-> David29: jj to jsem někde viděl, jak testovali hasičský auta na tatrováckym polygonu. Přidělali tyče na nárazníky a porovnávali zkrut rámů, tatra se ani nehla a západní verky to ani neodjeli celý, protože měli strach, že se to rozláme
To je prostě Tatra, ne jako ty západní mrdky typu Actros, Man, Volvo apodobně, kde se rám akorát kroutí, je to vysoký a vratký a na stavbě v první ďuzně se to div nepřevrhne....
Si pamatuju, jak jednou v Chříči, už po skončení jak blbnou, tak výjezd tak 50m do svahu, se speciálama si neškrtali a do 3/4 se vyhrabala lízina a až nahoru se dostal s šestikolkou tatrou, nikdo jinej.
Pánové nevím kam to dát a nebo jestli se to tady řešilo....
Koukali jste na Novu na zprávy,jak říkali,že dva Nissany GTR zavinili nehodu,kterou nepřežil 26 letý ridič a 22 letá spolujezdkyně je v kritickým stavu?
Nebyli to čirou náhodou ty dva nissany,co byli v Panenským týnci? Podle obrázků to tak vypadalo. To jsou ******* ........ k tomu nemám co víc říct...
tak po dlouhý dobš zase něco dělám v práci,dneska sem utahoval celej den tisíce šroubů,mimochodem celá akce měla 100t.ks šrouboviny,z toho asi 25t.ks jsou ochrany proti vypadnutí krabice
-> minno: u skf neviem ako, ja som daval ZKL/ZVL a ja som odkrytoval vymyl, naplnil tukom co som daval na celu vlecku a zaklytoval iba zo strany ku guferu
-> afro100: Porovnávali jsme to s hlavou 136 která nebyla snižovaná (původní 136 najeto 60 tis. km),takže asi o tolik je to vzaný.Viz předchozí odkaz.Předchozí majitel motoru dělal GO a hlava byla vyžraná od fridexu,tak jí vzal co to šlo.
-> hundrtkarjiri: tak ok :) ja o tom zas tolik nevim, jen co jsem slysel tak prej max o 0.8 liznout pak uz to ma moooc velky KP. ale jestli mas prehozeny hlavy tak asi ok -nejspíš o tom víš víc než já..
-> Tommyk: Cca zhruba jo o 1,5-1,6 (už víc ubrat nešla-viz úprava předchozím majitelem-vyžraná od fridexu) je to 136 hlava na 135 motoru,takže to tolik nevadí.Ta hlava je z mýho motoru fa 136-našnupanýho (ten se tedka dělá a bude ještě ostřejší a nebude to mít už takový tlaky-hlava bude srovnaná už jenom o 0,6).Akorát to ve spojení se 3.9 diferákem moc nejede,ale zase to nebude tolik žrát (auto do práce).