skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: jo tak , tak klapku vystriekať čističom na klapky aj s EGR a hadičku od EGR naspäť nezapájať
-> Nwkt:
-> castrol: jj, uz to vim 
Ale bylo to fajn se v tom vrtat, vsechno slo krasne povolit, krome holenderu ne turbu. To jsem zacal povolovat a zacala se mi kroutit olejova trubka a vysroubovavat cely z turba. Tak jsem musel pribrousnout klic a uz to slo
Ale je to strasne blby na montovani. Nevim, proc museli dat to turbo az tam kdesi dozadu za motor. Jsem musel klecet na motoru, abych na tym mohl delat 

Ale bylo to fajn se v tom vrtat, vsechno slo krasne povolit, krome holenderu ne turbu. To jsem zacal povolovat a zacala se mi kroutit olejova trubka a vysroubovavat cely z turba. Tak jsem musel pribrousnout klic a uz to slo

-> krtik: uz mi to nedalo, tak jsem se v tom musel zacit vrtat
-> alpin: turbo vynechava, regulace nechodi v plnym rozsahu. A tak jsem to vzal i cely kolem, co slo

-> alpin: turbo vynechava, regulace nechodi v plnym rozsahu. A tak jsem to vzal i cely kolem, co slo

-> Klubko_ 12.02.12 11:51:08: to je to ze ho obcas neprebehnes
Všichni vedle chlapci 

-> Klubko_: egr ide vybrať aj samostatne , na čo takto ?
-> Klubko_: čoveče, dyť ju máte novou, proč ju rozděláváš..?
-údržba/oprava, když sundáváš i výfukový?

-údržba/oprava, když sundáváš i výfukový?
jaaaj, moja oktavka 

Rozmontoval dvě vlečky a jak se znám k montáži se dostanu asi až v třetí pětiletce...

Celé odpoledne jsem blbnul ve Slavičíně na motokrosové trati. Teď je tam udělaná ledová dráha pro auta 

-> suri: feldu este mate ?
previezol sa a pretočil letnáky nech nie sú na jednom mieste uložené
-> castrol: už se na tom pracuje

-> Radek Retro eLeSo: tak to je super mozes kupovat tie druhe 

-> castrol: netuším,mladej kluk přijel,prej jeho táta bude jezdit historicku rally s 'M' šáde,šli za 15000kč,takže spokojenost
-> Radek Retro eLeSo: niekomu odtialto ?
hlinikoví 4p brzdiče předělány na zadek, bohužel ne moje, jenom moje práce
prodal jsem kola novýmu majiteli
tuniiiiiiiiing pro zelenou konecne hotovo tedka jeste predelat kufr... u mlady na felde vymenej pritlacak diky myshaakovi dodelany servo loziska vymeneny nabarveny trmeny a tehlice novy ramena cepy.. sakra ja ji nejak rozmazluju:D
-> Bery: Jeli jsme včera, ale z dálnice nakonec sešlo... Zdrželi jsme se v Praze (potřeboval jsem se stavit ještě v jednom obchodě kvůli reklamaci a cesta po Praze byla "úžasná", navíc idioti jedoucí 50 a míň na státovce když byla ta "kalamita" jsou na zabití) a žena se potřebuje prý učit na zejtřejší opravnou zkoušku z ekonomie... Sorry, že jsem nenapsal, že nedorazíme.
A jinak - lítal je špatný slovo. Jednička a max 1500ot., na lepších úsecích dvojkou do max 2000. Víc se nedá, protože bys udělal díru do střechy. Přece jenom zadní náprava bez jakýhokoli odpružení a umrzlý zoraný pole (byť krajem) není zrovna ideální kombinace...
A jinak - lítal je špatný slovo. Jednička a max 1500ot., na lepších úsecích dvojkou do max 2000. Víc se nedá, protože bys udělal díru do střechy. Přece jenom zadní náprava bez jakýhokoli odpružení a umrzlý zoraný pole (byť krajem) není zrovna ideální kombinace...
-> Stepan FUN: my vás včera čekali,dneska taky,protože jsem pak myslel,že jedete až v pátek a von si lítá po lese s autíčkem...:-)
-> Stepan FUN: Jo,v té době se pojízdné kusy s ustřiženým TP prodávali po pětistovce a litru rumu. Taky táta koupil dvě, v 99 co překáželi na sídlištích. Kromě jednoho šasí už myslím nic nemám.
E: špatně jsem počítal, 97 to bylo.
E: špatně jsem počítal, 97 to bylo.
-> jarda.u1: Hlavně levnej. :-D Kdysi dávno (cca 15let) co jsme ho koupili za myslím 3tis. Kč... Za sedačkama řidiče uříznuto, místo zadního pera jsou 2 svařený jockely... Ještě přemejšlím, že do toho nacpu nějaký topení. :-)
-> Stepan FUN: hustý)
-> Stepan FUN: dobrej pick-up 

Něco málo jsme přivezli. Ale byla to "zkušební jízda", takže jsme to nepřeháněli. Fotka je až v průběhu skádání. Ten vlek byl plnej cca do 1,5 násobku vejšky sajten. Zítra pokračování.
Po dlouhý době v průběhu minulýho týdne zprovoznil "hajtru", vystříhal veškerou elektriku (která byla stejně nefunkční) mimo kontrolky mazání a dobíjení, dobíjení zprovoznil... A dnes menší vejlet po loukách a polích do vedlejší vesnice na dřevo. Toho idiota, kterej (bez povolení - ověřeno na OÚ) rozoral obecní cesty bych chtěl dostat do ruky. :-/ Takhle jsem myslel, že přijdu o ledviny.
-> Hurdis: nikoliv,jen nabízeli a chtěli poradit....nic ze mě netahali

-> myschaak AZNP K.Hora: To byly volavky, dealere.
koukám kdo to před barákem a oni městský policajti...tak jdu ven co mám za problém a on mi jeden nabízí gratis zadní sedačky z rapida a ptá se mě na brzdový bubny na rapida)))
-> myschaak AZNP K.Hora: no ono to ma cele prumer jen 120mm takze to trochu klame :)
navic z druhe strany je jeste osazeni na kotouc
navic z druhe strany je jeste osazeni na kotouc
-> myschaak AZNP K.Hora:
Dneska jsem jel Vectrou přes tvojí domovinu zase na Ono mimo jiné zaplatit ten kanystr. Pak jsem taky zase oživil vůz s náhonem na tu správnou stranu a udělal jsem si po Chvaleticích exhibici na gumách M+S (moře + slunce). Vyjel jsem s nima kam jsem chtěl, ale občas jsem musel chtít několikrát za sebou.
Sůl se na Chvaleticku moc nenosí, takže jsem jen ometl tu silnovrstvou sněhovou lazuru a šup zase do vymrzlý garáže.
Dneska jsem jel Vectrou přes tvojí domovinu zase na Ono mimo jiné zaplatit ten kanystr. Pak jsem taky zase oživil vůz s náhonem na tu správnou stranu a udělal jsem si po Chvaleticích exhibici na gumách M+S (moře + slunce). Vyjel jsem s nima kam jsem chtěl, ale občas jsem musel chtít několikrát za sebou.

-> francomk: gratulacia
-> Zazaa: Z toho by byl pěkný stojan na vánoční stromek. :o)
...dnes konečne úspešne zdolal skúšku z Mechaniky tuhých a poddajných telies

-> Lukky_sk: tatra by sa mestila ale ten travnik potom 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 09.02.12 20:32:55: kebyže neviem čo za profesiu vykonáva tak by ma neprekvapilo že parkuje služobákom doma... ešte že nerobí u hasičov :))
-> Zazaa: 5-6 cm????
-> Zazaa: zajímavý válečky kolik to má ?
-> Zazaa: decentní šířka

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: noviny jsou zaimpregnovaný syntetikou
a za další mi ta sůl na tomhle absolutně nesere

-> castrol: Tažky frajeeer! 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
to nikto nebol doma len segra