skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> steyr: tiež som sa na to kukal
www.aktuality.sk/clanok/.
../mladik-vzal-na-opravu-a
ut-peniaze-vozidla-neoprav
il?i9=4c88162...
tie auta na fotke su mi nejako povedome
tie auta na fotke su mi nejako povedome

vytlumil predni dvere 

-> FORM: to je tak dycky no, clovek neco shani a pak se najde nekdo kdo rekne "dyt teho mam na pude plnej sklep"
nevadi. Ja jsem si taky myslel, ze to bude halogenka, ale na netu je vsude jen jako zarovka. Nastesti tu moju platila posta, protoze puvodni se dopravou ponekud rozbila, tak to slo z pojistky.

-> FORM: nas predpotopny profak furt zhana ziarovky do meotarov a vzdy sa rozculi az mu nejaka rupne
a my sa tesime ze neni vyuka

-> Klubko_: Jsi se neptal
Čím je plněná netuším, ale vzhledem k výkonu bych čekal plnění nějakým inertním plnynem. Nu pár typů v mnoha kusech by se našlo, nejspíše i ta tvoje.

-> FORM: tyjo, to rikas az ted? 
jen pro upresneni, je to obyc zarovka, ne halogenka

jen pro upresneni, je to obyc zarovka, ne halogenka
Kdyz by někdo chtěl dělat také projektor z meotaru, tak tu mám plonkové LCD s nefunkčním podsvícením. Halogenek do meotaru najdu mnoho :-)
-> Klubko_: Zajimavy projekt, ovsem prikon zarovky je fascinujici :))
-> Nouf: Taky ses pustil do motoru? :) Co to bude, az to bude?
-> ZdenoR: jo, zakoupil LCD specielne pro tento ucel, zakoupil meotrar a ted to jen umravnit, at se to da pouzivat 

-> Klubko_: to jsi rozebral LCD a podsvítil ho meotarem
-> VeTeV: to bych asi nedal. Jen bych se asi vydal cestou novyho zavodaka, nejake za chovale skodne z vrakaca bez papiru a dedove skodovky jako veterana.
-> Bohyn: proste zahodit a konec - je to holt osud
Vzhladom k momentalnej situacii, keby sa daco take stalo mne, tak: "na podzim prodam kravku, a na jare uz nezaseju" ... tedá, ehm zrejme slus. Nejak na to poslednou dobou nemam ani cas ...
-> Bohyn: Ano musíš doložit účtenkama a dokladama co jsi do auta investoval... likvidátor to přičte, odečte amortizaci a dostaneš o pár korun navíc.
Kdyby to byl nějakej už veterán tak by asi šel nechat udělat nějakej znaleckej posudek na prodejní nebo historickou hodnotu auta... ovšem nevim jestli by to pojišťovna akceptovala.
Zkus jen tak napsat na ČKP jak se v tomhle případě zařídit a co musí pojišťovna uznat v takovym případě že budeš nabouranej. Taky by mě to docela zajímalo.
Kdyby to byl nějakej už veterán tak by asi šel nechat udělat nějakej znaleckej posudek na prodejní nebo historickou hodnotu auta... ovšem nevim jestli by to pojišťovna akceptovala.
Zkus jen tak napsat na ČKP jak se v tomhle případě zařídit a co musí pojišťovna uznat v takovym případě že budeš nabouranej. Taky by mě to docela zajímalo.
Byl jsem na ČSOB pojišťovně pojistit auto a při té příležitosti jsem se ptal jak by to bylo s vyplácením škody po něhodě mnou nezaviněnou s Rapidem. Paní říkala že některé pojišťovny tyto staré vozy už ani nevyplácejí a to jako že ani korunu
A když už tak minimální hodnotu např 2-3000Kč.
Údajně by se dalo něco vymáhat po ČKP s tím, že by se musely doložit účtenky za díly a nejlépy i fotografie z renovace/přestavby.
Další řešení by bylo sjednat si i havarijní pojištění, které musí být na dobu neurčitou (takže depozit na zimu NE).Je to sice blbost platit si škodu na autě způsobenou někým jiným ze své pojistky, ale pořád lepší než dostat pár tisíc nebo taky nic.
Byl jsem mile překvapen když po spočítání vyšla částka povinného a havarijního ručení kolem 6 00Kč na rok
Hodnotu auta jsme brali 80 000Kč
otázkou je jak by se k tomu opravdu zachoval likvidátor kdyby se tak stalo
Jen kdyby to někoho zajímalo jako mě

Údajně by se dalo něco vymáhat po ČKP s tím, že by se musely doložit účtenky za díly a nejlépy i fotografie z renovace/přestavby.
Další řešení by bylo sjednat si i havarijní pojištění, které musí být na dobu neurčitou (takže depozit na zimu NE).Je to sice blbost platit si škodu na autě způsobenou někým jiným ze své pojistky, ale pořád lepší než dostat pár tisíc nebo taky nic.
Byl jsem mile překvapen když po spočítání vyšla částka povinného a havarijního ručení kolem 6 00Kč na rok

otázkou je jak by se k tomu opravdu zachoval likvidátor kdyby se tak stalo

Jen kdyby to někoho zajímalo jako mě

dnes dorazila zarovka viz dnesni nakup, tak jsem to musel hned nejak poslepovat a promitat
ovsem uchladit LCD bude asi trochu problem. 1x80mm ventilator to rozhodne nezvladne. Ve vysledku to vidim na 3x80mm a neco jako "vetrovod" pro spravny proudeni

-> afro100:

-> afro100:

-> minno: A ho*no na skle

A vychytávka na konec ... elegantní řešení rozdvojky na čidla tlaku oleje (jedno origo ON/OFF a pro přídavný budík ukazující aktuální tlak) :-) Čidlo teploty vody příjde do bloku, kam by se dal připojit odtok z chladiče oleje, už se těším na první testy 

-> Gryzly: náhražka pro nefunkční jedince a sexuchtivé důchodce?

-> Fén: A já myslel, že to náplň do prezervativu. Sperma.
Druháí strana, ještě zamatlaná od oleje se čistila o poznání hůř ..
-> Nouf: zapatlana olejom ide vzdy o poznanie lepsie ... niektori virtaci uz motory odo mna videli - stetec, trosku benzinu a vysolichas vsetko ...
Dneska jsme značnou část odpoledne strávil čištěním bloku motoru ... tady j jedné strany již čistý

-> palinator: nééé toho nebrat, tohle byl nějakej agent KGB převlečenej za berušku

-> MOLSO: jasne ze bol 

-> Vojťas: aby ses neposral 

-> Pavel P.. 05.05.11 20:06:05:
z Techwebu?
z Techwebu?
-> castrol: a doteraz som nebol sam ? 

-> MOLSO: no to by sa dalo ale budes nato sam 

-> MOLSO: plechovku 

-> MOLSO: sranda 

-> afro100: ja nie som alkoholik
ale ked som videl v ladničke tu krasnu plechovku dostal som chut
-> alpin: mozem si pootm obchytkavat svoje
-> castrol: spravime kludne aj 10 rocny plan

-> alpin: mozem si pootm obchytkavat svoje

-> castrol: spravime kludne aj 10 rocny plan

-> MOLSO: pravda mohol si este rok pockat
-> MOLSO: od piva vraj rastú prsia , nechce sa ti chodiť do posilky , pravda 

-> MOLSO: sice tu je zraz anonymnych alkoholikov, ale ty kua takto vobec nie si anonymny :D
-> MOLSO: ty chceš naozaj pribrať ked začinaš pivo piť

-> castrol: a dobre
dojebal som si rekord ... ale je mi fajn 

-> MOLSO: a ake bolo 

prvé pivo po 4 rokoch 5 mesiacoch a 5 dnoch 

-> squalo: dik
dufam ze ano

-> castrol: no pekne pekne to bude

-> Pavel P..: ja som mal jednu deravú ale čo po tých rokoch si to zaslúži
-> suri: jistě, tyhle už byli takový nějaký vytahaný.