skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: schválně jaká byla příčina obou?v práci to máme taky co týden skoro tak transporter buď motor nebo turbo
-> havlik: ty si sam celej plnej 

-> Lukaš12345: já taky jezdim plnej a nemam offroad

-> havlik: Nemůžu snižovat jezdím plnej a jsou to gumy zadarmo takže si nemůžu vybírat 

-> Lukaš12345: off road?
a ešte fotka nového polomotoru , dva vw transportery na dielni oba ko motor
-> Jozka: :-D
-> suri: Asi jsem to do slovenštiny přeložil špatně - česky: Makal jsem jak barevnej, slovensky spíš Robil som ako farebný.. takže RSAF..
-> Jozka: to neznám
-> suri: Čili jak se dřív říkalo MJJB resp. MSAF ?

mám to písať?
dnes , manžeta na felicii , dole hlava na transporteri V5 , dole vaňa a kopa kokotín okolo toho čo nejdem písať , umytá hlava z druhého transportera , z druhého transportera zhodená nápravnica a pripravený na výmenu motora + kopa drobností na ktoré si nespomeniem
dnes , manžeta na felicii , dole hlava na transporteri V5 , dole vaňa a kopa kokotín okolo toho čo nejdem písať , umytá hlava z druhého transportera , z druhého transportera zhodená nápravnica a pripravený na výmenu motora + kopa drobností na ktoré si nespomeniem
-> zidlik: tak pak kdyztak sms nebo sz

-> jok3r: ajo ty vole du si ji precist znova

-> zidlik: a prisla ti vubec sms?

-> havlik: myslíš?

-> zidlik: myslim si že i když toho chlastu vypiješ oceán tak se k tobě nevrátí

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : klidně volej
holt vydařenej víkend no
v pátek sem udělal vostudu v makadi,v sobotu na splávku a v neděli u čechů a v holandu

-> zidlik: Ježiš to je vůl... a to jsem ti chtěl volat, ale z tebe dneska žádná práce nekouká. 

dneska me vzbudila matka jak se valim nekdy v 5 rano pred barakem na zemi nalitej a spivam
...tak me vymrdala ze si zni asi uz delam prdel....kdyz me to bavi

-> Jindas 22.05.11 23:32:28: kde sa to da prosim ta zohnat? ja uz ju strasne dlho zhanam? ked tak SZ
-> peti 22.05.11 13:54:10: to si podľa mňa nespravil dobre, to krytovanie ložiska je dobré vo vlečke práve preto, že máš istotu že ložisko je stále mazané a mazivo nevyfrká von, keďže primazávať sa to tam bez rozoberania nedá.
dnes som sa dostal konecne k nejakym foteckam zo vcerajska, teda nadvazujem na vcerajsie onboardy
-> Jindas: to má každej!!!!!!!!!!!já chtěl něco extra,bude to schovaný a sólo vypínač

-> castrol: já jí scháněl strašně dlouho a kámoš z Německa mi jí hned obědnal

-> Radek Retro eLeSo: tak to si dobre vybral
-> castrol: jasnéééééééééé

Já jsem se byl dnes projet zase po dlouhé době Fáčkem, projel se podél dálnice a zajel si na zmrzku. Cestou domů jsem na jednom kruháči ulovil RZ 1AC po nějakým pražákovi, na Benzině nedobrovolně podpořil státní rozpočet super daní na paliva a naopak dobrovolně nadaci Loutky v nemocnici (stálo mě to mnohem míň, než ta daň z benzínu). 

-> MOLSO: -> oppik: je to jen druhej klakson,klasika sou dvoutónovky z nový vochcáfky,tohle bude jen pro p*del ale pecka zvuk

Radek Retro eLeSo 22.05.11 22:58:00 napsal:
dneska namontoval drsný plašítko na chodce

to jsem zvědav jak ti to bude troubit :-)
dneska namontoval drsný plašítko na chodce

-> Radek Retro eLeSo 22.05.11 22:58:00: tak toto je krása

-> Matulo: ja len tak že keď si sa jebal so štetkou... na jerichove sa toto vykonáva ale farby-laky tam teda niesú

a malej detail spojovacího materiálu na zadních sedákách(vše nerez a imbus)

-> alpin: Ne! Kukal som animovane ninja korytnacky! 

-> Matulo: si bol na jerichove nie ? 

-> Matulo: ogrckane alkytonom 

Ja som sa dnes jebal so stetkou...
Kolotoce Ardanovce budu mat konkurenciu...

pre zaujimavost nahral som zvuk motora zo snimaca klepania, motor favo 1.3
www.vdracing.sk/motor_01. mp3
www.vdracing.sk/motor_01. mp3
-> jok3r: Si odvoď spotřebu http://www.youtube.com/wa
tch?v=jnGultWrErA&feat
ure=related
-> David29: jj to jsem někde viděl, jak testovali hasičský auta na tatrováckym polygonu. Přidělali tyče na nárazníky a porovnávali zkrut rámů, tatra se ani nehla a západní verky to ani neodjeli celý, protože měli strach, že se to rozláme

-> David29: jj to jsem někde viděl, jak testovali hasičský auta na tatrováckym polygonu. Přidělali tyče na nárazníky a porovnávali zkrut rámů, tatra se ani nehla a západní verky to ani neodjeli celý, protože měli strach, že se to rozláme

To je prostě Tatra, ne jako ty západní mrdky typu Actros, Man, Volvo apodobně, kde se rám akorát kroutí, je to vysoký a vratký a na stavbě v první ďuzně se to div nepřevrhne....
-> afro100: ja myslim ze ve chvili seslapnuti plynu se motor meni na prutokovy ohrivac paliva

-> jok3r: hruby odhad :D
-> afro100: jenom? tos me sklamal

-> jok3r: tak 100l/100km ... pačemu ? :D