Ale jestli už to máš utažené tak je to asi celkem jedno... jinak klidně se zastav, nevím ještě v kolik vyjedeme, ale později odpoledne (řekněme po 4té) už bychom měli být doma určitě... ale čaj máme myslím jen pytlíkový 

Ale jestli už to máš utažené tak je to asi celkem jedno... jinak klidně se zastav, nevím ještě v kolik vyjedeme, ale později odpoledne (řekněme po 4té) už bychom měli být doma určitě... ale čaj máme myslím jen pytlíkový 

No, největší problém je, že je to moc pomalý, no. Ten pionýr vyjde cca stejně rychle, jako auto a s poloviční spotřebou.

Jinak kdybys chtěl 2x pertinax nahradit tou tlustou plastovou podložkou, co se dávala na 136, tak nějaké na skladě mám.

Kolik toho člověk za ty roky nenasyslí - jen pístních sad (bez vložek) jsem dneska převez 5 a ještě tam zůstalo 8 kompletních tubusů, pak se stěhovaly 2 hlavy, 3 rozdělovače, 3 SEDRy, 2 EDSRy, 5 BSek a pak nějaké MBčkové blinkry a kilí zadní světla... že já se na to nevyseru, prodat to, tak můžu chlastat půl roku v kuse 

-> Vojťas: prudke to nieje
a znizene je natolko aby som presiel -> myschaak AZNP K.Hora: tak to zavidim tu ich bolo az moc
...příště to radši zkusim nastříkat

.příště dodělat pořádnou střechu a hlavně to natřít,fuuuj 

.Krásně prokouklo

snizis a nevyjedes z garaze 

ale je fakt, že jezdím na menších kolech (165/70 R13) ... takže ve městě jezdím 60 tacho, a mimo město se držím kolem 100 - 105 tacho. Když jsem zkoušel, co to dá, tak jsem na tachometru měl 140 a dle navigace jsem jel 115 

mňa to čaká v pondelok ...

Naopak třeba kilo mi ukazuje až nechutně přesně, chyba pod 2%...

To si radši nalepim na palubku papírek s přepočtovým koeficientem...
Se zastav a změříme to 

145 km/h tacho a víc ani hovno.
A ještě klepe jak kráva.