skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
jelikož manžeta u řadičky byla docela na sračky,tam sem tam dneska dal novou,sice z pežota 405 ale docela sedla

-> alpin: no problemo
-> Kaprof: -> castrol: dakujem

-> Kaprof: -> castrol: dakujem
-> squalo: ale jo pekne 

-> alpin: len aby

-> squalo: pěkné

-> Arnold: kolesá hujere
-> squalo: keď budem velký a budem mať kolesá tak skončia u teba

-> squalo: keď budem velký a budem mať kolesá tak skončia u teba

-> alpin: kolesa ano 

-> alpin: dobytku

-> squalo: aj mne by si vyleštil ?

A este som odniesol hlavu (felda 50kw) k lekarovi 

-> Soptikmartin: www.denbraven.sk/produkty
/.../1210.htm
-> Kaprof: jen nepiš kde stojí nebo ti ho někdo vyfoukne

-> Soptikmartin: lakom 

-> Pipo26: prosim tě,čím si ten blok lakoval?
Nalakoval som motor a konecne trosku popratal garaz lebo to tam uz bolo ako v chlieve 

-> Tomáššš: Nemám ,zejtra se pujdu podívat detailnějc
Stejně by si ho vzal otec pripadně...

-> Kaprof: a uz ho mas doma ?
Já dneska v bazaru objevil bojeschopný eRko :o) Se tu s nima protrhl pytel nějak u nás :o)
Dnes som úspešne rozobral suchý 5q vymenil synchróny a zložil (na druhý pokus lebo som moc "šikovný"
Ale aj tak mám zo seba radosť

Ale aj tak mám zo seba radosť

PIPO26 to ma spinave.. tak mu idem prikladom :)) ocistene a pripravene na dalsie pracovne postupy
-> VeTeV: ako vravim merac signalu a je to co by dup

-> castrol: prave - znamej ma takovou slusnou masinku na to - sam me rikal, ze kompasem by to delal blazen - coz je jasny tma staci malo a ukazuje to pokazdy jinam :-) jako analog jsem kdysi nejak dal, ale uz na to nemam ty spravne nervy 

-> VeTeV: tak to je potom robota na pecko
-> castrol: ale tak vis jak, ono se to sem tam chytlo, ale stejnak - trosku jsme s tim hnul a zase to bylo v ... na me to je moc jemne a kdyz ti kompas ukazuje pokazdy nekam jinam, se na to muzu...
-> afro100: jasnacka
-> castrol: ... som si musel vystacit tym co bolo no ...
-> afro100: tak ja mam vyhladavac signalu a nic nevlacim je to ako mobil
-> castrol: tak preto si vezmem telku a ten tentonoc zo sebou :D
Je to asi mozno smiesne, ale mam na to malu telku a naladila uz nejeden satelit ...
Je to asi mozno smiesne, ale mam na to malu telku a naladila uz nejeden satelit ...
-> afro100: tak ale ked si na streche tak nebudes zbiehat aby si si kukol aky mas signal
-> castrol: ale prd ... normalne naladeny primac a telku ... v menu to ukazuje intenzitu signalu - hodis si to na obraz a posuvas ...
-> VeTeV: treba mat nato spesl masinku na vyhladavanie signalu alebo ako pises kompas
ja se pokousel naladit satelit na spravne vlny - nejak se me nedarilo najit spravny azimut, tak sem se na to vysral :-)) zejtra to znamej snad udela jinak nez ja podle kompasu z roku 1-2

-> Pipo26: vypraný - per vole ! 

-> minno:

-> Pipo26: vyprany v pipowe

-> Kuladmin: woe
tak sem to udělal na prasáka, "noaco"
pro představu stačí.
vím jak to má správně být, ale asi se mi nechtělo o půlnoci .. :D
EDIT: ono totiž v malování trefit střed je docela umění, takle to bylo pro mě jednodušší a pohodlnější

vím jak to má správně být, ale asi se mi nechtělo o půlnoci .. :D

EDIT: ono totiž v malování trefit střed je docela umění, takle to bylo pro mě jednodušší a pohodlnější

-> Kuladmin: To okotoval jako zednik no 

-> Tommyk: Doufam ze nejsi strojar apod pac to kotovani je neco sileneho takhle kotovat prumery

-> suri: viz u auta.. 

-> Klubko_: ted koukam ze mas sbihavosti ve stupnich, ja je resil v milimetrech. Prepocet si bohuzel nepamatuju a nechce se mi ho ted vymejslet
-> Klubko_: jo, při brzdeni se ti to rozleze do rozbihavosti a bude to plavat. Dava se 1-2mm sbihavost.
-> vhml: zeby?
asi to zkusim. A kdyz uz jsem byl ve sternberku, tak jsem to hned vytahl na ecce homo. No mazec reknu vam
asi budu v zatackach mnohem rychlejsi, kdyz se naucim vyuzivat toho, jak se to chova

-> Klubko_: dozadu bych dal trochu sbíhavosti, jinak jsou to hezký hodnoty :-)
a nemerene hodnoty v plnym: img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/2323_2011-05-18_
16-47-29_1.jpg
a muzu zacit laborovat ze
excentry jsou oba na max a kozliky podlozeny jen M10 matkama. Bal jsem se, ze budu muset ven s napravou a davat podkuvky, ale jak jsem to slozil v garazi, tak jsem s tim nemusel hnout, cemuz se mi az nechce uverit.
a muzu zacit laborovat ze

vcera jsem byl na geometriii. Malem jsem do servisu nenajel pres rantl 

-> Tommyk: copak?
Tak jsem poprvý zavrčel. ale nějak se mi to nezdá ...