skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
pred chvilou dosil domou bol som kuknut traky na letisku v PN
-> Tazi: vem tu dvojdilnou masku
Né dnes ale už v pátek jsem přijel ke známým na chalupu a tam jejich děda měl tohle na ježdění do lesa. Místo chystání oslavy narozenin, jsem se do ní pustil a chudinku spravil. Teď jede na všechny 4 válce, svítí, brzdí a drží volnoběh... Nemáte někdo nějaký drapáky na ježdění do lesa…?
-> Klubko_: účast na Rally Krkonoše a zajíždění nového motoru cestou
-> vhml: co te k tomu vykonu vedlo?
-> Dale_Estelle: jj jsem spokojený

-> maca: výborně, hlavně že to pracuje, takže jsi ready

rozobral motor stieračov.. celý som sa zasral.. a už ked to bolo všetko čisté ako má tak som zistil že mi ku uhlíku chýba pružinka a že to ozubené kolo je celé vylámané :D.. takže som v podstate nič neurobil.. nemá také niekto? :D
Za víkend jsem ujel přes 1000km v Trabantu. Docela šichta :-D drrrn drrrn
-> Gryzly: jeden nástavec jsem den předtím někdě založil
Ale pořídil jsem si aspoň ten momenťák

-> Vojtisek: Máš to dělat golou s nástavcem
-> Vojtisek: jo
vypodložkován 4.válec, nasazeno těsnění Temac, nandaná hlava a osazena vana. A u té vany jsem si říkal "Ani óčko, nenasadíš!" 

-> maca: a ostřikovače stříkají?

-> Stepan FUN: Jakým způsobem to je stabilizovaný? Nebude se to klepat?
Fialka-75/Laurinka 18.06.11 20:18:13 napsal:
svezl sem se v totokfuuj vo to je ?
svezl sem se v totokfuuj vo to je ?

Pokud to bude fungovat jak má, tak by mohly bejt už i onboardy... :-)
Jenom jsem fakt nepochopil, proč ten závit na přidělání má úplně "běžnej" rozměr M6x1,25... :-/
Jenom jsem fakt nepochopil, proč ten závit na přidělání má úplně "běžnej" rozměr M6x1,25... :-/
Apple STS Chvojkovice-Brod:ano bohužel aspon tu barvu maji společnou
minno 18.06.11 19:51:10 napsal:
→ Syny: posadil si za volant Ivanu a ty si si sadol na
miesto spolujazdca a odvtedy brzdy nekopú? :)

→ Syny: posadil si za volant Ivanu a ty si si sadol na
miesto spolujazdca a odvtedy brzdy nekopú? :)

-> Fialka-75/Laurinka: a jede to lépe než Laurinka? 

-> David29: ABS nevedu :)
Nebudu napinat, byly to pistky ve trmenu
Jelikoz dosedaci plocha s deskou byla total rezava hend po koupi auta jsem pistky prejel pilnikem, ale jelikoz se mi nepovedlo to vzit presne do roviny, tak pistek na pravem kole nedosedal na desticku spravne a pri brzdeni se kvuli tomu zkrival cely trmen v tech gumickach a NEKDY to kopalo... Desticka nebyla ojeta na cele plose a dle me se pri brzdeni pohybovala (vibrovala) a to zpusobilo cukani... Vymenil jsem pistky, zajel a je klid :)
Nebudu napinat, byly to pistky ve trmenu

-> David29 18.06.11 20:10:40: 

afro100 18.06.11 20:09:01 napsal:
→ David29: tchýně tvl :D:D:Dminno 18.06.11 20:08:56 napsal:
→ David29: tchýněalpin 18.06.11 20:08:51 napsal:
→ David29: tchýne
Na mě nemusíte řvát, mě to stačí říct třikrát

→ David29: tchýně tvl :D:D:Dminno 18.06.11 20:08:56 napsal:
→ David29: tchýněalpin 18.06.11 20:08:51 napsal:
→ David29: tchýne
Na mě nemusíte řvát, mě to stačí říct třikrát

-> Voplik: ty voe ty ptaku gratuluji ti
oslavicka bude kdy??
pocitam s tim ze jsem zvany dopredu

-> David29: tchýně tvl :D:D:D
-> David29: tchýně
-> David29: tchýne
-> minno: Hlavně nevíme, co je to svokra 

To ako tu kedysi ktosi písal o hluku v aute: Aj mne čosi v aute strašne hučalo. Ale odkedy som prestal voziť svokru, už nehučí.... Nevie niekto čím to mohlo byť? :))
-> Syny: Občas fungovalo ABS?
Nenapsal si nové hadice a trubky... tak něco v tom?

Nenapsal si nové hadice a trubky... tak něco v tom?
-> minno: Spatne 

-> minno:

-> Syny: posadil si za volant Ivanu a ty si si sadol na miesto spolujazdca a odvtedy brzdy nekopú? :)
Ja vyresil svuj neresitelny problem s kopanim brzd... Schvalne kdo typne cim to bylo... Brzdovy pedal kopal a auto brzdilo cukave, ale jen nekdy! Nove: kotouce, desticky, pakny, bubny, prasatka, brzdovka... Tak typujte... 

-> afro100:
Ne, mám to teprv na SEDRu (ještě k tomu nepřetryskovaným a neT613), nemám nabroušenou vačku, vejfuk Leschentrubke a hlavně nemám červený řemenice.
Ne, mám to teprv na SEDRu (ještě k tomu nepřetryskovaným a neT613), nemám nabroušenou vačku, vejfuk Leschentrubke a hlavně nemám červený řemenice.

-> palinator: viac to nejede ? :D
probíráme ze se svatební picí a žrací agonie
už mám zas vypito na 5 let

blicí kbelíček fotit nebudu.

blicí kbelíček fotit nebudu.
Teda né dnes,ale včera jsem se dovzvěděl,že maturitka je v kapse na 100%
Ale teprve teď jsem "vylezl" z lihu
Ještě mě v pondělí čeká oficiální vyhlášení. A pak už se zase vracím k normálu. Půjde se zase dělat na škodovce :)
Ale teprve teď jsem "vylezl" z lihu

Ještě mě v pondělí čeká oficiální vyhlášení. A pak už se zase vracím k normálu. Půjde se zase dělat na škodovce :)
-> Voplik:
jsme s bandou ještě v ten den sprášili jako dobytek
. Jinak gratulace 

-> Shader: ty jo rad bych ale nemohl sem,ozrani me jeste čeká 

-> Voplik: Vožral ses aspoň jak hovado?

Včera hodně povedenej den,rano odjezd do Strakonic (pracovne) na tri sestry a pak okolo jedny hodiny jsem se dozvedel že sem dal MATURITU s čímž sem ale vůbec nepočítal.....všechno ze mně spadlo
Puvodne sem mel radost ze prvni poradna vec kterou sem dneska udelal byla ze sem vstal o pul osme abych stihhl udelat vsechno co musim a pak se vrhnout na auto, ale po tom co se stalo Vetevkovi mi to trosku sebralo chut 

→ j_j: Zatím ne, možná někdy v budoucnu.
spravil sousedovi vybijejici se feldu. Ac nerad nadavam na cizi praci(prijde mi to zbytecny se tim nasirat), tak tomu jojinovi, co mu zapojoval radio bych jednu pleskl.
"+" drat natahl silnej s modrou izolaci primo na privod o pojistkovky a
"-" zlutym tenkym jak panimamin vlasek pod volantovku, draty k reprakum zrovna tak tenky
Pridal jsem drat ke spinacce, aby se radio zapinalo az po zapnuti klice, jenze radio na to nezareagovalo. Tak jsem odmotal pasku mezi iso a radiem a ten chytrak ustipl origo spojku cervenyho dratu a napojil ho ke zlutymu. Proc tam vyrobce asi ty konektory dava ze?
Klidovy odber po mym zasahu a pri vypnutych vsech spotrbicich 5-6mA oproti puvodnim 100-150mA. A pro zajimavost, jedna se o radio zn. Sony a felda MPi najetejch asi 95tkm, hmm, parada
"+" drat natahl silnej s modrou izolaci primo na privod o pojistkovky a
"-" zlutym tenkym jak panimamin vlasek pod volantovku, draty k reprakum zrovna tak tenky
Pridal jsem drat ke spinacce, aby se radio zapinalo az po zapnuti klice, jenze radio na to nezareagovalo. Tak jsem odmotal pasku mezi iso a radiem a ten chytrak ustipl origo spojku cervenyho dratu a napojil ho ke zlutymu. Proc tam vyrobce asi ty konektory dava ze?
Klidovy odber po mym zasahu a pri vypnutych vsech spotrbicich 5-6mA oproti puvodnim 100-150mA. A pro zajimavost, jedna se o radio zn. Sony a felda MPi najetejch asi 95tkm, hmm, parada