skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Nemáš nějaké lepší fotky té 813....

-> majop3k: tak to jsme dva co nemame tolik casu na modely...ja erko taky delam uz asi rok a půl.....ale to se s tvou prací nedá srovnávat....je to nádhera

Tak dnes to bude uz rok co staviam toto cudo
. Keby som mal viac casu islo by to rychlesie, ale tak hadam za rok uz bude hotove 

-> MATTESS: hehe, tohle?zmoknout?
ještě se mi nestalo
ale děkuji

-> Dale_Estelle: jak tam zaparkuješ, kdyby si někde zmoknul? Jinak to je útulný

-> castrol: vela ludom to nechuti, ale ja to vzdy nakupim na nejaku "bytovicu" a popijam, mam istotu ze mi z toho nebude zle a chuti mi to a neopijem sa, a vtom pokrocilejsom veku uz ide aj o to aby som rano vstal sviezi a nie rozbity
veru to by molso mohol, ma to 2% alkoholu

veru to by molso mohol, ma to 2% alkoholu

-> haso: a kedi ju das mne propagovat ?
......tak to by mohol aj molso abstinent

-> castrol: bazant radler, taka budiška...sa mi minule stalo ze som vypil za den asi 4 kusky a pak si pri aute uvedomil ze joj, to nieje dobry napad...a isiel som mhd...
mineralka s prichutou piva
mineralka s prichutou piva

-> haso: a aka znacka piva ?
vybavil si brigadu, budem propagovat pivo
a moja prva otazka...a mozem ho vypit? typek povedal ze len flase musia sedet takze pohodaaaaaa

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: copak?šok? pro mě taky pane, pro mě taky

-> Dale_Estelle: 

-> Pavel P..: dalo by se říct
dneska jsem tam byl do pul jedenacty:) se pripravuju psychicky na to bily nestesti

-> Dale_Estelle: takže už tam bydlíš

-> Pavel P..: nic není nemožné, stoleček i ledničku tam mam
-> VeTeV: pěkně návleky pane, a všz, že budu stejně námatkově dělat kontroly !

-> VeTeV: pěkně návleky pane, a všz, že budu stejně námatkově dělat kontroly !

-> Dale_Estelle: luxujes tam?
jsem se chtel stavit, to abych si vzal prezuvky do pytliku ...

-> Dale_Estelle: ještě by to chtělo křeslo, stoleček s pivečkem a je to prima obývák

venoval jsem se studii na tema vliv kultury prostředí na zvýšení dojivosti
, tak jsem zvědav, jestli tam rano najdu ucháč s mlíkem
...pro ty co me znaji - je vse uklizeno, prebudováno, a uz to tak zustane
za fotku se omlouvam, nic lepsiho nez tele jsem nemel po ruce

-> OndraST: Resil jsem kdysi stejny problem a chybel tam drat na propojeni kontaktu mlhovek - spatny svazek tazneho - resil jsem to propojkou s cokoladou
Navštívil jsem se spotřebákem STK a ejhle závada se na felině vloudila.
Zeptám se, ale asi to proměřím, netušíte někdo, čím by to mohlo být, na autě je nově dělaný tažný, s elektrikou co se zastrkává do zadních stávajících konektorů, jen se to přepojí jako výhybka, když to odpojím tak mě svítí zadní mlhovky a když to znova propojím tak nesvítí ani náhodou. Kde by mohl být problém, netušíte někdo takhle z hlavy.
Zeptám se, ale asi to proměřím, netušíte někdo, čím by to mohlo být, na autě je nově dělaný tažný, s elektrikou co se zastrkává do zadních stávajících konektorů, jen se to přepojí jako výhybka, když to odpojím tak mě svítí zadní mlhovky a když to znova propojím tak nesvítí ani náhodou. Kde by mohl být problém, netušíte někdo takhle z hlavy.
-> colaczech: co plot...............stodol
u !!! 

-> myschaak AZNP K.Hora: kdz jsem videl tu fotku, myslel jsem zes tomu prazakovi shodil plot

-> myschaak AZNP K.Hora:

dneska jsem dělal úpravy u jednoho opravovanýho domku....po 30minutách jsem dostal ven s mojím malým bagříkem schody....jeden zub mi prasknul,u druhýho jsem utrhl čep ale schody venku...dotáhnul jsem je k vratům že je odvezou ještěrkou....ještěr na 3,5t s tím ani nehnul,zavolali teleskopickej manipulátor od jcb,taky ani škrt...tak nakonec to odvezli t813 vyprošťovákem

-> castrol: viem , ja som mal požičaný ešte starý model puch autimatic , ten samý motor
-> alpin: nadrz je ram
-> castrol: neviem jako je tam nádrž ale mňa prekvapil a nasral ventil , vyšklbol som ho blickáma a šlapáli sme ďalej
-> alpin: ne len na opravu,karbec zvnutra ako hnoj ale ten sa pucuje v ultrazvukovej cisticke,nadrz ako hnoj
-> castrol: super vozeníčko
tvoja ?

-> alpin: no jo nenachytal som ta a motor hej puch 

-> castrol: manet korádo keď už , ale motor je tuším puch , ide to parádne
-> alpin: ee manet ale masina to je
-> eRkos: hezká práce...
-> castrol: 09.05.11 19:21:24 korádo , to je mašina 

-> suri: urcite ked to pozera polovicka slovenska ale mna to neoslovilo
ale inac ja dnes toto oprava motora
ale inac ja dnes toto oprava motora
-> castrol: ale no , pohodička je to
suri 09.05.11 19:09:18 napsal:
náhodou je to pohodový seriál ale tiež som medzi 20%v turecku urcite -> marek668112:
náhodou je to pohodový seriál ale tiež som medzi 20%v turecku urcite -> marek668112:

-> castrol: tak bude 21%

náhodou je to pohodový seriál ale tiež som medzi 20%
-> marek668112: uz neskoro uz nasje 20% 

-> afro100:

-> castrol: tak ja sa tiež pripajam k tym 20 %
-> afro100: oňur zo šeherezády
-> castrol: v tom pripade, patrim k tym stastnejsim 20% :D:D ... no time for stupidity ....
-> afro100: nekecaj ved to pozera 80% ludu 

-> castrol: ach so ... tak to som fakt nemohol vediet :D