skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
vyndali jsme motor s nějakým divným setrvačníkem,asi proto to nejelo.
-> darabos: pripravený na ostrú lúku? Prídem sa pozriet
-> VeTeV: :)
-> tunerlada: ten novší ani neviem , ale ten druhý neštartuje , nemá tlaky 23-29 rozhádzané , po naliatí oleja 33 pojdu asi nové piesty a krúžky , druhý už má nový motor vedľa položený
-> suri: schválně jaká byla příčina obou?v práci to máme taky co týden skoro tak transporter buď motor nebo turbo
-> havlik: ty si sam celej plnej 

-> Lukaš12345: já taky jezdim plnej a nemam offroad

-> havlik: Nemůžu snižovat jezdím plnej a jsou to gumy zadarmo takže si nemůžu vybírat 

-> Lukaš12345: off road?
a ešte fotka nového polomotoru , dva vw transportery na dielni oba ko motor
-> Jozka: :-D
-> suri: Asi jsem to do slovenštiny přeložil špatně - česky: Makal jsem jak barevnej, slovensky spíš Robil som ako farebný.. takže RSAF..
-> Jozka: to neznám
-> suri: Čili jak se dřív říkalo MJJB resp. MSAF ?

mám to písať?
dnes , manžeta na felicii , dole hlava na transporteri V5 , dole vaňa a kopa kokotín okolo toho čo nejdem písať , umytá hlava z druhého transportera , z druhého transportera zhodená nápravnica a pripravený na výmenu motora + kopa drobností na ktoré si nespomeniem
dnes , manžeta na felicii , dole hlava na transporteri V5 , dole vaňa a kopa kokotín okolo toho čo nejdem písať , umytá hlava z druhého transportera , z druhého transportera zhodená nápravnica a pripravený na výmenu motora + kopa drobností na ktoré si nespomeniem
-> zidlik: tak pak kdyztak sms nebo sz

-> jok3r: ajo ty vole du si ji precist znova

-> zidlik: a prisla ti vubec sms?

-> havlik: myslíš?

-> zidlik: myslim si že i když toho chlastu vypiješ oceán tak se k tobě nevrátí

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : klidně volej
holt vydařenej víkend no
v pátek sem udělal vostudu v makadi,v sobotu na splávku a v neděli u čechů a v holandu

-> zidlik: Ježiš to je vůl... a to jsem ti chtěl volat, ale z tebe dneska žádná práce nekouká. 

dneska me vzbudila matka jak se valim nekdy v 5 rano pred barakem na zemi nalitej a spivam
...tak me vymrdala ze si zni asi uz delam prdel....kdyz me to bavi

-> Jindas 22.05.11 23:32:28: kde sa to da prosim ta zohnat? ja uz ju strasne dlho zhanam? ked tak SZ
-> peti 22.05.11 13:54:10: to si podľa mňa nespravil dobre, to krytovanie ložiska je dobré vo vlečke práve preto, že máš istotu že ložisko je stále mazané a mazivo nevyfrká von, keďže primazávať sa to tam bez rozoberania nedá.
dnes som sa dostal konecne k nejakym foteckam zo vcerajska, teda nadvazujem na vcerajsie onboardy
-> Jindas: to má každej!!!!!!!!!!!já chtěl něco extra,bude to schovaný a sólo vypínač

-> castrol: já jí scháněl strašně dlouho a kámoš z Německa mi jí hned obědnal

-> Radek Retro eLeSo: tak to si dobre vybral
-> castrol: jasnéééééééééé

Já jsem se byl dnes projet zase po dlouhé době Fáčkem, projel se podél dálnice a zajel si na zmrzku. Cestou domů jsem na jednom kruháči ulovil RZ 1AC po nějakým pražákovi, na Benzině nedobrovolně podpořil státní rozpočet super daní na paliva a naopak dobrovolně nadaci Loutky v nemocnici (stálo mě to mnohem míň, než ta daň z benzínu). 

-> MOLSO: -> oppik: je to jen druhej klakson,klasika sou dvoutónovky z nový vochcáfky,tohle bude jen pro p*del ale pecka zvuk

Radek Retro eLeSo 22.05.11 22:58:00 napsal:
dneska namontoval drsný plašítko na chodce

to jsem zvědav jak ti to bude troubit :-)
dneska namontoval drsný plašítko na chodce

-> Radek Retro eLeSo 22.05.11 22:58:00: tak toto je krása

-> Matulo: ja len tak že keď si sa jebal so štetkou... na jerichove sa toto vykonáva ale farby-laky tam teda niesú

a malej detail spojovacího materiálu na zadních sedákách(vše nerez a imbus)

-> alpin: Ne! Kukal som animovane ninja korytnacky! 

-> Matulo: si bol na jerichove nie ? 

-> Matulo: ogrckane alkytonom 

Ja som sa dnes jebal so stetkou...
Kolotoce Ardanovce budu mat konkurenciu...

pre zaujimavost nahral som zvuk motora zo snimaca klepania, motor favo 1.3
www.vdracing.sk/motor_01. mp3
www.vdracing.sk/motor_01. mp3
-> jok3r: Si odvoď spotřebu http://www.youtube.com/wa
tch?v=jnGultWrErA&feat
ure=related
-> David29: jj to jsem někde viděl, jak testovali hasičský auta na tatrováckym polygonu. Přidělali tyče na nárazníky a porovnávali zkrut rámů, tatra se ani nehla a západní verky to ani neodjeli celý, protože měli strach, že se to rozláme

-> David29: jj to jsem někde viděl, jak testovali hasičský auta na tatrováckym polygonu. Přidělali tyče na nárazníky a porovnávali zkrut rámů, tatra se ani nehla a západní verky to ani neodjeli celý, protože měli strach, že se to rozláme