skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Fén: To je spíš do tématu vedle ne?
Po třech letech návrat k O2. :o)
-> minno 28.05.13 12:17:41: tresk a po prdeli ,no jo opravar sa pozna
-> Placko: gratulacia

-> Luky 28.05.13 15:15:07: z Fr nic nepride ..
-> suri: -> Matthes, záškodník z TechWebu: díky
-> haso: nehávam si to až na chatu :D ale súhlasím musí byť

-> Placko: a večer sa teraz treba povinne strieskať 

-> Placko: Fajn :-) Necht se dari i nadale.
-> Placko: aj ja by som šiel hned , gratulujem
-> U-Geen: Tak nejaky porad :) Az bude cas (o vikendu) a hezky, tak chci sjet vlakem do Londyna, ale jinak mi v okoli nic nenapada. Jeste Stonehenge, ale tam sjedu az pojedu za dobu neurcitou zpatky autem do Doveru.
Mě to blejsklo ve Francii, byla tam taková zatáčka z kopce na dálnici a omezení na 110, já předtím jen vypnul tempomat a dojížděl k tomu setrvačností, takže jsme mohli jet lehce nad 120, až mě překvapilo, že to blejsklo, čekal bych tam trochu nějakou toleranci. No ale uvidíme no...
Teda doufam že nic nepřijde, to by totiž byla pěkně zkurvená služebka... Se mi tam totiž ještě podařilo ztratit náhradní klíče od úplně nového Passata
Teda klíče... Startovací "karta" od auta, klič od zpátečky a dálkový ovladač od vrat. Takže jsem v tom tak za 5 tisíc...

Teda doufam že nic nepřijde, to by totiž byla pěkně zkurvená služebka... Se mi tam totiž ještě podařilo ztratit náhradní klíče od úplně nového Passata

-> Syny: buď v klidu, my jsme v Německu jeli na dálnici kde byla omezená rychlost na 120 něco kolem 180 a bylo to v klidu.. ale rok jsem si říkal kdy to přijde a přijede mě kobra 11 rovnou zastřelit.. jsme prostě valili kde byla neomezená, bylo divný že jedou všichni pomaleji.. téměř všichni.. a najednou radar.. no bylo to nakonec bez problému.. pravda že jsme zpomalili téměř na fleku pak 

-> Syny: my to jeli vic zvolna (byly kratke zastavky) ale taky na jeden zatah vicemene... akorat jsme zachrapali pred trajektem. Zavidim spis ten pobyt v UK, jeslti budes mit cas, jsou tam krasny mista :)
-> dragon_cb_cz: díky 

-> Placko: Congrats 

zmaturoval

-> Syny: zatim ne 

-> Syny: bud v klidu neprijde nic kdyz je to v zahranicni a nechytnou te hned ;-)
-> Luky: A prislo neco?
-> Syny: slušný no, já byl před měsícem v Alicante, což je sice kapku dál, ale jeli jsme to 2 dny a pár hodin denně řídil kolega.
A radar jen jeden, heč
A radar jen jeden, heč

-> U-Geen: No neni co zavidet. Minimalne 2 radary jsem projel rychlejs - a to jsou jen ty o kterych vim. Nemecko 140 na 120ti a Belgie 135 na 110ti. Rychlosti pisu dle GPS. Bohuzel jsem to drobet valil, protoze jsem zustal viset 2 hodiny ve stojici kolone v nemecku a pak pul hodky v Belgii. Nejpozdejsi odbaveni na trajekt bylo ve 14:40 a ja tam prijel ve 14:36 :) Vyrazil jsem ve 3:30 - dojel jsem na misto ve 20:50 a to jsem az na pauzu v kolone a na trajektu akorat jednou tankoval a jednou zastavil na chcani, jinak jsem jel v kuse...
-> francomk 28.05.13 12:41:51: -> minno 28.05.13 12:17:41: Me to fakt prijde komicky, kdyz si vezmu ze Vetev takhle chtel rovnat dvere u xantie a moc nepochodil. Ze zvyku ze skodovky za ne nejdriv mirne vzal, aby je neurval a nic se nestalo. Pak za to vzal vic a ani hovno. Nakonec na nich se svejma 100 kg poskakoval a stejne to nesrovnal ani o milimetr... Pritom u tech starejch aut by dvere urval i se sloupkem...
-> Syny: zavist :)
Dneska skoro jeste nic, ale vcera jsem si udelal mensi vejlet autem
Jenom 1351 km :)

-> dragon_cb_cz: přesně tak.... 100 (konec 1977), 110 L (konec 1976), 110 LS (konec 1976) a eRko (konec 1980), to se zase potkalo v Kvasinách třeba s octávií combi 

-> palinator: tak to netuším
-> Jarda/felda: Tak jelikož produkce kil končila pokud vím až 77 a 120ky se dělaly od 76, tak proč ne...
-> francomk:
ja odpadnem

-> minno 28.05.13 12:17:41:
Jak je potom to video z BAZky, tam je na jednom záběru, jak jede už celkem hotovej hnědej Rapid nad kamerou, ale Plastizol podlahy má šedej, nestříkanej... Takže to je taky jedna z věcí, jak poznat Rapida ze Slovenska?
Jak je potom to video z BAZky, tam je na jednom záběru, jak jede už celkem hotovej hnědej Rapid nad kamerou, ale Plastizol podlahy má šedej, nestříkanej... Takže to je taky jedna z věcí, jak poznat Rapida ze Slovenska?
Zkoušku z teorie informace... už mi z tý školy začíná hrabat.
-> Star LC20: buch tresk, trochu prihnúť a hotovo, to bude dobré

-> minno: Vohnout A sloupek... :-D Super.
-> minno:
pecka ! Kladivo & hrubá síla 

-> Stepan FUN: takovyho jebani kuli mesici

-> Majki: Jo ještě laminát na plast... Tak přeju hodně úspěchů. ;-) Ale pokud je to na měsíc, tak proč ne...
-> Stepan FUN: Akorát vybroušeno 60tkou smirkem a podlepeno laminátem. nepočítam s dlouhou životností, jelikož felou vymetu každou škarpu tak brzy zařve... je to jenom "nahrubo" a bude "sprejolak" takže s žádnou kvalitou nepočítam
-> Majki: Na nárazník výbornej nápad. :-D Alu tmel je tvrdej jako prase, nárazník pružnej... Ideální kombinace. Je pod ním alespoň nějakej kvalitní základ na plasty?
-> Stepan FUN: Dokonce ALU tmel...
-> Majki: Vidím na tom dobře klasickej tmel a ne speciál na plasty?
-> Citr0nik: predsa si tam tu dieru spravil, ach jo
-> Stepan FUN: no tuty, znova na geometrii,matice volovi zavařit a zkoumat gumy
-> Vojtisek: Myslím si, že nepřejde. Pokud budou nakřivo sjetý, tak obě. A ta rezerva to jenom maličko zlepší. Pokud bys otočil gumu na ráfku, mělo by se to "vyrušit"...
-> Tomaso435: hele aspoň si pak řeknu, že felda není to úplně best jak říká franta město

-> Stepan FUN: jj, přehodíme jednu stranu na rezervu a když to nepřejde, tak druhé kolo a uvidíme, která strana je vadná
-> Stepan FUN: než něco zkoušet koupil bych dvě nový...
-> Vojtisek: už ho s tím sráčem pošli do prdele :-D dyt je to pořád něco :D
-> Vojtisek: už ho s tím sráčem pošli do prdele :-D dyt je to pořád něco :D
-> Vojtisek: Nemusí to být nutně v háji pneumatiky, většinou ten problém je v jednom z disků, jak jsem tady už někde psal. Pokud jsou pneu dobré, přehodit přední za zadní, pokud ne, přehodit disky přední za zadní a pneu nechat tak jak jsou.
-> Vojtisek: Budou nakřivo sjetý... Od tý předtím rozhozený geometrie. Pokud to jde (nejsou směrový, či asymetrický), tak zkusit jednu otočit na ráfku.
EDIT: A jestli se v tý geometrii po jejím udělání znovu vrtal, tak bych na ní dojel znova. Bůh ví, co tam provedl a mohlo to mít jinej důvod, než že někdo udělal blbě geometrii - viz současnej případ...
EDIT: A jestli se v tý geometrii po jejím udělání znovu vrtal, tak bych na ní dojel znova. Bůh ví, co tam provedl a mohlo to mít jinej důvod, než že někdo udělal blbě geometrii - viz současnej případ...