skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> minno: nemal som chut im kazit radost ze pracujem vo firme co uz je 2 roky skrachovana 

-> castrol:
trochu oneskorene, či?

povedal nasim aku pracu vykonavam 

-> myschaak AZNP K.Hora 08.02.12 22:13:09:
Vzpomněl jsem si na tohle:
skoda-virt.cz/cz/.../7243 5-jak-to-je-s-tou-soutezi
Potom seš jasnej.
Vzpomněl jsem si na tohle:
skoda-virt.cz/cz/.../7243 5-jak-to-je-s-tou-soutezi
Potom seš jasnej.

-> Klubko_: presne tak, pýtal sa či to stihnem do 16:00
ja mu na to že snáď hej
Ináč majú na starom noťase zaujímavé lepky pri klávesnici, pri NumLocku je nálepka a poznačené "ČÍSLA", pri Shift-e nálepka "VEĽKÉ PÍSMO" a pri kontrolke NumLock-u nálepka s popisom "ČÍSLA (DIÓDA)"

-> minno:
tak to je opravdu usmevny mnozstvi na zkopirovani. Este se te ptal, za jak dlouho to budes mit hotovy a tys mu rekl do tydne ne? 

Kamarát ma pýtal prekopírovať celý disk z jedného notebooku do druhého (nového), tak mi ich sem obidva doniesol, a teraz pozerám a všetko čo chce prekopírovať má 2,9 GB
Už sa to aj kopíruje na USB kľúč

Už sa to aj kopíruje na USB kľúč

-> Vojťas: jo barva,nápleky tk+e...všechno to umí

-> myschaak AZNP K.Hora: s rotačním kladivem na wapku bacha, at to nejde i s barvou 

tak si tu oslavujte návrat ztraceného syna-> Kaprof: 

-> myschaak AZNP K.Hora: Tahni SPAME

-> alpin: to vies nieje co robit

-> castrol: kukám že si v štatistike skoro stále 

-> afro100: ja ta jebem

-> alpin: 

-> myschaak AZNP K.Hora 08.02.12 22:17:46: teraz si ma nasral

-> castrol: díky
-> afro100: afro uz nieje ziadny hit)
-> alpin: skoda-virt.cz/cz/.../stat
istika
-> myschaak AZNP K.Hora: kde to najdem ?
-> myschaak AZNP K.Hora: joo, kde su ty casy, ked afro vyhraval hitparadu :)))
-> myschaak AZNP K.Hora: tyvole
nj, dneska sem nebyl v praci
jdu radši taky

radši půjdu spát....
(největší počet příspěvků od člena
1. myschaak AZNP K.Hora - 34 příspěvků z 08.02.2012
2. castrol - 28 příspěvků z 08.02.2012
3. suri - 26 příspěvků z 08.02.2012
4. slimi - 25 příspěvků z 08.02.2012
5. Tommyk - 23 příspěvků z 08.02.2012 )))
(největší počet příspěvků od člena
1. myschaak AZNP K.Hora - 34 příspěvků z 08.02.2012
2. castrol - 28 příspěvků z 08.02.2012
3. suri - 26 příspěvků z 08.02.2012
4. slimi - 25 příspěvků z 08.02.2012
5. Tommyk - 23 příspěvků z 08.02.2012 )))
-> Kaprof:

-> myschaak AZNP K.Hora: Taky mám to čalounění sedačky doted na flaušovce ))))
-> Kaprof: náhodou,z auta si vylezl sám,bez horkovzdušky a sekáče

-> myschaak AZNP K.Hora: Ale tak aspon není nuda :o) Tobě pytel pšenice a mě zaplatí v naturáliich taky :O) Na laně bez baterky v -13 ...nezapomenutelny zažitek 

-> Tommyk: jo,to jo....

-> myschaak AZNP K.Hora: to bych všechno měl, ale nevim nevim co by si pomysleli kolemjdoucí/kolegové na vapce
docela prdel, to by bylo na fotku členů 

-> Tommyk: chce to ten zelenej pláštěnkovej oblek,kapucu a brousící štít
už jsem poučen,loni v létě už jsem to vychytal...ne jako tenkrát v kraťasech a tričku

-> myschaak AZNP K.Hora: jo, toho se taky bojím 

-> Tommyk: to chce horkýho vapa ideálně s rotační tryskou....co jsem se umyl bagříků..nejhorší je že co z něj sleze jsem měl na sobě....vazelína ve vlasech fajne,připadal jsem si jak Ruda z Ostravy

-> Milan 136: já to taky zkoušel vapkou a nic moc, ta špína je tam asi zažraná. musel bych to minimálně drzhnout houbou a to se mi moc nechce..
navíc na vapce jako takový (v mycích centrech) je mytí motoru zakázano..

-> Milan 136: je to totál...sotva s tím otočím přes vyhnutý očko,startér ani kousek...dáme jinej,něco jsem posehnal,jeden za čytři,druhej sehnala sama za pět....jen to sraní s tím....malej zmrd bez výbavy a le místo žádný a kabelů jak na elektrárně...a to to není nic novýho

-> myschaak AZNP K.Hora: je to teda zadřený?
co s tím budeš dělat?
já měl sucho/hydro korektor
co s tím budeš dělat?
já měl sucho/hydro korektor

dnešní akce....ráno v devět to v -13ti odtáhnout 20km,pak sehnat golu s dvanátihranejma vořechama a v šest večer venku...díky kaprálovi za prostory,pomoc a za hlášky stylu das auto
-> doly120: no motory..jednu zadřenou feldu,jednu olejožroucí 1.6ku a vyběhanýho turbodiesla....
-> Milan 136: napiš volnej termín a já se taky vokážu na výměnu suchokorektorů

-> doly120: no motory..jednu zadřenou feldu,jednu olejožroucí 1.6ku a vyběhanýho turbodiesla....
-> Milan 136: napiš volnej termín a já se taky vokážu na výměnu suchokorektorů

-> Tommyk: motor jsem myl vapkou v roce 2007.
Od tý doby ne. Denně v provozu
Od tý doby ne. Denně v provozu
-> Milan 136: máš to tam všechno pěkně čisťoučký, o tom se mě může jen zdát
Dnes proběhla demontáž a vyhození hydrokorektorů, úprava světel a montáž upravených serv z Octavie.
Zatím jen to, pokračování příště...
Zatím jen to, pokračování příště...

-> James1991: na vsetkych skodovkach, co sa mi dostali pod ruky, som to tak robil a ptm s tym nebol problem
Před chvílí zas začal startovat, po celou dobu od koupě auta byla špatná kostra startéru, takže sem natvrdo natáhl - od baterie na startér a teď startuje jako nikdy předtim

Dnes se dodělala palubka.Nejdříve opískováno,nástřik podkladu a barvy,výroba kapličky a renovace plastů.Na cestě je zbytek budíků VDO.Jen sháním fungl nový tachometr.
-> myschaak AZNP K.Hora: co jsi dával do zběru? Plechy nebo hliník?
Já rozebírám staré motory, ale zatím mám jen jeden,a ještě vněm mám šrouby,než to vytáhám budou velikonoce
Já rozebírám staré motory, ale zatím mám jen jeden,a ještě vněm mám šrouby,než to vytáhám budou velikonoce

-> Mr_Kubas: Jj na 2 roky klid

-> maca: Jasný, tak hlavně, že už je to doma 

-> Mr_Kubas: asi neměl svuj den no.....dneska jsem měl toho samého technika a ještě semnou hodil řeč

-> maca 07.02.12 13:42:26: To mně na feldě na to akorát upozornil, že to mám vyměnit. Koukám, že naštěstí jen upozornil...
-> David.: no to hej