skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Dnes, resp. uz vcera som dokoncil nejake plasty do interieru... Nieco do tej karbonovej folie a spodne polovicky obkladov na B-stlpiky do ciernej kozenky...
Spravilo mi to obrovsku radost...

-> cPetan: Ale podlaha a střecha jsou do kopce, to se mi nelíbí. Až bude nový obutí, tak nad tím budu přemýšlet, jestli s tím hýbat nebo ne.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.05.11 22:47:32: Nechal bych to, takle je to pěkný
Ono u Fá je blbý jak to má vzádu menší lem než vepředu. Třeba já mám auto v rovině, ale zadní lem je rovně s gumou a vepředu je ještě místa, že to opitcky vypadá zkoplý na zadek... 

-> Radek Retro eLeSo: No je fakt, že na těch 14kách to takhle "nakopnutý" podle mě nevypadalo (alespoň myslím). Osobně se mi ten styl "zadní pružiny z Formana woe" nikdy nelíbil, takže se mi to takhle moc nezamlouvá. Asi teda počkám, jak to bude vypadat na nových kolech a pak se uvidí, co s tím. Teď čekám, až budou nalakovaná, snad to bude během příštího týdne.
-> Tomáššš: Je to bez pritoku, len s odtokom. Vlani sa tam objavili male karasy, mozno vtaky priniesli ikry.....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 07.05.11 22:54:09: jasný,tak na novejch kolech a jinejch gumách to bude třeba lepší,nebo??nahod' pak foto až to bude po kupě

-> James1991: Mám výškově stavitelný podvozek od p. Huška.
-> Radek Retro eLeSo: Myslíš celkově nebo jenom ten zadek? Gumy jsou 175/70 R13 ... "zimáky", tak na dotrhání na slalom nebo tak něco. Ale technickou to na nich ještě prošlo. Na těch 5,5" diskách to jsou pěkný balóny. Kola budou jiný /širší/ a gumy taky jiný.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Jestli tam máš jen sport. pružiny tak už je to tak od výroby že zadek je vyšší než předek, teda aspoň myslim.
Jestli tam máš jen sport. pružiny tak už je to tak od výroby že zadek je vyšší než předek, teda aspoň myslim.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já bych to dal trochu níž určitě,co máš za gumy že působěj tak balónově??

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj je to v zadu vyššie
Dneska jsem se byl po delší době konečně zase pěkně projet... nechtělo by to ještě trochu snížit? Alespoň vzadu, připadá mi, že to je vzadu výš než vepředu.

ráno od pol osmej som betóboval , potom som šiel kuknúť do bazáru na xsaru a potom som šiel na opekačku , konečne som doma
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ako sa tam mozu obiavit same ? Je to jazero s pritokom ? Napr. ako chovatelske jazero ? Ci cisto len jazero ...
inak moc pekne :)

inak moc pekne :)
-> castrol: Nejake rybicky uz aj su, objavili sa tam same... zahada. Tento rok este nejake pribudnu.
-> Pavel P..: Diky, snazime sa, ale este je tam kopec roboty
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pekne budu aj rybicky ?
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to je paráda 

-> Pavel P..: jj, uz je to takmer hotove
-> myschaak AZNP K.Hora: takový jezero?

-> Pavel P..: včera jsem mu ho dohrabal....jen koukám že to napustili

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): už máš ten rybník?
Povozil som sa na erke, nieco je s brzdami, taha to do prava, lave zadne nejako slabsie brzdi. Ale postupne sa to zlepsuje, asi to bude nasledok tristvrterocneho stania v garazi.
A cez den sme s bratom postavili toto:
A cez den sme s bratom postavili toto:
dneska domácí akce....vyhrabáno,zabeton
ováno,usazenej první šár.....15h na nohou,zítra jinde stejnou dobu.....
-> OndraST: hele zatim nevim nic,ale v rámci dodavatelsko odběratelských vztahů to bude za pakatel,bere vše za super ceny nebo co mu zbyde ze staveb
a já mu zas nechám díly na Feldu za můj nákup-víc napíšu až to bude v kupě
a já mu zas nechám díly na Feldu za můj nákup-víc napíšu až to bude v kupě

-> castrol: -> bibendum30: nechtějte vědět ten vom*d co s tim je,vše se dolad'uje na místě,furt měří,nandavá a vyndavá,jo v jámě nebo na velkym heveru pohoda
došla trubka tak asi zas příští neděli
došla trubka tak asi zas příští neděli

-> Radek Retro eLeSo: Taky jsem nad tím nedávno uvažoval, co to zhruba koštuje, když nepočítám práci kamaráda.

-> Radek Retro eLeSo: Héézky pěkně Radku

-> Radek Retro eLeSo: pekne si sa do toho pustil
zatím hotová komplet strana u spolujezdce a zadní u řidiče.............
tak denska sem mel pujcenou prořezavačku tak sem prořezal zimaky az lepsi tahne na blate :D
dokoncil plot konecne,nakreslil navrh garaze a v pondelok ide na obecny urad pre stav.povolenie 

-> Hurdis: ten airsruh se mi tam moc nelíbí (ač ho jinak nezavrhuji...) ale jinak vypadá dobře. Když to říkáš, tak přemýšlím že jsem ji možná někde už zahlédl...
-> Targa: 1202 STW, která už jezdí po srazech dlouhá léta, byl asi na Stříbrňáku.
-> Targa: mě se to celkem líbí
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to si sem neměl dávat, nebo to začnu zase hrát taky

Vyhral jsem a to mam cca rok pauzu.
58 fragu
58 fragu
jo
-> Targa: To je 1202 nebo tak něco, ne?
dneska jsme se šli projít:) a na co jsme nenarazily.. oktáva hrající si na ameriku... 

-> Klubko_: o to sa neboj 

-> MOLSO: tak jez a necum na virt, este ti spageta upadne do klavesnice 

-> Klubko_: fotak je este v aute teraz mam špagetovo obedovu prestavku a caka ma este druha strana
večer budu fotky 

-> MOLSO: uka!
ja delal zatim dvoje lemy an felde a ani s jednema sem nebyl uplne spokojenej

Dnes som vyvaril svoj druhý lem na felde - o 100 % lepší výsledok 

-> Nouf: já měl držák alternátoru docela bytelnej(teda aspon sem si to myslel) a stejnak mě altík uletěl...párkrát dáš motoru plnej a ten altík uletí