skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> škodec: jednu felicitu de la pronto a minnkovi vystuhy na vlečku 

-> MOLSO: robil si uz aj nieco ine okrem feličity?

-> alpin:
-> suri: fb

-> suri: fb

-> MOLSO: a prečo celú bočnicu?
-> MOLSO: co jste dnes oddelali 

-> Syny: jj to by bolo fajn
-> Tomino : Tuhle houpačku máme doma, ale potah je totálně roztrhanej. Díky za inšpiráciu.

-> majop3k: Ty fotky mam jen maly - temer stejny jako jsou tady... Jsou z prezentace. Zkusim se ho zeptat jestli nema vic fotek z ty doby, pripadne z toho vyvoje. A kdyz by mi je dal a dal svoleni je normalne uvolnit, tak je sem nahraju do clanku 

dneska sem pořešil kola,taky sem konečně schodil tu zahrádku
fota sou v kartě

-> Tomino : už viem čo zrobim zo starymi sedačkami z Fiata

-> Tomino : 

Aj tak sa dajú využiť sedačky z Favorita

-> Syny: paráda

-> Syny: Tak to ti uprimne zavidim tie pocity. Sakra potlapkaj ho za mna na plece. Bolo by fakt super keby si zohnal viac info a foto. Aspom by som mal viac podkladov pre moju stavbu:
skoda-virt.cz/cz/.../6746 -majop3k-skoda-130lr-h
Prosim ta posles mi tie dve foto na mail co mam v id. Dik
skoda-virt.cz/cz/.../6746 -majop3k-skoda-130lr-h
Prosim ta posles mi tie dve foto na mail co mam v id. Dik
-> Syny: mam aj ja jedneho znameho co pracuje na,, technike,,-TUKE ,ten ked spustil debatu tak padla sanka, za sociku chodil stelovat stroje do zbrojovky,sem tam vyraba veci pre Vlasateho,tak hole piesty,ojnice z Formule,to som si osahal,proste parada, budem rad ked nieco popridavas,co to studujes???
-> Stvivi: Co se tyce toho LRka tak mam jen tohle... Je to vytrzeny z prezentace, kterou mel a vic toho u sebe nemel, ale muzu se zkusit zeptat jestli nema vic fotek, za to nic nedam ;) Je hrozne v pohode, hodiny s nim byl spis takovej pokec vzdycky a ze zkousek nedal nic jinyho nez 1. Dneska se mi jeste ptal jak mi to de, protoze uz ho tedko na nic nemam :)
-> Syny: fasa fotky ,nemal ich viac, nieco z toho ako to modeloval, nieco v mensej mierke, a tak ???to musel byt fajny pokec sakra

-> VeTeV: to mas pravdu,niekam dojdem z Rapidkou a ludia,,to je Rko,, alebo naopak na Rko to je Rapid, zvedsa v tom maju gulas ako hrom
emisnu 

zjistil jsem, že budu muset vyměnit blatník :(
-> Syny: se chtel pochlapit, ale holt co znali lidi v V 80-90 letech uz dnes nezabira... lidi znaj leda tak 120ku a vic nic... takze se nedivim, ze moc nezabodoval

Spis me docela soklo, ze vana, kterou jsem puvodne chtel dat na skodovku na kaptu je v podstate jeho dilo - ten tvar
Fakt zajimavy pocity se tohle dozvedet po takovej dobe co ho osobne znam 

-> j_j: 

-> Syny: vypadá to, že si od někoho z virtu budeš muset půjčit repliku 130 LR, přijet s ní na státnice a máš to v kapse.
-> VeTeV: No ono jsem mel plus hlavne v tom, ze jsem vedel o cem mluvi, coz se o zbytku rict ani nedalo :) Kdyz zacal o 130 LR, tak nikdo nevedel ktera bije a ze to jezdilo ve skupine B, kterou pak zrusili jeste nez to auto stihlo mit nejaky uspechy, tak to uz tuplem nevedeli o co ze jako jde...
-> VeTeV: 

-> Syny: vidíš, mít šádes, měl jsi plus 

Foceno jim v Plzni u vystaviste (ktery tam tenkrat jeste stalo) a kde byla udajne firma MTX, jak jsem pochopil.
Dneska jsem ve skole pad na prdel a cumel z vodevrenou hubou. Clovek (ucitel), kteryho jsem mel od zacatku navazujiciho studia na design a budu ho mit i u statnic v komisi (akademicky sochar pan Frantisek Pelikan), neni jen tak ledajaky ucitel. On to je totiz docela velkej frajer v oboru. Ani jsem netusik s kym ze mam tu cest. Ale napriklad jedna z jeho praci jejichz je autorem jsou laminaty na 130LR/B
On je vymyslel a vymodeloval a MTX podle nich udelalo kopyta pro laminat
A to je jedna z mnoha veci, ktery ma na svedomi. A jeste byl tak hodnej a poskytl mi svoje fotky, ktery mel u sebe...

-> darklord: a takisto tam vznika pnutie
naco je tam asi ten vyrez do véčka ? asi aby to mohlo pracovať. Keby nie mohli to zarovnat a nehat tak.

-> darklord: nejde o usetrenie ale oslabujes material, tak sa moze stat ze to praskne.
-> minno: no vedeli - aby si usetril elektrodu a par gramov hmotnosti
-> Petuli: -> Mantrabeach: tak ono sa nemusí stať nič, ale súdruhovia asi vedeli prečo tam kázali v tom mieste to nevariť. Sranda ale je, že sa to tu preberá pomaly čo týždeň dookola, že výstuhy šikmých ramien sa vo V-čku nevaria a čo týždeň tu príde niekto, čo to tam aj tak zavarí
Ma prekvapuje, že už dávno tie výstuhy neprivaril nikto zhora

Ma prekvapuje, že už dávno tie výstuhy neprivaril nikto zhora

prijel mi sharan na dobijení :D
sviti kontrolka dobijeni ale auto dobiji.. pri prudkym pridani a pusteni plynu zhasne nebo problikne..
volnobezka na altiku ok, ale vyndal sem regulator a sberaci krouzky skoro nikde :D
sviti kontrolka dobijeni ale auto dobiji.. pri prudkym pridani a pusteni plynu zhasne nebo problikne..
volnobezka na altiku ok, ale vyndal sem regulator a sberaci krouzky skoro nikde :D
-> Mantrabeach: taky to tak mám a nic,žádný problém!
-> Fén: kupodivu tenkrát když sem to vyztužoval já před 4 rokama tak sem to tátu taky nechal zavařit v tom véčku a za ty roky vůbec nic

Tak ja som zas rozoberal karbec... Ale nie a nie sa pohnut... Zistil som vadu ale ako ju opravit :(. Tu je problem skoda-virt.cz/cz/.../1476
58-skoda-100-karburator
Matthes, záškodník z TechWebu 11.05.11 20:01:38 napsal:
→ haso: Vyberas tematum? Hlavne vyber dobryho vedouciho. Me
ted ceka obhajoba, brrrr.
hej, vyberam si presne podla veduceho...
aku mas bakalarku?
→ haso: Vyberas tematum? Hlavne vyber dobryho vedouciho. Me
ted ceka obhajoba, brrrr.
hej, vyberam si presne podla veduceho...
aku mas bakalarku?
-> matusko: ach 

-> matusko 11.05.11 22:21:04: ekologie především 

-> Fén: no ved vsak uvidime ak bude zle spravia sa ine a lepsie

-> matusko: proč si tu dokumentaci nepřečteš?
-> matusko: Nechci kazit radost, ale pokud se dívám dobře, tak to máš přivařené špatně. To "véčko" má být volné.
-> alpin:
myslim ze nebude treba mame 200 litrovy sud a nejake bandasky

a povarili sa aj vyztuhy na sikme + pozdlzne ramena a uz je to aj vsetko vo farbe takze to schne

-> matusko: ak dojde olej tak molso má po starom motore rafinériu
ako tak je spasovana nova pec na spaleny olej na zimu...bude to mat aj radiatory a vykuri to krasne cely dvojgaraz a jedna plna nadrz vydrzi zhruba dva dni takze parada

-> Josifek: nezlob se na mě, ale myslim že to auto by zasloužilo jinou péči , než vymejšlet takovýhle kraviny, bože dobrej