-> Radek Retro eLeSo 18.02.12 15:43:02: Též jsem teď "dělal". Ale brutálně jsem si to usnadnil: novej kus od PavlaP, kterj jsem jen dotvořil novou "vrtulí" a nakomaxovanou řemenicí..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> myschaak AZNP K.Hora:
Nám se světlušky nehodí ke stejnokrojům. U konkurence máme v zimě přezdívku Horská služba, když jdeme s kolegou dva, už si nás spletli párkrát se saniťáky. :-)
-> myschaak AZNP K.Hora: U octávky dávám 1,5m jenom na auto... :-D Ale bohužel za ty rozoraný obecní cesty by měl někdo dostat medaili. :-/ Po umrzlým to sice drncalo, ale teď jak to povolilo, tak jsem včera dával řetězy na ty autokrosový drapáky abych to dostal domů. Přece jenom cesta po poli s tímhle nákladem znamená cca 10cm hluboký koleje. :-/ Takže dneska radši formanem po silnici...
Když pominu vetve který zbydou po těžbě, tak dnes doděláno dřevo na přespříští zimu. Je toho asi 13m. Jestě by to chtělo tak jednou tolik. Uvidíme, jestli se nějaká samovýroba povede ještě sehnat...
Edit: Forman odvozil jen cca 4,5m. Ale dneska to bylo nějakejch 1,8m a byl to docela mazec s tím jet... :-D
rozobral som asi 45-ročnú trúbu zo starej Volgy 21, na to,že bola vyše 20 rokov zapadnutá v regáli prachom to neni až také hrozné,čakal som bordelu a usadenín viacej-ale sovietska technika zase raz nesklamala
-> m8rinek: Zas az take nemehlo niesom, pred zvaranim to bolo obrusene na cisty kov, vsade, aj miesto pre kostru som obrusil... Ale mam podozrenie na elektrody, asi boli nejake navlhnute.... Snad nevadi, ze maju asi 5 rokov... alebo ano?
To bolo len skusobne primeranie... este to trochu rozsirime. Len orvy pokus o zvaranie nedopadol najlepsie, len to prskalo, iskrilo a jedna elektroda sa takmer roztiekla. Cim to moze byt?
Kazdopadne, musim najst niekoho, kto ma to nauci... pripadne najst nejaky dobry navod ako na to.
Dneska jsem zúročil tříměsíční práci a konečně vyjel s novým motorem a převodovkou z garáže, vše funguje jak má, dokonce i teploměr a tlakoměr oleje, čemuž jsem moc nevěřil. Ještě si budu muset dát špalek pod plyn, abych se těch 1000km ukrotil.