skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> alpin: neboj vsak se ozvu 

dneska jsem rozcuknul svůj původní olejovej motor z funa...celkem jsem nic zvl nezpozoroval kromě nacpanejch hlav šroubů mazutem co držej hlavu

Dal kinematiku za 2- jsem hustodémonsky krutopřísnej jak turbopes :D.
-> minno: Vidíš jak seš šikovnej
-> Arnold: dúfam že budeš mať cestu aj tuna , napíš mi potom ako si to zjednal nakoniec 

-> Nwkt: už mám objednaný v Hanharte rozdeľovač bezkontakt s charakteristikou ako má 120., dodacia lehota do 30 dní.
-> minno: Ses měl rovnou zeptat, jestli ti nevymění to UFO
-> Arnold: 

-> suri: budu
nechci o nej hned prijit nebo tak

-> Arnold: tak dávaj
-> Michal N 283: dík za info, keď budem najbližšie v RK tak tam skúsim zbehnúť.
-> suri: ted budu davat pozor ale jsem rad ze uz je to za mnou a uspesne

-> minno: ja viem presne len 2 -tú ,čo som písal a potom ešte Autouniversal-značkový škodovácky servis na Tatranskej ceste smerom na L.Mikuláš-tam mali ešte nedávno hodne dielov aj z prvovýroby-hlavne na Favo,Feldu ale aj staršie škodovky
-> Michal N 283: už viem diky
-> suri: Jozef Šebek-Štefana Moyzesa č.5 Ružomberok
-> Michal N 283: dnes som bol tiež v RK, ale netuším kde tam sú mototechny....
-> Arnold: no už bolonačase , tak bacha
-> suri: asi tak
jsem spokojeny hrozne moc

-> Michal N 283: šebek je ktorý ?
-> minno: to je pravda,ale mnohokrát si za to môžu tí predajcovia sami,lebo veľa z nich je lenivých tieto veci zháňať a objednávať,aj ked ešte sú,ale proste sa im nechce,lebo na tom houby zarobia,radšej budú zháňať kadejaké iné predražené diely a jednoduché vecičky nie....viem,že to máš z Námestova trocha od ruky ,ale skús Mototechnu u Šebeka v Ružomberku,tam sa dá toho zohnať ešte relatívne dosť...
-> Arnold: konečne
-> Zeke-ten šestý: vývoz francie a nemecko
-> m_tsch: ahaa :)
-> Michal N 283 02.02.12 13:00:15: po Magnetonoch zľahla zem. Kamenné obchody sa stávajú pre fajnšmekra nepoužiteľné. Z bývalých Mototechien sa stávajú predajne kvapalín do ostrekovačov a olejov....
-> Nwkt: to už je vybavené, len som sa pýtal dnes aj osobne po predajniach, či náhodou nemajú, ale zisťujem, že to nemá zmysel.
-> Nwkt: to už je vybavené, len som sa pýtal dnes aj osobne po predajniach, či náhodou nemajú, ale zisťujem, že to nemá zmysel.
-> Michal N 283: co sa cudujes kvalitne su podpultovka
Ted mi pred barakem stoji felina s oznacenim SLX 1,6, vidím poprvé, vzdycky sem videl jen GLX nebo LX

-> minno: Si napiš normálně do Hanhartu ne?
-> minno: turecký a čínsky???...to nemyslíš vážne..to už ani PAL-Magneton nič???

Dnes doobeda som po dlhom čase pobehal pár mototechien v regióne a zistil som, že čím ďalej, tým je to všade len horšie :-(
Pýtal som sa na rozdeľovač na Favorit. Bol som v 3 predajniach v 2 mestách a v každej predajni mali iného výrobcu: turecký, čínsky, alebo Vika. No fakt super
Pýtal som sa na rozdeľovač na Favorit. Bol som v 3 predajniach v 2 mestách a v každej predajni mali iného výrobcu: turecký, čínsky, alebo Vika. No fakt super

-> sep: jj, už som sa im ozval, majú mi dať vedieť.
-> castrol: fajne neni problem 

-> Arnold: uz sa tesim 

-> Jarinko: diky ted uz jen jezdit
a hlavne ne jako prase

-> castrol: diky a priprav se ze budu mit cestu k tobe

-> castrol: diky a priprav se ze budu mit cestu k tobe

-> Arnold: no konecne gratulujem
-> Arnold: Tak vela stastnych kilometrov... A neriskuj zbytocne 

dneska jsem udelal ridicak
takze bude na silnici o jednoho silence se skodovkou vic

-> Radek Retro eLeSo: ano,vše v pohodě

-> minno: pasuju urcite

-> maca 02.02.12 09:49:08: takže vše v cajku??
Dnes jsem si převzal TP a RZ na feldu.
-> minno: :napis jim a oni jsou schopni a ochotni ti poskladat rozdelovac dle pozadavku tzn. klidne bezkontakt s ufem na 120ku,tusim T2 mel od nich 880ku skladanou na prani.
-> Gryzly: je to rovnaká firma len či aj tie komponenty ešte stále medzi sebou pasujú - nová vs stará výroba.
Dnes som oblepil vnútro popolníka bielou koženkou, a keď to videla mama, spýtala sa: To je z vlaku? skoro ma od nervov šľahlo o zem 

-> minno: Podle mě je to stejná firma. Nástupnická organizace původního Magnetonu
E: Krédem naší společnosti působící na trhu již přes 50 let je .. . . .
A sídlí cca 10km od Magnetonu Kroměříž
E: Krédem naší společnosti působící na trhu již přes 50 let je .. . . .
A sídlí cca 10km od Magnetonu Kroměříž
-> Gryzly: keby to v takom mraze štartovalo aj mne takto ako tebe....
Mimochodom nevie mi niekto povedať, či do seba pasujú diely rozdeľovačov starý originál Magneton vs nový Hanhart? U Hanharta som spozoroval napríklad iný vývod z ufa na podtlakovú reguláciu.... Ide mi o to, že ak by som kúpil nový bezkontakt Hanhart, či mi do neho bude pasovať ufo z kontaktného Magneton 120 rozdeľovača.....? nevie niekto?
Mimochodom nevie mi niekto povedať, či do seba pasujú diely rozdeľovačov starý originál Magneton vs nový Hanhart? U Hanharta som spozoroval napríklad iný vývod z ufa na podtlakovú reguláciu.... Ide mi o to, že ak by som kúpil nový bezkontakt Hanhart, či mi do neho bude pasovať ufo z kontaktného Magneton 120 rozdeľovača.....? nevie niekto?
-> Gryzly: paráda
ja som dnes chcel rozchodit ETZtko, ale nejak sa so mnou nebavilo, ale nastavenie predstihu na klasike pomohlo tiez ...
ja som dnes chcel rozchodit ETZtko, ale nejak sa so mnou nebavilo, ale nastavenie predstihu na klasike pomohlo tiez ...
Dneska, asi po pěti letech...
Deštné v Orlických horách kolem jedné odpoledne. 

-> stepan Díky zejtra se kouknu na táhlo a uvidim no nová převodovka se mi kupovat nechce