skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Arnold: viz SZ
-> FORM: A copak to je za job, pokud to neni tajne? 

-> Tommyk: aha aha v meileru bo jak se to pise tam svarujes ne? :D
-> Arnold: je to za umoe/ "mailerem" - nevim jak se to píše
penize se tam daj vydelat slusny

penize se tam daj vydelat slusny
-> Tommyk: to ani nevim ze tam neco takoveho je
-> FORM: tak jako dojizdet do Praglu by mi nevadilo jen ty prachy za cestu ja to mam 120 korun za den takze nevim ci by se to oplatilo kdyz ty prachy bych spis utratil za cestu

-> FORM: tak jako dojizdet do Praglu by mi nevadilo jen ty prachy za cestu ja to mam 120 korun za den takze nevim ci by se to oplatilo kdyz ty prachy bych spis utratil za cestu
-> Arnold: Vadilo by ti dojíždět do Prahy? Možná bych i něco měl, nic moc luxusního, ale pár kaček si vyděláš a vycházelo to tuším na následující dva měsíce.
-> Arnold: ve slanym v MCE by te urcite vzali. pokud teda nejses vemeno a byl bys ochotnej si udelat zivnost
popripade pres nekoho.. na brigadu

-> alpin: taky kukam vsade mozne ale je to na pytel s tema brigadama nekde chteji vodicak na auto treba nekde nejakou praxi takze pekne na hovvno je to
-> castrol: jasny ja ale potrebuji prachy ted jsem prisel o700 kc a ja ty penize neseru jen tak
takze potrebuji na leto praci a beru klidnei vikendy

-> Arnold: to je len slušnejšia varianta namiesto - jdete do prdele.. byť tebou tak by som sa popýtal kde by sa len dalo 

-> Arnold: ked niekto povie ze sa ozve tak sa na 99% neozve 

-> afro100: to jako ozvou to vim ale spis se ozvou s tim ze nemaji praci pac tam mam znameho
-> Arnold: tak ti uz sa neozvu ...
-> alpin: vole tam ty penize utracim za pokuty
ja uz sa pytal a povedali mi ze ked bude praca tak sa mi ozvu
takze nevim nevim

-> FORM:
Já na Karsita taky nemám špatnýho slova. Opadala mi ta základovka z trubek ke tlumiči (na Š120) a po 2 letech na tom není liška, i když kilometrový proběh je opravdu minimální.
Já na Karsita taky nemám špatnýho slova. Opadala mi ta základovka z trubek ke tlumiči (na Š120) a po 2 letech na tom není liška, i když kilometrový proběh je opravdu minimální.
-> Arnold: až pojdeš zase do práglu..
ja sa idem v pondelok pýtať

ja sa idem v pondelok pýtať

-> tunerlada: se mas ja nevim jestli budu pac mi rekli ze kdyz bude prace tak mi zavolaji a zatim nic takze to vypada spatne a ja penize potrebuji
-> tunerlada: tak gratuluju :) nechceš mi tak taky sehnat fleka?
jaká bude pracovní doba? :)

-> tunerlada: to si tiež hovorím....že bay pradzniny 

-> tunerlada: čo budeš robiť?
nevim jesli podělal ale byl sem přijat do práce..bay prázdniny 

-> suri: Já kupoval Karsit a jsem spokojený, sednul perfektně a vypadá kvalitně. Někde jsem četl, že jsou to stejné výfuky jako ze škodovky, jen nemají slepici, Těžko však říct, jetli to vyrábějí se stejnou kvalitou.
-> suri: jo, bez problému. Právě předtím tam byl kajetán TYLL a ten neseděl
-> Milan 136: klasika :-) , pasuje to pekne že? zo kšuntami sa vždy seriem a tento sedí vždy
-> Milan 136: Jasně, já právě vzadu mám nové plynokapalinové Kayaby a dopředu bych rád žabičky. Tak teď přemýšlím zda-li nechyt vyrobit i zadní, předpokládám, že je Hušek nebude mít skladem.
-> suri: nevšiml jsem si a ani to moc nezkoumal. znak tam někde je. Vyfasoval jsem je, stříknul sváry zinkem a šup do auta
-> Milan 136: nebol na výfuku výrobca ? iba slepica?
-> doly120: výfuk sa dá normálne kúpiť a cena pár korún rozdiel od cárachov -> Milan 136: super , tiež musím
-> FORM: Nažlucený KYB (viz ID)-zvyšujou výkon
Díky a tý rezatý nápravnice si nevšímej

Díky a tý rezatý nápravnice si nevšímej

-> Tomaso435: to rozhodne nie 

-> castrol: aha aha :) tak tojo :) ja už se lek že z toho ze zadu budeš mít číňana :-D
-> doly120: nebyla, musíš si na to umět zajít. Ale i katalogová cena je v pohodě.
Normálně byl skladem, je to normálně k dispozici. Somozřejmě v autorizovaném servisu
Normálně byl skladem, je to normálně k dispozici. Somozřejmě v autorizovaném servisu
-> Milan 136: Copak to máš vzadu za tlumiče, to jsou HP sporting? Jinak to máš pěkné, shodou okolností teď také pracuji na zadku. Nápravnice je na pískování a zinkování, nový výfuk stojí v koutě, držák rezervy a tažné jsem dnes přetřel první vrstvou černé barvy.
-> Milan 136: To musela být slušná pálka ne? 
Sehnat šel normálně? Všude nabízejí druhovýrobu

Sehnat šel normálně? Všude nabízejí druhovýrobu
-> doly120: Škoda Auto
-> Milan 136: Prosím tě,kdo je výrobce výfuku?
a rezerva. novej držák (vzhledem k ceně jsem se na škrábání a natírání vy...), pěknej disk a "zrenovovaná" pneu

zadní díl origo místo rezonátoru z 1.9D. možná bude alespoň koncovka
-> Tomaso435: jaj tak ta tam bude ale len taka imitacia
-> castrol: nene myslim na 5 dveřích lištu mezi světlama co je nad SPZ :)
-> Tomaso435: aka cierna lista ?myslis tie plechy co su pod svetlom ?
-> castrol 16.06.11 14:49:40: černá lišta nebude ? .. to budeš mít ty světla useklý jako tuneři ? ta lišta tam je potřeba , jinak to vypadá hodně divně ;)
-> doly120: viez co ze anineviem
inac ja dnes toto a plnic ale fotak v mobile sa mi opustil....

inac ja dnes toto a plnic ale fotak v mobile sa mi opustil....
-> haso: tak gratulace 

-> m8rinek: dá se to uplatnit i na 120? mám ji dost podupanou
-> castrol 16.06.11 14:49:40: z čeho je ta náprava v pozadí?

-> haso: skoda-virt.cz/cz/.../1490
39-stavka