skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Karel.: už siedmeho 

-> alpin: to nadšení tě přejde

konečne som si vybavil robotu a od šiestého makám 

-> m8rinek: Chápu no. :-( Ale kdyby to šlo, byl bych velmi vděčen.
-> Karlos (WIO46): no já už si ho přivezl teď .... :D
-> Karlos (WIO46): chápu, zkusim napsat kupujícímu, zda by to hrdlo nešlo dohnat, ale už je to takové hloupé :(.
a ja dneska jedu zaplatit pokutu 

-> jtlustos: Já si jdu večer pro maturitní vysvědčení zas.

dneska oficiálně - jsem autotronik
jupííí!

-> m8rinek: Škoda no. Ono to garde-hrdlo moc nějak neni k sehnání. 

-> Karlos (WIO46): ty vole, já na to zapomněl :/. To se moc omlouvám, jinak bych ho vyhodil. Byla to hurá akce, kdy jsem známému nabízel díly a on po půl dni volá ,,hele tak kolega to vezme celý,, a já to uplně vypustil :(. Moc se omlouvám, jsem hlava skopová :(. Ach jo...
-> m8rinek: Takže hrdlo nebude? 

-> FORM: nevydrží , mal som tiež volačo na kotle do 1500st a spálilo to , na zvode mám zinkáč strieborný , vypálil sa a drží
-> Gryzly 19.06.11 21:05:39: menil si aj ten silentblok? v akom bol stave ten starý, že už prevodovka búchala o priečku? nemáš foto?
-> maca 19.06.11 13:55:33: no paráda

-> Syny: ramena se nehřejou tak aby se v nich srážela voda.. nic vyhnilýho neni
celkově je vše z tý vlečky v nadprůměrným stavu... na všech vlečkách který jsem vrakoval a že jich bylo pár jsem nezažil že bych unašeče poloos musel sklepávat a náboje stahovat stahovákem s metrovou trubkou. prostě to neni žádná zrajtovaná a neudržovaná hujda

-> Syny: Tak to ho můžeš poprudit na zrezlé a omlácené karosérii, pár míst se jistě najde 

-> FORM: Nekdo ho musi drobet vyprudit taky :) Jinak by si o sobe moc myslel 

Máte zbytečné kecy, ramena jsem dneska řádně zkoumal, jsou luxusní a po opískování budou jako nová.

-> Syny: Tyhle vypadají celkem dobře
Ale Pavlík určitě ukáže po pískování

-> Pavel P..: Kondenzace je svine :)
-> Syny: ale mě v ramenech nestojí voda

-> Pavel P..: Nase nadobka na vodu na topeni v baraku taky nevypadala zrezla - do doby nez sem ji prstem propich a vylilo se na me 10l totalne zasrany vody :)
-> Syny: vypadaj snad jako zrezlý?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak já spolýhám na stabilizátor obrazu v kameře... Ale jinak doufám, že ten držák je celkem pevnej a tudíž by to mohl vydržet... :-)
-> haso: sem-tam sa aj tam ukážem no 

-> Pavel P..: aby po tom pisku bylo co natirat 

-> haso: aspon jeden den volna a nic nerobenie len lenosenia by sa mi pacil
-> alpin: ty mas do skoly chodit
-> castrol: fakt uuuzasny, predrbany cely jeden den...
-> Placko: ja som si ho doprial po dlheej dobe...

-> castrol: fakt uuuzasny, predrbany cely jeden den...
-> Placko: ja som si ho doprial po dlheej dobe...

-> haso: niekedy si take lenošenie doprajem aj ja ..

-> haso: to je zivot 

-> haso: wow , moj každodenný program
cely den nic nerobim len spim alebo jem...uplne mi to lezie na nervy....zjedol som snad 8 reznov, cely hrniec zemiakov a asi 15 palaciniek...
hruuuza a des...a to som pritom vstal o 12tej na obed...a pak som zas spal od 15tej do 18tej...
kelu, vobec sa mi to nelubi
hruuuza a des...a to som pritom vstal o 12tej na obed...a pak som zas spal od 15tej do 18tej...

ze zabradlie.....najprv chcela teta matnu nerez, a ked bolo kupene.....ze lesklu, tak sme lestili, lestili.....
-> FORM: sakra ta FUNka to bude pecka :)
Dneska jsem si zahrál na tunera
Tak třeba ta stříbřenka se silikonovou bází chvilku vydrží.

-> Vojta P.: barva je to jina nez auto, ale moc se mi libi tak tam musela :D
-> darklord: tak to je jasny ze potece :D pristi tyden planuju rozborku :D :D :D
-> MOLSO: Diky, bohuzel alkyton to neni :D
-> darklord: tak to je jasny ze potece :D pristi tyden planuju rozborku :D :D :D
-> MOLSO: Diky, bohuzel alkyton to neni :D
-> Vojťas: a beztak ti to potecie a das vlecku 

-> Vojťas: pěkný pěkný pane
i pěkně v barvě 

-> Vojťas: peknee 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Tunééérsky.
Tunééérsky.

Ráno výměna zadních destiček na Fiatu Stilo, pak nasazení motorku na naklápění světel a a když je někdo nešikovnej, tak musí oddělat celý nárazník aby moh vyndat světlo.
Odpoledne jsem pak hodil škůdku na špalky, sundal jsem příčku převodovky a zjistil jsem že to co mi tam mlátí od prosince je převodovka která nedržela v silentbloku a při akceleraci se se nadzvedla a buchla dolů. At můžu zas akcelerovat an nemlátí mi to. To byli strašný rány.
Odpoledne jsem pak hodil škůdku na špalky, sundal jsem příčku převodovky a zjistil jsem že to co mi tam mlátí od prosince je převodovka která nedržela v silentbloku a při akceleraci se se nadzvedla a buchla dolů. At můžu zas akcelerovat an nemlátí mi to. To byli strašný rány.
-> palinator: Je, jak by to vypadalo? :-D
-> Tazi:
Je potřeba do lesa maska?
Je potřeba do lesa maska?
-> Tazi: pošleš poštou?
Není prasklá?
-> Czkedar: pro tebe bude,neboj :)

Není prasklá?
-> Czkedar: pro tebe bude,neboj :)
-> doly120:
-> Czkedar: dodejte jinou a je vaše........
-> Czkedar: dodejte jinou a je vaše........