skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Toto som včera urobil po prdnutí lanka - kamosi zo mna nechapali
ze naco mi je 5 centov reku uvidis 

-> Jarda/felda: ajaj,to já měl z lesa za vyčištění,teď dodělávám trámy co zůstaly po stodole
-> doly120: už se vyptávali kde beru dřevo
ještě že mam ten vlastní les 

-> Jarda/felda: ale copak? :)
Taky nás kdysi chytli policajti,pokuta byla docela mastná
Taky nás kdysi chytli policajti,pokuta byla docela mastná

-> myschaak AZNP K.Hora: škoda že už nemůžu dělat dřevo
sem pod dohledem příslušníků 

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> Hurdis: já bych to řešil biolihem...mám skladem,pak už stačí jen jiskra

-> myschaak AZNP K.Hora: Akurát je mnohem lepčí mít sirku, než zdechlý zapalovač bez plynu. Ale ženské za úpravu řas a obočí platí, takhle je to gratis. :-)
-> Hurdis:
jojo

-> myschaak AZNP K.Hora: Taky dřevo, ale rovnou na hromadu s pár deci naturalu. V tomhle počasí, kdy jsou baráky zabedněné, ideální. Nikomu to nevadí. Vagon roští a starých prken co mi překáží po kácení a bourání od léta je pryč.
A železo na hromadu na odvoz rovněž, snad naše sběrna v týdnu nezamrzne.
A železo na hromadu na odvoz rovněž, snad naše sběrna v týdnu nezamrzne.
-> Kaprof: to je vul
-> palinator: Kaviarovy toasty 

ráno na 8mou pro barvu(pikoun sic chytil na drc ale dlouho to rozkuckával -20), pak výlet za Koberovice, podívat se na spící LR(nastartovat přez baterku z traktoru a vypustit slabej fridex -25) pujčit si novou Satu a hurá na Katlovskou základnu a ted se akrát dostříkal jedno rápo, foto niet, bo foťák zůstal v praze

Včera jsem zjistil, že baterka ve VeBe už neni to, co bývala. Zároveň bych měl dostat patent na blbost.
Řekl jsem si, že si udělám ve volným čase, kterej jsem nemohl kloudně jinak využít, noční bruslení. Tak jsem si s Vectrou posvítil dálkama na led. Jednou jsem si už takhle čtvrt hodiny svítil v garáži a nastartovala bez zaváhání. Tak jsme bruslili ještě s kámošem asi půl hodiny, pak mi kámoš řikal, jestli ty světla nesvítěj míň. Tak jsem mu řek, ať to radši natočí a samozřejmě jen cvak startér a nic.
Auto nebylo možný od rybníka vytlačit, tak jsem přijel s dalším autem a improvizovanejma "startovacíma" kabelama v podobě 10qmm Cu lanka.
Kamarád mi pomohl na svorkách káble přidržet, chvíli jsem to nechal dobít a pak paráda, nastartovalo to jak brus.

dneska jsem šel odvést železo ale i výkupna asi zamrzla....tak odpo chvíli dříví ale seru na to,jdu třidit díly co jsem nasbíral do pokoje za dva roky
-> Tomáššš: no :-D
-> suri: :D
-> Tomáššš: pre nejakého 70 ročného by to kočka bola , dokonca nezadaná :D
castrol 03.02.12 17:10:42 napsal:
suri: kde si bol ?za kočkami predsa ;)
suri: kde si bol ?za kočkami predsa ;)
-> castrol: mal by si :D tak tam
-> suri: hej viem
-> castrol: Sasinkovo ak vieš
-> suri: kde si bol ?
-> Tomáššš: to je na západe, u nás ráno -20 a nemám fotku iba takto
-> suri: to u vas je uz jar ci co ? ked ani kusok snehu nevidim ...
Opravil jsem spotrebaka, házel olej přes merku.
Hadice odvetravani byla v pohode, zamrzla zkondenzovana voda byla až v tělese vzduchoveho filtru.
Hadice odvetravani byla v pohode, zamrzla zkondenzovana voda byla až v tělese vzduchoveho filtru.
Dneska jsem pokračoval ve škrabání, vyndal přední nápravu, nádrž a vytáhl trubičku od spojky kterou jsem měl taženou vnitřkem :)
-> Zeke-ten šestý: co to řešíš? Stejně skončí technická,a vyhodíš to

-> Zeke-ten šestý:
V mrazu je to poměrně normální.
V mrazu je to poměrně normální.
-> doly120: ted koukam na to video, zase tam dlouho svitilo to mazání, ale co už

-> Zeke-ten šestý: 

-> doly120: black line? to je podobna plecka jako je to moje co ma najeto čtrvt mega?

-> Zeke-ten šestý: já byl v neděli na toci blacklina,chytnul na drc,stál víc jak měsíc

-> darklord:
WiFi jsme řešili dlouho, abychom se vyhli vrtání v baráku, když je po reko. Zkoušeli jsme routery, přijímače, antény, ale s více či méně stejně špatným výsledkem. Prostě ty 2 silnější stěny jsou moc. Konečně jsem spokojen a mohu využívat poměrně rozsáhlou domácí sít v plném rozsahu.
WiFi jsme řešili dlouho, abychom se vyhli vrtání v baráku, když je po reko. Zkoušeli jsme routery, přijímače, antény, ale s více či méně stejně špatným výsledkem. Prostě ty 2 silnější stěny jsou moc. Konečně jsem spokojen a mohu využívat poměrně rozsáhlou domácí sít v plném rozsahu.

-> palinator: jaj tak, no ty vole 

-> darklord:
Víš, v tom to právě je. Rok od přestěhování do baráku jsem měl připojení přes Wi-Fi a velice často mi ping na router ani nedorazil. Mimo to rychlost přenosu byla tragická - pod cca 5 Mb/s.
Na seznam.cz mám ping 14-15 ms.
Víš, v tom to právě je. Rok od přestěhování do baráku jsem měl připojení přes Wi-Fi a velice často mi ping na router ani nedorazil. Mimo to rychlost přenosu byla tragická - pod cca 5 Mb/s.
Na seznam.cz mám ping 14-15 ms.
-> palinator: no este aby na lokalke boli pingy nad 1ms
skus radsej nieco do sveta

-> Jarda/felda:
tohle bylo taky studený

-> Zeke-ten šestý: takhle mi hulí studenej diesel

Pro někoho normál, pro někoho VYSVOBOZENÍ a odpojení se od bezdrátu. 

Zeke-ten šestý: to sa mi lubi ako to huli, pekne jak taky dzojit to je fajneee, inač pekny formanek taky vyhuleny ,ale fajnovyy
Dnešní zábava na 3 hodiny :)
Výměna Boileru ktery je zavěšeny nad schody ve výšce 4Metru..
PŘED A PO
Výměna Boileru ktery je zavěšeny nad schody ve výšce 4Metru..
PŘED A PO
Po necelym mesici, co se s autem nikam nejelo, jsem myslel, ze v tehdle mrazech bude baterka vybita, a ono ne

A hulí to jenom malinko

-> myschaak AZNP K.Hora: Když mažeš 4takt jako Warťase.