Konečně jsem si dal na auto panoramatický zrcátko, ale až jsem ho sundal, tak mi došlo, že mám ročník 86. A že to co tam cpu je 88. Nevite jak ho kuchnout to 86 zrcátko? Zkoušel jsem to podle návodu v sáčku z toho 88, ale ani zaboha to nešlo...
-> Radek Retro eLeSo: Tak je fakt, že mě ta tenká vrstva oxidace, která po použití tohohle přípravku nijak neuráží. Důležitý je, že tam není olej a jinej bordel... Ale v tomhle případě nějak nevím. I když ta arva ve spreji byla taky docela slušná. Nevím jestli jsi ji zkoušel...
-> Stepan FUN: -> Jura_Favorit: -> venni: já vim že carlan funguje ale abych pokaždym mytí leštil, vše co bylo pěkný to mě teda nebaví ,motor venku je něco jinýho ale v autě je to vopruz
-> Radek Retro eLeSo: však o tom je právě ta ekologičnost Stará Arva byla dobrá, ale ten dnešní čajíček se s tím nemůže srovnávat... Díky bohu za Carlan, ikdyž bych se ani nedivil, kdyby ho za chvíli zrušili taky.
-> majop3k: tak to jsme dva co nemame tolik casu na modely...ja erko taky delam uz asi rok a půl.....ale to se s tvou prací nedá srovnávat....je to nádhera