skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nwkt: S Voplikem? Dyk kazdej vypada uplne jinak 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak teď jsem zase zmaten já
Mě se pořád pletou 

-> Nwkt: Tyvole, ja zil v domeni ze to je Zeke

-> Matthes, záškodník z TechWebu: že to neni Zeke
-> Nwkt: Jak vedle?
Konečně jsem si dal na auto panoramatický zrcátko, ale až jsem ho sundal, tak mi došlo, že mám ročník 86. A že to co tam cpu je 88. Nevite jak ho kuchnout to 86 zrcátko? Zkoušel jsem to podle návodu v sáčku z toho 88, ale ani zaboha to nešlo...
-> marek668112: Těsně vedle
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> maca: dík
-> Péďa17: máš mail

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zeke?

-> majop3k: už se těším až to bude postavené,jinak nádhera už ted
-> Bohyn: tak ten chrom u oken spolu s kolama oživil auto
-> Radek Retro eLeSo: prostě paráda jinak u tebe nelze nic jiného očekávat než že to bude na jedničku
-> Bohyn: tak ten chrom u oken spolu s kolama oživil auto
-> Radek Retro eLeSo: prostě paráda jinak u tebe nelze nic jiného očekávat než že to bude na jedničku
-> maca: u nás hašiči měli 138 s novou maskou,ale tahle je nádhernej kousek.mkohu poprosit na email v plném?Díky email v id
Ja nic, ale kdyz sem sel po ulici tak nejaky nebozak opravoval cosi na formanu.
-> waldo: Dakujem
-> 4dams: krása

konecne to mam za sebou... boto to ako prvy sex -ani to nebolelo....
-> maca: dakujem
-> castrol: máš to tam

-> maca: posles na email v id tu tatru
-> maca: nádhera 

-> castrol: -> Stepan FUN: musím kuknúť tie naše. Ale žiadne Eko som tam nevidel. ale je pravda že naposledy som Arvu kupoval asi pred rokom.
-> minno: Vyrýábí a prodává. Jenomže u většiny těhlech výrobků přibylo označení EKO a složení to má už úplně jiný. :-/
-> minno: ale to bude asi ta ekoarva
-> Radek Retro eLeSo: www.eoleje.cz/arva-oplach
ova-ve-spreji-400ml.html
arva sa už nevyrába, nepredáva? u nás ju ešte bežne dostať
-> Stepan FUN: nic o ní nevim ale zkusim pohledat,díky za tip

-> Radek Retro eLeSo: Tak je fakt, že mě ta tenká vrstva oxidace, která po použití tohohle přípravku nijak neuráží. Důležitý je, že tam není olej a jinej bordel... Ale v tomhle případě nějak nevím. I když ta arva ve spreji byla taky docela slušná. Nevím jestli jsi ji zkoušel...
-> Stepan FUN: -> Jura_Favorit: -> venni: já vim že carlan funguje ale abych pokaždym mytí leštil, vše co bylo pěkný to mě teda nebaví
,motor venku je něco jinýho ale v autě je to vopruz

-> Radek Retro eLeSo: carlan myje dobře hliník,ale občas se po něm udělá taková "divná liška" chce to po umytí něčím napajcovat.
Asi si dam vždycky načíst stránku než budu reagovat :(
Asi si dam vždycky načíst stránku než budu reagovat :(
-> Radek Retro eLeSo: však o tom je právě ta ekologičnost
Stará Arva byla dobrá, ale ten dnešní čajíček se s tím nemůže srovnávat... Díky bohu za Carlan, ikdyž bych se ani nedivil, kdyby ho za chvíli zrušili taky.

-> Radek Retro eLeSo: kamarat co pracoval v zinkovni mi raz dal odmastovadlo volalo sa to pecko a to funfovalo ako arva
-> Radek Retro eLeSo: Carlan... ;-) docela to funguje...
-> castrol: všichni furt eko eko ale vono to prostě neodmašt'uje

-> Radek Retro eLeSo: tiez hladam cistic ale este som nic nenasiel
-> castrol: na fotce je vše hezčí ale díky,já už nevim čim mejt motor a převodovku
stará arva došla a se zbytkem co je na trhu nejsem vůbec spokojenej

stará arva došla a se zbytkem co je na trhu nejsem vůbec spokojenej

-> Michal N 283: kdepak,je to furt ten samej co proběh repasí před časem,když to bylo vše venku tak sem holt zkrášloval a opravoval

-> Radek Retro eLeSo: parada ale ty to vies
-> Radek Retro eLeSo: Nový engine do retro-užovky?
-> Zeke-ten šestý: díky
-> Radek Retro eLeSo: moc pěkné

-> myschaak AZNP K.Hora: Nemáš nějaké lepší fotky té 813....

-> majop3k: tak to jsme dva co nemame tolik casu na modely...ja erko taky delam uz asi rok a půl.....ale to se s tvou prací nedá srovnávat....je to nádhera