skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: -> Stepan FUN: musím kuknúť tie naše. Ale žiadne Eko som tam nevidel. ale je pravda že naposledy som Arvu kupoval asi pred rokom.
-> minno: Vyrýábí a prodává. Jenomže u většiny těhlech výrobků přibylo označení EKO a složení to má už úplně jiný. :-/
-> minno: ale to bude asi ta ekoarva
-> Radek Retro eLeSo: www.eoleje.cz/arva-oplach
ova-ve-spreji-400ml.html
arva sa už nevyrába, nepredáva? u nás ju ešte bežne dostať
-> Stepan FUN: nic o ní nevim ale zkusim pohledat,díky za tip

-> Radek Retro eLeSo: Tak je fakt, že mě ta tenká vrstva oxidace, která po použití tohohle přípravku nijak neuráží. Důležitý je, že tam není olej a jinej bordel... Ale v tomhle případě nějak nevím. I když ta arva ve spreji byla taky docela slušná. Nevím jestli jsi ji zkoušel...
-> Stepan FUN: -> Jura_Favorit: -> venni: já vim že carlan funguje ale abych pokaždym mytí leštil, vše co bylo pěkný to mě teda nebaví
,motor venku je něco jinýho ale v autě je to vopruz

-> Radek Retro eLeSo: carlan myje dobře hliník,ale občas se po něm udělá taková "divná liška" chce to po umytí něčím napajcovat.
Asi si dam vždycky načíst stránku než budu reagovat :(
Asi si dam vždycky načíst stránku než budu reagovat :(
-> Radek Retro eLeSo: však o tom je právě ta ekologičnost
Stará Arva byla dobrá, ale ten dnešní čajíček se s tím nemůže srovnávat... Díky bohu za Carlan, ikdyž bych se ani nedivil, kdyby ho za chvíli zrušili taky.

-> Radek Retro eLeSo: kamarat co pracoval v zinkovni mi raz dal odmastovadlo volalo sa to pecko a to funfovalo ako arva
-> Radek Retro eLeSo: Carlan... ;-) docela to funguje...
-> castrol: všichni furt eko eko ale vono to prostě neodmašt'uje

-> Radek Retro eLeSo: tiez hladam cistic ale este som nic nenasiel
-> castrol: na fotce je vše hezčí ale díky,já už nevim čim mejt motor a převodovku
stará arva došla a se zbytkem co je na trhu nejsem vůbec spokojenej

stará arva došla a se zbytkem co je na trhu nejsem vůbec spokojenej

-> Michal N 283: kdepak,je to furt ten samej co proběh repasí před časem,když to bylo vše venku tak sem holt zkrášloval a opravoval

-> Radek Retro eLeSo: parada ale ty to vies
-> Radek Retro eLeSo: Nový engine do retro-užovky?
-> Zeke-ten šestý: díky
-> Radek Retro eLeSo: moc pěkné

-> myschaak AZNP K.Hora: Nemáš nějaké lepší fotky té 813....

-> majop3k: tak to jsme dva co nemame tolik casu na modely...ja erko taky delam uz asi rok a půl.....ale to se s tvou prací nedá srovnávat....je to nádhera

Tak dnes to bude uz rok co staviam toto cudo
. Keby som mal viac casu islo by to rychlesie, ale tak hadam za rok uz bude hotove 

-> MATTESS: hehe, tohle?zmoknout?
ještě se mi nestalo
ale děkuji

-> Dale_Estelle: jak tam zaparkuješ, kdyby si někde zmoknul? Jinak to je útulný

-> castrol: vela ludom to nechuti, ale ja to vzdy nakupim na nejaku "bytovicu" a popijam, mam istotu ze mi z toho nebude zle a chuti mi to a neopijem sa, a vtom pokrocilejsom veku uz ide aj o to aby som rano vstal sviezi a nie rozbity
veru to by molso mohol, ma to 2% alkoholu

veru to by molso mohol, ma to 2% alkoholu

-> haso: a kedi ju das mne propagovat ?
......tak to by mohol aj molso abstinent

-> castrol: bazant radler, taka budiška...sa mi minule stalo ze som vypil za den asi 4 kusky a pak si pri aute uvedomil ze joj, to nieje dobry napad...a isiel som mhd...
mineralka s prichutou piva
mineralka s prichutou piva

-> haso: a aka znacka piva ?
vybavil si brigadu, budem propagovat pivo
a moja prva otazka...a mozem ho vypit? typek povedal ze len flase musia sedet takze pohodaaaaaa

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: copak?šok? pro mě taky pane, pro mě taky

-> Dale_Estelle: 

-> Pavel P..: dalo by se říct
dneska jsem tam byl do pul jedenacty:) se pripravuju psychicky na to bily nestesti

-> Dale_Estelle: takže už tam bydlíš

-> Pavel P..: nic není nemožné, stoleček i ledničku tam mam
-> VeTeV: pěkně návleky pane, a všz, že budu stejně námatkově dělat kontroly !

-> VeTeV: pěkně návleky pane, a všz, že budu stejně námatkově dělat kontroly !

-> Dale_Estelle: luxujes tam?
jsem se chtel stavit, to abych si vzal prezuvky do pytliku ...

-> Dale_Estelle: ještě by to chtělo křeslo, stoleček s pivečkem a je to prima obývák

venoval jsem se studii na tema vliv kultury prostředí na zvýšení dojivosti
, tak jsem zvědav, jestli tam rano najdu ucháč s mlíkem
...pro ty co me znaji - je vse uklizeno, prebudováno, a uz to tak zustane
za fotku se omlouvam, nic lepsiho nez tele jsem nemel po ruce

-> OndraST: Resil jsem kdysi stejny problem a chybel tam drat na propojeni kontaktu mlhovek - spatny svazek tazneho - resil jsem to propojkou s cokoladou
Navštívil jsem se spotřebákem STK a ejhle závada se na felině vloudila.
Zeptám se, ale asi to proměřím, netušíte někdo, čím by to mohlo být, na autě je nově dělaný tažný, s elektrikou co se zastrkává do zadních stávajících konektorů, jen se to přepojí jako výhybka, když to odpojím tak mě svítí zadní mlhovky a když to znova propojím tak nesvítí ani náhodou. Kde by mohl být problém, netušíte někdo takhle z hlavy.
Zeptám se, ale asi to proměřím, netušíte někdo, čím by to mohlo být, na autě je nově dělaný tažný, s elektrikou co se zastrkává do zadních stávajících konektorů, jen se to přepojí jako výhybka, když to odpojím tak mě svítí zadní mlhovky a když to znova propojím tak nesvítí ani náhodou. Kde by mohl být problém, netušíte někdo takhle z hlavy.
-> colaczech: co plot...............stodol
u !!! 

-> myschaak AZNP K.Hora: kdz jsem videl tu fotku, myslel jsem zes tomu prazakovi shodil plot

-> myschaak AZNP K.Hora:

dneska jsem dělal úpravy u jednoho opravovanýho domku....po 30minutách jsem dostal ven s mojím malým bagříkem schody....jeden zub mi prasknul,u druhýho jsem utrhl čep ale schody venku...dotáhnul jsem je k vratům že je odvezou ještěrkou....ještěr na 3,5t s tím ani nehnul,zavolali teleskopickej manipulátor od jcb,taky ani škrt...tak nakonec to odvezli t813 vyprošťovákem