něco úplně jiného, než na té fotce dole
dole trumpetky a tady nahoře už teda asi ten límec, no

dole trumpetky a tady nahoře už teda asi ten límec, no

-> m8rinek: Límec na dělítka.

-> matoo: To je model, jeho materiál není uplně podstatnej, tohle je dřevo, může bejt plast, nebo třeba řádně vyschlej trus, tady to je defakto buřt...
-> m8rinek 10.12.13 15:18:05: co je to za material, to cervene?
-> m8rinek: To je jasný, smetanový koláč v hovězí roládě s 5-ti lentilkama. 

-> T: Ty jsi taky trumpetka :D. Tohle už není ani nápověda, to je uplně jednoznačný :D.
-> m8rinek: : coto ? formy na trumpetky ?
-> francomk: To je celý dost zvláštní, tu práci stejně četl jen vedoucí a oponent, ta komise jí má k dispozici pár minut, takže jí reálně číst nikdo nemohl... je blbý když tam není vedoucí aby se za tebe postavil, ale pokud napíše kladný posudek, tak by neměla dát 100% na slova oponenta...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík:

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jo jo, třeba dostanu Red dot a budete mí říkat David m8rinegue :D.
-> m8rinek: Jsem nevěděl, že pro Ikeu odlíváš židličky pro tlustý děti. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ale tak, že jsi to ty...
-> m8rinek 10.12.13 12:03:42: sedum plivanců do bedny na meruňky?
-> m8rinek: Co to bude za odlitek/odlitky?
-> Jozka: no právě,mluvím o tom,že dost prací je fakt jen CTRL-C CTRL-V z více zdrojů,pak poskládané aby to dávalo nějaký smysl a tím to končí. To pak nemá žádný význam taková práce,to bych dokázal taky. Ale co,jak sem napsal,mě to vyhovuje.. ať jsou klidně všichni studovaní. Aspoň se nemusím bát o práci :-)
-> dragon_cb_cz: Na štátniciach kamoš-veduci pritomny nebol, jedine čo mohol bolo držať mi palce. Zj*bali ma oponent spolu s predsedom komisie. Pritom nedokazali pochopit, že aj ked som robil porovnavanie simulacie obrabania 1 suciastky v 3 rozlicnych CAM systemoch (pri jednom z nich ma dokonca ofiko licencia hodnotu cca 80 000 € ), neda sa v nich spravit všetko rovnako. Každý je proste špecifický.
Teraz je mi to už jedno, diplomku spravím o niečom úplne inom a ideálne vo firme...
-> m8rinek: Najväčším paradoxom bolo, keď jednému zo spolubojovníkov na štátniciach vychválili jeho BP, ktorá sa venovala prognózam vývoja obrábacích technológií a CAD/CAM systémov. Zas druhému, ktorý sa na tom nadrel a mal BP vypracovanú na základe reálnych poznatkov a výskumu, to zvozili pod zem, že to nemá prínos.
Tak ja nevim, či sme v absurdistane, alebo čo...
Teraz je mi to už jedno, diplomku spravím o niečom úplne inom a ideálne vo firme...
-> m8rinek: Najväčším paradoxom bolo, keď jednému zo spolubojovníkov na štátniciach vychválili jeho BP, ktorá sa venovala prognózam vývoja obrábacích technológií a CAD/CAM systémov. Zas druhému, ktorý sa na tom nadrel a mal BP vypracovanú na základe reálnych poznatkov a výskumu, to zvozili pod zem, že to nemá prínos.
Tak ja nevim, či sme v absurdistane, alebo čo...

-> dakar.cz 09.12.13 17:01:00: Je to málo.. a několik balkalářek perlivejch, ke kterým dělala ségra oponenturu, jsem četl - byly na úrovni 2. ročníku průmyslovky stylem ctrl-c / ctrl-v a ty lidi tomu neuměli dát ani štábní kulturu..
Ten model diplomkovej už mě ale v dnešní době připadá podivnej.. Na inženýra jsem se vyučil už hodně dávno a tehdy byla velká šance, že člověk bude něco novýho vymejšlet v praxi.. dneska 98 % VŠ pouze více či méně tvůrčím způsobem aplikuje, co již bylo vymyšleno, takže prověřit ty aplikační schopnosti je možná docela na místě.. asi..
Ten model diplomkovej už mě ale v dnešní době připadá podivnej.. Na inženýra jsem se vyučil už hodně dávno a tehdy byla velká šance, že člověk bude něco novýho vymejšlet v praxi.. dneska 98 % VŠ pouze více či méně tvůrčím způsobem aplikuje, co již bylo vymyšleno, takže prověřit ty aplikační schopnosti je možná docela na místě.. asi..
Viem že som to mohol odfotit aj lepšie,ale čitat to nikto nemusi,hlavne mi ide o ten dátum.Ale už som si to vybavil

-> ZdeněkH: Já jsem přečetl Splnomocnenie na doručiteľa a na razítku Mesto Kežmarok